Autor Wątek: „Jeszcze raz chciałbym/łabym przetańczyć z Tobą tę noc…” - 01.09.07 r.  (Przeczytany 30118 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kitki82

• uzależniony
Bernadetko piękna cudowna zjawiskowa z was para, normalnie oczu nie mogę oderwać od was.

Offline agatonek

• zapaleniec
  • data ślubu: 26.07.2008
Ślicznie, ślicznie, ślicznie!
Pięknie wychodzisz na zdjęciach!

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Bernadetka co to za zaniedbywanie relacji  ;) widziałam ze jesteś  :obrazony:

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
Bernadetko - powtorze sie a co mi tam - jestem ZACHWYCONA   :brawo_2: :brawo_2:
megan sama przyjemność czytać takie powtarzające się słowa :przytul:

Grubcio bardzo dziękuje za zdjęcia wiązanki.
cała przyjemność po mojej stronie, wiązankę trochę zapożyczyłam z jednej gazetki florystycznej, trochę ją zmiksowałam z eustenami i postała, w oryginale storczyki wisiały wokół dłoni co mnie by drażniło i miała długaśne trawy oczywiście inne kolory zastosowałam chciałam oczka trochę w różu więć storczyki z oczkiem różowym i srebrny z sukienką komponujący się ratam

ja poprosze fotke sukienki z tylu! :los:

boski akcent zauwazylam! :skacza:
rajdowko mnie tył sukienki z tego etapu strasznie smuci, panie w salonie pięknie pokazały sis jak ma wiązać szal by nie było widać supła a ta nie dosyć że zostawiła nierówne sterczące końcówki szala na wierzchu to jeszcze ten wielki nieestetyczny węzeł, jak zobaczyłam to (dopiero na fotkach) myślałam, że padnę ze złości szoku... zniszczyła tym cały efekt szala i sukienki z tyłu dlatego mówię, że sis się nie spisała takich wpadek było jeszcze kilka :'( :'( :'( :'( a sama się nie umie przyznać teraz do odwalonej lipy (sorki za potoczyznę, ale inaczej tego określić nie mogę)
ale dla Ciebie kochana wszystko i dlatego nawet wyprzedzę trochę opowieść, zdjęcia z pierwszego tańca

już tren podpięty

i z bliska w czasie krojenia tortu, ale od sukienki się światło odbijało i słabo widać, znajdę jeszcze z próbnej przymiarki coś

[/quote]
Wspanieale się czyta Twoją relację...wzruszyłam się w kilku momentach, tym bardziej, że ja też w tym kościele ślubowałam...pięknie
a tu u góry czy na dole??? i proboszcz udzielał ślubu??? dziękuję za miłe słowa ;)

Wygladliscie cudnie i zdjecia pieknie wyszly...babeczka sie spisala  ;)

P.S. pozdrowienia dla Marty, slicznie wygladala  :)
Iwonko cieszę się, że do mnie zaglądnęłaś i dziękuję za komplementy, a co do Marty :drapanie: jak tu powiedzieć, od wesela się do siebie nie odzywamy, chwaliła się wszystkim, że tak nam pomagała przed i po, więc w końcu nie wytrzymałam i powiedziałam ile z tych rzeczy schrzaniła, wszystkie oprócz welonu... (czyli wódka, tańszą mogliśmy kupić choćby w makro pod domem; bus, początkowo człowiek jak się zachowywał jak nienormalny nie miał czasu umówić z nami szczegóły a jeszcze co najlepsze na tydzień przed sis mówi że on ma 7 a nie 8 miejsc a my 8 potrzebowaliśmy na szczęście sis się co do tego też myliła, a umówiliśmy się na sms'a ze szczegółami o której gdzie ma się stawić i ile osób zabrać i dojechali, rękawiczki za długie, mamy makijaż w końcu okazało się że umówiła tylko nas dwie a mamy nie, no i wesele... np.: gdyby nie jedna osoba nie miałabym zdjęć z ryżem, bo się musiała w tym czasie za nami w kadrze obściskiwać ze swoim chłopakiem, szal, welon i inne) no i pozdrowienia zapamiętam i może kiedyś :-[ przekażę, na razie to sądzę, że ja powinnam być obrażona a nie ona, mi kilka momentów przyniosło rozgoryczenie, a ona się dobrze tym widać bawiła ALE KONIEC MARUDZENIA :przytul:

