Autor Wątek: Proszę Was o pomoc w pewnej sprawie ;)  (Przeczytany 2216 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Proszę Was o pomoc w pewnej sprawie ;)
« dnia: 9 Września 2007, 23:03 »
Witajcie Forumki!

Chciałabym zapytać czy któraś z Was miała wesele w Catamaranie i czy ma może jakieś zdjęcia z tej sali ale z odbywanego wesela jak to wygląda itp?

pozdrawiam!

Offline Aniutek83
  • maniak
Odp: Proszę Was o pomoc w pewnej sprawie ;)
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Września 2007, 06:37 »
aagaa na naszym forum sa te fotki miała tam wesele monika_mb
A i ja miałam w swoim prywatnym archiwum zdjecia z wesela znajomej - moge je jakos odzyskać
No i po swietach bede miala juz swoje

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Września 2007, 10:47 »
Witaj Aniutku ;)

Zdjęcia sali samej w sobie można znaleść ale ja chciałabym zapytać czy spotkałyście się ze zdjęciami obsługi tzn np krojenia świniaka przez kucharza? bo Wiem że są tam takie rzeczy. Jak to wygląda?

POZDRAWIAM!!!

P.S. Aniutku już nie mogę się doczekać Twojej relacji - zobaczysz szybko minie ten czas do 25 grudnia ;)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Września 2007, 18:33 »
aagaa   no akurat ogladałam fity tej kolezanki a nawet kasete  , która mama przyniosła od znajomej z pracy alwe jeszcze wtedy Catamaran chyba nie miał  swojej ofercie świniaka i krojenia  - dopiero od tego roku w menu na 2008 to jest Nawet ja w 2007 nie mam takiej opcji
Widziałam jedynie krojenie udźców płonących i podawanie kolacji przez szefa kuchni
U nas to tez będzie
Nie zamierzam umieszczać swojej relacji ale specjalnie dla Ciebie umieszcze foty z sali , i serowania dan przez obsługe itp.

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Września 2007, 22:23 »
OOOO no to bardzo fajnie!!
Przepraszam że tak zamęczam ale czy mogłabym jakoś wcześniej zobaczyć takie zdjęcia z krojenia udźców? Jak to wygląda? A co jest jeszcze serwowane przez szefa kuchni na tych zdjęciach? Gdybyś mogła to proszę o wiadomość na priv :)

Aniutku ślędzę Twoje odliczanie (tzn to które było na sierpnia) i czekam na to na grudnia chociaz nie wiem czy będziesz odliczać...? Mam nadzieję że u Ciebie powoli do przodu i wszystko dobrze :)
SERDECZNIE pozdrawiam!

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Września 2007, 07:00 »
aagaa  ja juz tych fot nie mam bo skasowałam ale napiszedo kuzynki bo one je miała od jej kolezanki wiec jeśli jeszcze je ma to mi podeśle i zaraz Ci je posle , pisząc wczesniej na priv
Fakt te zdjecianie oddaja wszystkich szczegółow ale cos tam widac b to zdjecia robioneprzez gościa weselnego
Nienie zamierzam juz odliczac bo bym juz musiała zacząć teraz a uwazam to za bezsensowne skoro miałam juz odliczanie i wszystko w nim zawarłam to po co jeszcze raz pisać o tym samym zmieniajac jedynie kilka szczegółów
A u nas na razie nic sie nie zmienilo , nie czynimy zadnych przygotowań bo juz w sumie wszystko zrobione
Czas znaleźc tylko nowego otografa i dokupic inne bardziej zimowe części garderoby
Na razie mój narzeczny jeszcze przebywa w szpitalu

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Września 2007, 13:19 »
Trzymam kciaki żeby się wszystko udało./
A gdybyś mogła to proszę o te zdjęcia bo bardzo mi zależy!
Pozdrawiam serdecznie!!!