!!!POLECAM !!!
Pan ZBIGNIEW MATCZAK DJ ZIBI !!!
Wybór osoby/zespołu prowadzacej wesele jest jedna z najtrudniejszych decyzji podczas planowania wesela. Jak powierzyc prowadzenie tak waznego i osobistego wydarzenia osobie, ktorej sie nie zna, ktora nie zna nas ani naszych gosci, nie ma portfolio (bo co wesele to inna zabawa i goscie). Tak naprawde osoba ta otrzymuje duzy kredyt zaufania i tylko profesjonalne i z duzym doswiadczeniem osoby moga spelnic te oczekiwania.
Taka osoba napewno jest Pan Zbigniew Matczak Dj Zibi.
Nasze wesele odbylo sie 20 sierpnia 2016 w Szczecinie. Niecale 2 tygodnie temu, a ja dalej nie moge sie pozbierac emocjonalnie i chcialabym jeszcze raz to przezyc!
Obydwoje z mezem mieszkamy zagranica i takze nasze towarzysztwo na weselu bylo bardzo zroznicowane, od Hindusow, Niemcow, Szkotow po Iranczykow i po nas Polakow. Wiedzialam, ze do uddzwigniecia takiego zroznicowania gosci potrzeba osoby elokwentnej, swobodnej i zbilansowanej.
Pana Zbyszka nie wybralam z polecenia (nie gral na zadnym weselu moich bliskich) ale po zapoznaniu sie z jego warsztatem doswiadczenia, jakim sa nie tylko zabawy weselne, ale rowniez roznego rodzaju eventy, radio itd. Natomiast po pierwszym spotkaniu poszlam za glosem serca. I tak jak na poczatku organizacji wesela oprawa muzyczna byla dla mnie wyzwaniem ponad wszystko(muzyka jest duza czescia mojego zycia oraz fakt, ze moj maz pochodzi z Indii) po wyborze Pana Zbyszka az do ostatniej minuty na naszym weselu nie martwilam sie o nic. Pan Zbyszek zbudowal we mnie bardzo duzy spokoj i za to bardzo mu dziekuje!
Dj Zibi jest bardzo inteligentny, elokwentny, przemily, bardzo naturalny i dobroc bije od niego na odleglosc.
Zawodowa znajomosc jezyka angielskiego i to jak profesjonalnie odnosil sie przy waznych momentach wesela ale nie tylko do gosci zagranicznych przeszlo nasze oczekiwania! W jego "przemowach" nie bylo czuc, ze poprostu przyszedl do pracy, ale czuc bylo naturalnosc i zainteresowanie nami, naszymi goscmi i przebiegiem imprezy.
Na naszym spotkaniu przed weselem byl tak naturalnie zainteresowany nami i tym jak roznorodne towarzystwo bedzie, ze sam z siebie proponowal ciekawe pomysly i dal cenne i dobre rady.
Idealnie wywarzone poczucie humoru, muzyka i plynnosc imprezy na najwyzszym poziomie.
Osobiscie szukalam osoby, ktora nie obarcza soba weselna zabawe. Pan Zbyszek wtopil sie w nas i z nami byl.
Wszyscy nasi goscie bylo pod ogromnym wrazeniem profesji Pana Zbyszka oraz jego urzekajacym radiowym glosem

Nie zmienilabym nic a nic. Oczepiny byly na poziome z dobrym humorem i nie za dlugie za co ogromny plus. Muzyka na poziomie i dostosowana do rytmu i dynamiki przebiegu imprezy, nad ktora czasami nie mamy wplywu. Podziekowania dla mojego taty bardzo sie opoznialy z przyczyn od nas nie zaleznych a naturalnosc, spokoj i swoboda Pana Zbyszka spowodowaly ze byly one bardzo wyjatkowe.
Nasze osobiste prosby zostaly spelnione i za to rowniez bardzo dziekujemy.
Z reka na sercu polecam Pana Zbyszka Dj Zibi! Jezeli stawiacie na jakosc, poziom, naturalnosc i dobre wibracje to tylko on!!!
Osoboscie z mezem bardzo polubilismy Pana Zbyszka, bo przez jego piekna osobowosc i dobre wibracje nie da sie go poprostu nie lubic!
Polecam najmocniej!
Pozdrawiamy mocno i wszystkiego dobrego
Luiza & Suresh Devarajan