Witam wszystkie przyszłe Panny Młode

Mam do sprzedania suknię ślubną model Levante wraz z długim welonem kupioną w Madonnie w Krakowie (jestem pierwszą właścicielką)
cena w salonie (suknia+welon) 3890zł ja proponuję 2199zł
Rozmiar: 34/36 na wzrost 162cm + 8cm obcas. Suknia po minimalnych przeróbkach w salonie - była jedynie skracana z oryginalnej długości
oraz minimalnie zwężana pod pachami. Bez problemów można ją jeszcze zwęzić, poszerzyć, a także skrócić.
Materiał: Tafta (surowy jedwab) ze wstawką tiulu - ozdobione pięknymi aplikacjami i kryształkami Swarovskiego.
Kolor: sukni i welonu: jasny ecru ( bliższy złamanej bieli czy kości słoniowej niż ecru ale na pewno nie jest biały

Suknia jest jednoczęściowa z usztywnionym gorsetem i wszytymi poduszeczkami push-up (super eksponuje biust nie potrzebny stanik).
Suknia jest dopasowana w talii rozszerza się ku dołowi. Świetnie eksponując figurę, podkreśla biust i talię. Posiada długi, efektowny tren, który wraz z welonem robi niesamowite wrażenie szczególnie w kościele. Tren po podpięciu robi się praktycznie nie widoczny i nie przeszkadza w tańcu (właściwie zapomnisz, że go masz). Podpina się go pod spód, dzięki czemu unikniesz dodatkowego „kuperka”. Suknia nie wymaga dodatkowej halki. Świetnie się prezentuje. Jest bardzo lekka i wygodna. Wspaniale się układa.
Zainteresowane osoby zapraszam do oglądnięcia galerii: hxxp: s233. photobucket. com/albums/ee43/mala_maly/allegro/
oraz na stronkę z aukcją sukni hxxp: www. allegro. pl/item242112562_madonna_pronovias_suknia_levante_welon_gal_zdjec. html
Kontakt:
magda_starfish@wp. pl, GG: 3627210, TEL: 505-354-304 (po14. 09)