Widać jak bardzo się kochacie. Wszystkiego dobrego 
gdzieś wcześniej o tym już pisałam, że bardzo chciałam, marzyłam by została uwieczniona czułość jaką siebie darzymy na zdjęciach tylko cały czas się zastanawiałam jak w takim gąszczu gości, w takim zamieszaniu przed obiektywem niby obcą osobą się w tych wyjątkowych emocjach otworzyć i znalazłam na to receptę... naturalność, spontaniczność nie pohamowywanie się jak krzyczałam za kimś to krzyczałam, jak się śmiałam to pełną gębą

i na szczęście nie stroiłam min

a jak o nich mówimy to Wam teraz kilka pokażę

błagająca tylko o co

zaskoczona tylko czym

rozbawiona

nie przypominam sobie czym
wzruszona, jak to J. mówi betuuusiowyyy tatuśśśś
oooo jak fajnie Ciebie widzieć, ale się wyrywałam

potem dostałam ochrzan od sis, że jej przeszkadzam i się uspokoiłam, a w ogóle zawsze sądziłam, że cierpię na zbyt jakieś dziwne rozluźnienie mięśni twarzy, czytaj -> wymowną mimikę, po mojej facjacie wszystko widać dlatego "wyśmienity" ze mnie kłamca

ale wracając na prawidłowy tor nadchodzi czas na ryżżżżżż i grosiki, które miałam nawet przylepione do ciała pod sukienką
jedno mam lepsze, ale się właśnie wstydziłam ze wzg. na moją minkę

no i na poranek materiał już wrzucony mogę iść spać, miłego dzionka je się pewnie dopiero popołudniem pokażę

Bosko Kochana... az sie wzruszylam....

rajdowka 
bombaaa po prostu bomba,
jestem nowa na forum i od razu trafilam na twoja relacje
jestem zachwycona:))) wszytskiego dobrego na waszej sciezce zycia!!!
zdjecia zdjecia zdjecia!!!!!:) czekam z niecierpliwoscia 
wzruszona jestem, to wielki zaszczyt dla mnie - pierwszy, dziewiczy

pościk w mojej relacji dziękuję i serdecznie zapraszam do podczytywania i oglądania cd.
rewelacja...pięknie..brakmi słów...czekam z niecierpliwościa na sesję

pamiętam ile sama starań włożyłaś w sesję w DH, nad Szmaragdowym dziękuję ogromnie za komplementy
tak w ogóle