No to czekamy do wieczora na kolejną porcje  ;)
Bernadetka co to za zaniedbywanie relacji  ;) widziałam ze jesteś  :obrazony:
no do wieczora i jestem ;D

ale ślicznie wyglądałaś!! bardzo podobał mi się Twój bukiecik
dziękować ;) tylko

Bernadetka zauważyła, że dosyć nietypowo wchodziliscie do kościoła - najpierw razem, ksiadz Was przywitał, a potem poszedł do ołtarza, za nim Twój już mąż  :) i dalej Ty z tatą.. jako to wyszło?? bo zastanawiam się nad taką opcją..
to trochę wyszło nieporozumienie, bo proboszcz powiedział nam, że mamy czekać pod chórem pobłogosławi nas i dopiero ruszymy, my sądziliśmy że J. się przemknie pod ołtarz i dopiero ja z tatą i proboszcz przed nami ruszy, ale nie, kazał mu iść za sobą, nie protestowaliśmy a teraz bardzo się nam to podoba

Bernadetko piękna cudowna zjawiskowa z was para, normalnie oczu nie mogę oderwać od was.
w końcu jesteś :przytul:

Lara_Croft, agatonek dziękuję ogromnie i zapraszam do zaglądania

i ciąg dalszy z przerywnikiem z momentów kulminacyjnych wesela na podkręcenie atmosfery :P

Życzenia, których nie było końca, a były przemiłym, przewzruszającym i przezabawnym momentem, zawsze powiem szczerze zazdrościłam parze młodej tego momentów tyle miłych słów, tyle buziaków,uścisków, uśmiechów... :buu: że to się tylko raz przeżywa, ale powiem teraz w tajemnicy, że mamy zamiar odnowić sobie śluby jeszcze nim urodę stracimy i świeżość ;D i wtedy na pewno będę miała upragnioną fontannę czekolady :P i życzenia i prawie drugie wesele, a nie ma opcji że nie dotrwamy jak komuś to przeszło to przez myśl

J. mama chyba mi dzieci życzyła, więc mina odpowiednia poszła ;) czytaj zgłupiałaś ;D teraz

moja mamusia, ahh jak ładnie wyglądała, ubranko ja "zaprojektowałam" by mamusiny brzuszek schować :D

nie zawsze się zgadzałyśmy, ale to się coraz bardziej zmienia dostrzegam w jej myśleniu doświadczenie i mądrość życiową, a nie tylko jak wcześniej wg. bzdurki i zawracanie głowy

udało się nam, prawdaaaa? moja zawstydzona, ale odważna druhenka

i druga o niebo śmielsza mimo że młodsza ;D

i pkt. kulminacyjny dla welonu, mój ukochany kolega ze szkoły

i z innego ujęcia, potem mu dziękowałam, że mnie pozbawił go zawsze to jakoś naturalniej i wygodniej, ale nie obyło się bez prób jego umieszczania  i nerwów teścia, że powinnam go mieć do oczepin

jaki zatroskany ;D

no i znowu betusiowy tatuśśśśś

i świadkowie

i wracam do innych relacji i wąteczków, przez cały dzień zrobiły się mi jak zwykle zaległości :'(
« Ostatnia zmiana: 25 Września 2007, 19:33 wysłana przez Bernadetka »

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
ale jesteście z siostrą podobne do siebie!!
relacja cudna
czekam na ciąg dalszy

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Bernadetko prześliczne zdjęcia!!!!!!!

Jesteście bardzo fotogeniczni i prześliczni normalnie!!!!

Jestem oczarowana!!

