Autor Wątek: „Jeszcze raz chciałbym/łabym przetańczyć z Tobą tę noc…” - 01.09.07 r.  (Przeczytany 30152 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
jeszcze dziś powiadasz... no to mi sie podoba

A fajerwerki rewelka, mi też sie zawsze marzyły ale nie za bardzo na mojej sali warunki do tego, bo w koło duże drzewa i nie byłoby efektu... a szkoda...

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
mhmmmm ale pyszności na tym wozie :) sama bym taką pajdę ze smalczykiem i ogóreczkiem wszamała :)
Gosiu mam nadzieję, że nie narobiłam Ci smaka i teraz mężuś nie gania po sklepach z smalczykiem domowej roboty ;D miło Cię tu widzieć :przytul: mało ostatnio na forum jesteś widoczna, nawet zdjęć nowych brzuszka nie ma :'(

ja tyz :D
kurcze co Wy babki przecież to na cerę nie zdrowe, nawet apetycznie nie wygląda i w ogóle z czego jest, ogóreczki to taaak ale smalec fuuuj

A fajerwerki rewelka, mi też sie zawsze marzyły ale nie za bardzo na mojej sali warunki do tego, bo w koło duże drzewa i nie byłoby efektu... a szkoda...
my od początku szukaliśmy miejsca na uboczu, nie w mieście, nie przy głównej drodze i z terenem dookoła, a DH urzeka nie tylko tym, jest wprost idealny ;D ale przyznaję się jestem stronnicza ;)

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
uuu a ja myślałam ze kolejna porcja zdjęc już jest...

no nic czekam dalej...  :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
OCZEPINY

Welonikiem rzucałam jak p. Monika przykazała, czyli przed siebie bo zawsze te z tyłu się spodziewają i się rozpierzchają, a z przodu łapią zdezorientowane :P

i złapała Madzia, którą namierzałam tak dla symboliki, bo data już ślubu ustalona, sala, kościół nawet sukienka przymierzana ;D

jej narzeczony to ten z lewej, J. szturchnęłam, żeby rzucał, ale rzucił się ten z prawej i złapał przed nim :'( ale zła byłam :(

i jaki dumny

a potem jeszcze miał być symboliczny buziak >:(

firmowa zabawa Zibiego, ale nic nie ujawniam

my odpoczywaliśmy w tym czasie

ale nie długo, bo ze śmiechu mnie już policzki i brzuszek bolał i musiałam na chwilkę wyjść ochłonąć, ale pędem wracałam by nie stracić za wiele ;D ;D ;D

i dobrze nam znana zabawa, nie zgodziliśmy się chyba tylko do jednej rzeczy - kto będzie prowadził samochód :P bo pewnie, że jaaaa

a nieee jeszcze do tego kto lubi bardziej teściową ;) to prawda, że J. ale nie chciałam nikogo urazić

i ostatnie to na pewno, bo już siedzę rozluźniona, pytanie dot. trzymania pilota od TV, ja w ogóle nie oglądam telewizji, więc to było łatwe

tu żałowałam, strasznie że akurat przed oczepinami postanowiłam zmienić buty, tamte srebrne miały o 1 cm wyższy obcas, a już miałam strasznie zmęczony stopy, więc nie przejęłam się tych kolorem granatowym (a buty zakupione specjalnie na śniadanie niedzielne z gośćmi ;D)

uuu a ja myślałam ze kolejna porcja zdjęc już jest...

no nic czekam dalej...  :)
mojej najwierniejszej czytelniczce zawsze ulegnę :przytul:

Offline ANESIA

• użytkownik
  • **
hejka , ja sie za czesto nie ujawniam ale rowniez wiernie sledze twoja relacyjke:) i bardzo mi sie wszytsko podobaaaaa:)))

Offline Sarna

• forumowicz
  • data ślubu: 02.08.2008
Gratuluje i wszystkiego najlepszego dla Was. Jesteście uroczą parą, a Ty wyglądasz jak Audrey Hepburn.

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
Oj ale mnie zaszczyt kopnął  ;D :przytul: :przytul:

To tak jeszcze w miare promocji poprosze jakies (czyt. wszystkie) szczegóły tej ostatniej zabawy bo mi sie spodobało a pierwszy raz cus takiego widze  ;) :Daje_kwiatka:

Offline Bernadetka

• uzależniony
hejka , ja sie za czesto nie ujawniam ale rowniez wiernie sledze twoja relacyjke:) i bardzo mi sie wszytsko podobaaaaa:)))
ahhh to dziękuję za obecność, a ja już się gubię kto mnie podczytuje, więc miło mi jak ktoś ślad po sobie pozostawi ;D

Gratuluje i wszystkiego najlepszego dla Was. Jesteście uroczą parą, a Ty wyglądasz jak Audrey Hepburn.
To jeden z najpiękniejszych komplementów dla mnie, Audrey pewnie nie tylko jest moją ikoną urody, mody... ale najwierniejszym jej sobowtórem na naszym forum jest Złotko ;D niestety :'( ;)

Offline Bernadetka

• uzależniony
Oj ale mnie zaszczyt kopnął  ;D :przytul: :przytul:

To tak jeszcze w miare promocji poprosze jakies (czyt. wszystkie) szczegóły tej ostatniej zabawy bo mi sie spodobało a pierwszy raz cus takiego widze  ;) :Daje_kwiatka:
ok nie ma sprawy, ale nie wiem czy sprostam, zabawa jest wyśmienita, dużo śmiechu dla gości, a dla pary młodej okazji do sprawdzenia siebie na wzajem, w jakim stopniu się znają. Dla mnie o tyle było to trudne, że J. zawsze na żarty ale wszystko przeinacza, drażni się ze mną i obawiałam się, że tę zabawę też w ten sposób potraktuje ;D ale nic do szczegółów...
Na dwóch krzesełkach (jak widać na załączonych zdjęciach) plecami do siebie siedzi para młoda, wodzirej nakazuje zdjęcie obuwia i wymienienie się jednym (mogą tez być tabliczki, każde wtedy trzyma jedną tabliczkę z napisem ON i drugą ONA) i następuje seria pytań, mogą zostać podzielone tematycznie np. życie dzienne, życie nocne ;D, ale sednem jest że każde z nich podnosi bucik jako odpowiedź, przykładowe pytanie - kto jest większym leniem, ty sądzisz że ON podnosisz jego buta jak on się do tego przyzna to macie zgodność i automatycznie gromkie :brawo_2: problematyczne na pewno są pytania dot. sympatii jaką darzymy teściów, mogą się pogniewać (tak sądziła, że będzie u mnie, J.rodzice mieliby pretensje jak wypadli przed rodziną na 100%) pytanie mogą być różnorakie: kto pierwszy przeprasza po kłótni, kto jest większym bałaganiarzem, kto częściej mówi kocham, kto pierwszy to wyznał, kto wcześniej wstaje, kto będzie zmieniał pieluchy.... i mnóstwo innych, więcej znajdziesz informacji o zabawach i tej także na stronie www.djwodzirej.com/zabawy.html

My mieliśmy mieć jeszcze zabawę zbieranie na wózek (do ustalenia w czasie wesela czy na pewno) i w rezultacie zrezygnowaliśmy z niej, szkoda bo ja bardzo lubię tę zabawę, ale goście jak wcześniej pisałam nie wszyscy byli zupełnie roztańczeni, rozbawieni, więc bałam się jej odbioru.

Offline Sarna

• forumowicz
  • data ślubu: 02.08.2008
Audrey to byla pierwsza myśl jaka mnie naszła, jak zobaczyłam Twoje zdjęcie. ;)

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
 :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Bernadetko - Pieknie .....................

jestes bardzo piekna kobieta - porownanie z Audrey Hepburn jak najbardziej na miejscu  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline Bernadetka

• uzależniony
Audrey to byla pierwsza myśl jaka mnie naszła, jak zobaczyłam Twoje zdjęcie. ;)
:skacza:

Offline grubcio

• zapaleniec
ja co rano przy herbatce podczytuje twoją relacyjkę. a ty widze wieczorkami ją uzupełniasz. pasuje mi wspaniale.

musze napisać jeszcze raz że: pięknie wyglądałaś, wszystko dopasowane do siebie: buciki, naszyjniczek, brązoletka, buciki.... superowo!!!!!!

:skacza: sama uśmiecham się do siebie jak widzę cię taką roześmianą i szczęśliwą na zdjęciach.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
uuuiiii tam mi sie wydaje ze jestes ladniejsza niz Audrey :los:

Super fociaki, buciki zauwazylam :D

Tez wzruszylam sie na fajerwerkach - jakie my mielismy przeboje to szok - opowiem w relacji :D

Offline Magda_lenka

• forumowicz
  • data ślubu: 6.10.2007
i ja trafiłam do Twojej relacji :)

pięknie wyglądałas!!!
zdjęcia z Koszewka wyszły bajecznie... nawet nie myślałam, ze tak pięknie moze tam  byc... bylismy tam kilka miesięcy temu, jak szukalismy sali... niestety tam zmiesci sie max. 100 osob, a my zaprosilismy wiecej gosci. sala rzeczywiscie robi wrazenie

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
Bernadetko dziękuje  :przytul: :przytul: :przytul:

Offline Bernadetka

• uzależniony
ja co rano przy herbatce podczytuje twoją relacyjkę. a ty widze wieczorkami ją uzupełniasz. pasuje mi wspaniale.
musze napisać jeszcze raz że: pięknie wyglądałaś, wszystko dopasowane do siebie: buciki, naszyjniczek, brązoletka, buciki.... superowo!!!!!!

:skacza: sama uśmiecham się do siebie jak widzę cię taką roześmianą i szczęśliwą na zdjęciach.
ja się przyznam, że obawiałam się strasznie, w tych emocjach wszystko dwa razy bardziej się odczuwa, przeżywa i sądziłam, że jakiś drobiazg zepsuje mi humorek, minkę i nastrój do zabawy, na szczęście nic się takiego nie stało i teraz mi się też buziaczek śmieje jak widzę swoją roześmiany gębiunie ;D

uuuiiii tam mi sie wydaje ze jestes ladniejsza niz Audrey :los:

Super fociaki, buciki zauwazylam :D

Tez wzruszylam sie na fajerwerkach - jakie my mielismy przeboje to szok - opowiem w relacji :D
Karolciu dziękuję... nie tylko za to ;) :przytul: mam nadzieję, że gadulstwem nie wystraszyłam Cię i będziesz miała okazję przekonać się, że też potrafię słuchać ;)

i ja trafiłam do Twojej relacji :)

pięknie wyglądałas!!!
zdjęcia z Koszewka wyszły bajecznie... nawet nie myślałam, ze tak pięknie moze tam  byc... bylismy tam kilka miesięcy temu, jak szukalismy sali... niestety tam zmiesci sie max. 100 osob, a my zaprosilismy wiecej gosci. sala rzeczywiscie robi wrazenie
Magdalenko nie wiem jaka jest różnica między oferowaną przez DH a zaproszonymi gośćmi, ale my mieliśmy zaproszonych 131 osób, a przybyło 69, ja 30 od razu uznałam, że mnie zawiodą

Bernadetko dziękuje  :przytul: :przytul: :przytul:
cała przyjemność po mojej stronie ;)

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
uuu a czemu nie ma nowych fotek i dalszej części ???

Offline megan

• Chuck Norris

no wlasnie - teskno mi jakos do waszych promieniejacych szczesciem twarzy  :los:
no i ciekawosc mnie zzera  :blant:

Offline Bernadetka

• uzależniony
ojjj dziś sobie pofolgowałam, to na gg to na skypie pogadałam więzi międzyludzkie umacniałam i odnawiałam, potem utknęłam do teraz w pogaduchach, urządzanie się forumek podczytywałam i podglądałam no i w międzyczasie poszperałam po muratorowej stronce a tam można spędzić dobę i sie jeszcze nie naczytać i nie zdecydować... tylko na co to ja się miałam decydować??? jak mieszkanko jeszcze nie w planach :-\

cd będzie akurat z poranka do śniadanka, bo ja chyba wstanę na obiad dopiero :-[ pospać to ja sobie lubię ;D

TORY
[/b]

smutek z powodu braku mojej polewy marcepanowej

namierzanie rodziców, obawiałam się że mój tata na zewnątrz gdzieś się chowa, ale nie zrobił mi tej niespodzianki

dla nas urodzinowa i dla męża mojej chrzestnej, ale nie mam zdjęcia z nim w tańcu :(

dla mnie była pszczółka maja zagrana, dla J.nawet nie pamiętam co :-[

zorba

kaczuchy

przez cały ten czas odkąd skończyły się oczepiny tylko myślałam o tym co nie ubłagalnie nadchodzi, kolejny trzeci ufff ostatni moment nerwów, wzruszenia... miałam kratkę u J. za pazuchą, ściągawkę... miałam sobie przypomnieć, ale tak w rękach drżała, że nie chciałam nawet na to patrzeć i w końcu się zaczęło, kwiaty zniesione, ramki rozpakowane, serce walące czy powiedziałam coś z tego co przygotowałam ??? nie w pełni dokładnie nawet nie w 1%, na znak przygotowania się kartką zapisaną zamachała tylko, ale nie byłam w stanie skupić wzroku na literach by chociaż przeczytać to co tam naskrobałam, wydaje się mi że było mądrze, wydaje się mi że zrobiła moja wypowiedź wrażenie, ale w dalszym ciągu to tylko moje wyobrażenia, obawiam się zderzenia z prawdą (DVD) :-\

PODZIEKOWANIA

żałuję strasznie, że nie powiedziałam tego co miałam przygotowane, strasznie chciałam mojemu tacie podziękować, nam słowami dla niego (każdy miał mieć też podziękowania indywidualne, oprócz ogólnych do wszystkich) długi czas siedziałam, tata jest najważniejszą osoba w moim życiu, jego miłością, poświęceniem, cierpliwością i mądrością można obdarować wielu ludzi, a z pewnością jeszcze jej dużo dla mnie i sis zostanie. Smutno mi, że w tym dniu nie mogłam mu tego powiedzieć, zapewnić, wyróżnić przed sobą, nim i bliskimi mi osobami, chociaż cały czas obawiałam się o niego (jego chore serducho) więc może i lepiej, że się to nie stało :-\

I prezent oprócz kompozycji kwiatowej w szkle, zdjęcie wzorowane na starodawne, zrobione tu w Hiszpanii aparatem baaardzo starym na szkle dopiero potem na papierze z całym procesem maczania i suszenia, dla mojego taty ono ma na pewno ogromnie znaczenie, bo na zdjęciu wyszłam identycznie jak moja babcia (taty mama) z czasów młodości. Nie wiem czy będzie wystarczająco wyraźne, bo nie mam go zeskanowanego i wycięłam ze zdjęcia z podziękowań.

potem było "cudownych rodziców mam" tata ściskał mnie tak mocno za rękę... swoim wzruszeniem wzruszył całą J. rodzinę o swojej nie wspominam, długo o tym rozmawiali i o zdjęciu, i mimo nieświadomości jego znaczenia byli też nim zachwyceni

aaaaaaaa jeszcze podkręcę atmosferę, a co mi tam :P

JUTRO ZDJECIA PLENEROWE

Offline Sylwia 83

• nowicjusz
  • *
  • a uśmiech rozdawaj ;)
  • data ślubu: 08.08.2009
Witaj:) ja tu jeszcze sie nie ujawniałam:) ale. .  SERDECZNIE WAM gratuluje!!!!!piekna z Was para, ślicznie wygladałaś!!!prześlicznie!! tak przeczytałam wszystko i obejrzałam:)i bym może nawet sie nie ujawniała,ale musze Ci to powiedziec!! cudownych rodziców masz!! a tak ciepło piszesz o tacie ,ze aż za serduszko ściska!!!! a Twój tatko ma tak ciepłą aparycje,że aż to sie ujawnia przez monitor!! łezki mi staneły w oczkach,gdy zobaczyłam zdjecie gdzie ma pochyloną głowe. . jak sie wzrusza!! pieknie!!Rewelacyjny pomysł ze zdjeciem!!!! widac jak bardzo kochasz tate i jak w ferworze mnóstwa przygotowań,znalazłasc czas na zrobiennie tak bezcennej pamiatki!!!! to cudowne!!! Gratuluje pomysłu -bo był REWELACYJNY!! GRATULUJE raz jeszcze i życze powodzenia i radości każdego dnia;) a i duzo zdrówka dla Tatuśa!!
". . .  a ja nie chciałabym tak po prostu,po prostu przeminąć. . "

Offline Bernadetka

• uzależniony
Sylwia 83 nie wiedziałam, że tak wzruszająco przekażę moje smutki, to tak na prawdę jedyna sprawa, której żałuję przy niej cały problem z sis bardzo blednie i wydaje się mało istotny, tata zawsze się mój śmieje, że wykarmił nas własną piersią :D rozpieścił, ale ukształtował, dumny jest jak przez życie się przedzieram należały mu się na prawdę te słowa, ale sądzę że wie co chciałam powiedzieć i tylko to się liczy. A jeszcze znajdę dobry moment na podziękowanie mu dla pewności, że jest świadomy tego co czuję :)

Ogromnie dziękuję za miłe słowa, życzenia i gratulacje będę je nosić w sercu.

Offline megan

• Chuck Norris
Berandetko - kochana :przytul: :przytul: :przytul: nie obawiaj sie "konfrontacji z DVD" - nie ma czego, slowa, ktore wypowiedzialas od serca sa najpiekniejszymi i najcudowniejszymi i najwazniejszymi ... tymi, na kotre czekano z utesknieniem ...

pieknie  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: - emocje od was bijace i wzruszenie ... cudowne ...  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

czekam z utesknieniem na relacje z pleneru  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Bernadetko cudowne zdjęcie daliście rodzicom!!! Wogle co za ekstra pomysł!!!! Nigdy się z takim czymś nie spotkałam!! Ekstra!!

Gabiś
  • Gość
Ślicznie wyglądacie... aż bije od was miłoscią:):) I nie moge doczekać się plenerku:)

Offline Bernadetka

• uzależniony
PLENEREK cz. I
zdjęcia sprzed DH

zaczęło się od moich okrągłych pleców

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
Pieknie :skacza:

I znowu powiem,ze JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESZCZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :los:
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
 :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline Bernadetka

• uzależniony
PLENER cz. II

z tyłu DH

Chyba nie muszę uprzedzać, że nie wszystkie z nich będziemy mieli obrobione w albumie, ujęcia się powtarzają lub się niewiele różnią, na prawdę mieliśmy w czym wybierać, więc nie dublowaliśmy ujęć. Zastanawiam się czy pisać Wam, które się znajdzie w albumie albo może na sam koniec wkleję je jeszcze raz już obrobione, bo te są żywcem zrzucone z aparatu jak wcześniej pisałam.
« Ostatnia zmiana: 29 Września 2007, 15:08 wysłana przez Bernadetka »

Offline ivonca

• forumowicz
  • data ślubu: 18.08.2007

slicznie  ;D