Nie lubie opinii negatywnych, ale taka jestem ,że wole szczerze powiedzieć...ale to tylko moje zdanie.
Jeżeli chodzi o włosy to fale zupełnie inaczej sobie wyobrażałam i szczerze mówiąc zupełnie nie są w tym stylu którego oczekujesz, fryzura powinna byc dopracowana z najdrobniejszymi szczegółami, fala ma to do siebie, ta stylizowana na lata 20-30, że jest równa, poukładana ktoś wcześniej wklejał fotki takich fryzur. Ewentualnie Foremniakowa miała troszeczke inaczej. I jeżeli chcesz osiągnąć taki efekt to fryzura powinna być bardziej dopracowana, Chyba że zrezygnowałaś z tego. Ale i tak moim zdaniem fryzjer nie postarał sie o ładnie wyglądające fale. Włosy bardziej loki przypominają, hmm brakuje mi teraz określenia bo nie do końca to są loki.
Makijaż - ładny choć prosi się o dodanie jasnej perły, musisz troszke oko rozświetlić, no chyba że taki efekt daje zdjęcie.
Przepraszam za taką opinię mam nadzieję że nie sprawiłam przykrości. I pamietaj to tylko jest moja pinia, jeżeli dobrze się czujesz w takiej fryzurze i takim makijarzu to nic nie zmieniaj.To Ty masz się dobrze czuć w tym co na sobie masz i jak wyglądasz.
Pozdrawiam