Offline ivonca

• forumowicz
  • data ślubu: 18.08.2007

Anusia-szczecin co blizniaczki to blizniaczki, podobne nie tylko z wygladu ale tez i z charakteru, bo to dwa uparciuszki  ;)

Bernadetko jeszcze wszystko bedzie ok, a mysle, ze Marta bardziej Cie zrozumie jak bedzie przygotowywala wlasne wesele,  a wtedy rady doswiadczonej siostry beda niezastapione  :tak_2:

:przytul:

• Global Moderator
  • Chuck Norris
to siostry bliźniaczki ???
fajnie
obie śliczne - jak z obrazka  :-*

Offline Bernadetka

• uzależniony
ale jesteście z siostrą podobne do siebie!!
relacja cudna
czekam na ciąg dalszy

Anusia-szczecin co blizniaczki to blizniaczki, podobne nie tylko z wygladu ale tez i z charakteru, bo to dwa uparciuszki  ;)
Aniu to coś specjalnie dla Ciebie ;D ;D ;D ;D ja sie prawie posikałam ze śmiechu jakie syjamskie z nas sis

Bernadetko jeszcze wszystko bedzie ok, a mysle, ze Marta bardziej Cie zrozumie jak bedzie przygotowywala wlasne wesele,  a wtedy rady doswiadczonej siostry beda niezastapione  :tak_2:

:przytul:
podzielam zdanie... też stwierdziłam po tych nerwach jak to się spokojnie bezproblemowo bez przejęcia chodzi na czyjeś wesela ;D chociaż te emocje to najlepsze co może się zakochanym przytrafić i zaangażowanym oczywiście w organizację, bo jednak to zwieńczenie wysiłku

• Global Moderator
  • Chuck Norris
dziękuję ślicznie
rzeczywiście - siostry syjamskie
i jakie sliczne obie :Serduszka:

Offline Bernadetka

• uzależniony

• Global Moderator
  • Chuck Norris
no dobra
dosyć słodzenia
dawaj resztę fotów  ;D

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Ślicznie  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline Bernadetka

• uzależniony
no dobra
dosyć słodzenia
dawaj resztę fotów  ;D
;D ;D ;D ;D ;D jesteście niezmordowane, już tak dużo dzisiaj było :drapanie: boję się ja mi się zdjęcia wyczerpią czy mi w to uwierzycie ???

cd to gołębie

i hurtowo 40 szt. bałam się ich czasem ładnie potrafią nabrudzić

chyba starczy już tych gołębi ;D ;D ;D ;D
« Ostatnia zmiana: 25 Września 2007, 20:54 wysłana przez Bernadetka »

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Mojemu mężowi własnie zaświeciły się oczka na te gołębie :)

Super!!

Offline Bernadetka

• uzależniony
Mojemu mężowi własnie zaświeciły się oczka na te gołębie :)

Super!!
aaa to też pomysł mąłżusia, ja się bałam, że mnie wyśmieje, więc nie proponowałam

Offline Bernadetka

• uzależniony
aaaa zapomniałam przypomnieć, że białych gołębi mieliśmy 4 szt. dla dziewczynek = druhenek po jednym by je wyróżnić, bały się trochę przestraszone, ale zachwycone a inne dzieci jeszcze bardziej... a małe ich kuzyneczki zazdrosne ;D
rajdowka, Nika, jonrovia, MELODYJKA, irminka.p widzę Was ;D ;D ;D ;D ;D

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Chyba po raz pierwszy podoba mi sie tren po podpięciu... naprawde ładnie wyglądał, bo ja to ogólnie jestem antytrenowa  ??? czy jakoś tak  ;)

Offline jonrovia

• nowicjusz
  • *
  • Tylko Ty, Tylko ja ze sobą i dla siebie...
  • data ślubu: 26.12.2007
no to jak widzisz, to nie wypada nie powiedziec : POPROSTU REWELACJA  :) :) :) I WSZYSTKIEGO NAJ :) :) :)
Co chwilkę zaglądam czy ciąg dalszy relacji jest a przede wszystkim czy są fotki fotki i jeszcze raz fotki - super sie na Was patrzy :)

Nasze dziecie ur. 21.08.2008 

Offline Bernadetka

• uzależniony
Chyba po raz pierwszy podoba mi sie tren po podpięciu... naprawde ładnie wyglądał, bo ja to ogólnie jestem antytrenowa  ??? czy jakoś tak  ;)
nie był długi, więc może to dlatego, ale czasem rzeczywiście brzydko się je podpina :(a tym bardziej jak za wysoko podpięty i jak jest co podpinać u mnie nie było ;D)
no to jak widzisz, to nie wypada nie powiedziec : POPROSTU REWELACJA  :) :) :) I WSZYSTKIEGO NAJ :) :) :)
Co chwilkę zaglądam czy ciąg dalszy relacji jest a przede wszystkim czy są fotki fotki i jeszcze raz fotki - super sie na Was patrzy :)
jejku ale ja mam szczęście, kolejna forumka początkująca pierwszy na forum post, dziękuję za miłe słowa :przytul:
jonrovia fajna data ślubu :brawo_2:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
poprostu ŚLICZNIE  :skacza:
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Bernadetko nic nie mow... napisalam posta i mi cos go wcielo, net zmulil grrrrrrrrrrrrrrrr

Jutro napisze bo teraz :los:

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
Bernadetko, cudna relacja. Jesteś jedną z najpiękniejszych panien młodych na forum... :)

"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline Bernadetka

• uzależniony
Bernadetko, cudna relacja. Jesteś jedną z najpiękniejszych panien młodych na forum... :)

:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
zwykle zatyka mnie u Karoliny (rajdowki) w wątku, miło że w moim też się to zdarzyło, dziękuję baaaaardzo  to baaaardzo miłe, tylu komplementów na swój temat w całym życiu nie usłyszałam, a do tego mogę je mieć na papierze ;D ;D ;D

zaraz będzie nagroda za to, że tu wpadacie ;)

Offline ANESIA

• użytkownik
  • **
ja tez czekam hihihi ::)
zdjecia !! zdjecia !!! :) jestem pod wrazeniem!! kazdy szczegol dopracowany :) super

Offline Bernadetka

• uzależniony
atrakcje się skończyły ruszamy do auta

kto doświadczony ten wie, że nie jest tak łatwo wsiąść do samochodu w kiecce, na dodatek wszyscy patrzą jak sie "ładujesz" i pokazujesz koślawe nóżki moje do tego bose

sis jak nie było tak nie ma >:(

to dowód na J. wypierał się trzy dni, że nie miał dowodów naszych w ręku i nigdzie nie schował, jak ich szukaliśmy ładnie się wydało ;D ;D ;D

ja się hiham do aparatu, a świadek nie może naszego przejazdu wykupić, na osiedlu Zachód w Stargardzie uprzedzam panuje szajka dzieciaków, grosiki oddają bo to za mało, cukierki zjedzą i papierki zostawiają na chodniku pod kościołem, a na koniec banknotów żądają istny skandal uprzedzam!!! od nas dostali jeszcze dwie garści pięciozłotówek i jeszcze krzyczeli że za mało i się pod koła prawie kładli, aż się tatuś za przeganianie zabrał ;D

odjechaliśmy może 500 m i zatrzymali nas.........  ;D ;D ;D ;D strażacy ;D ;D ;D ;D ;D ale był ubaw, zablokowali nam przejazd, trąbili, na szczęście nie sikali wodą, ale goście byli zachwyceni my zdezorientowani, tylko J. wyskoczył do nich i na służbie zarobili 2 flaszki ;) tylko zdjęć nie ma ani nie będzie to nagrane, bo kamerzysta się zgapił i w porę nie dobiegł :( :( ale wspomnienia są bardzo miłe, a goście się dopytywali jak się to załatwia :D :D :D

i jutro już zaczynam relację z Dworka Hetmańskiego :skacza:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Bernadetko - zachwycajace i piekne zdjecia  :skacza: :skacza:
rewelacja  :los:

Offline Barbart
  • uzależniony
Pięknie wyglądaliście :brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
  • data ślubu: 08.2007
Śliczne zdjęcia. Rozumiem że to świadkowa sie nie spisała tak?? Może po prostu obarczyłaś ją za dużą ilością spraw do załatwienia?

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Bernardetko :przytul:
Dopiero dotarłam, bo miałam "odwyk" forumowy przeza chwile (przymusowy)  ;)

Tak naprawde to nie wiem co powiedzieć... bo wszystko co napisze wydaje mi sie banalne  ::) ::) ::) no ale co zorbić  :Szczerbaty:

Kochana wyglądałas przepięknie :o , a cała cermonia i jej oprawa wprost bajeczna, magiczna   :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: