Autor Wątek: Najkrótsze odliczanie... czyli już tylko 36 dni rozłąki Myszki i Nidźwiedzia  (Przeczytany 11892 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline grubcio

• zapaleniec
zdecydowanie jestem za takim luźnym upięciem!! wyglądałaś w nim ślicznie!!!

Offline Magda_lenka

• forumowicz
  • data ślubu: 6.10.2007
jestem zapisana do innego salonu... we wtorek idę na próbną fryzurę... tym razem poleciła go fryzjerka ( ona ma wolne,w salonie blizej mnie, ale tam się czesała jej siostra, no i ona kiedys tez). zobaczymy! jak nie, to będę szukała dalej... teraz muszę zapisać się ewentualnie tez gdzie indziej na makijaz...

a podoba mi się cos takiego na głowie... a ten fryzjer z Imperium Wizazu stwierdził, ze to się nie nadaje na duze wesele, na którym się dużo tańczy...
niestety za duzo nie mozna załadowac tych zdjęć...

i jeszcze tutaj...

chociaz do tego to chyba niezbyt welon...

jutro z rana idę zrobic balejaz, w niedzielę wstepne nauki... bo i tak będziemy miec przyspieszony kurs czy tez nauki w srodę ( indywidualnie ). Pan od nauk niestety nie miał do tej pory dla nas czasu... a my czekamy cierpliwie... skoro proboszcz o dan tego nie wymagał wczesniej... :brewki: :drapanie:

Offline grubcio

• zapaleniec
ja myślę że fryzjer chciał iść na łatwiznę i dlatego stwierdził że te fryzurki nie będą się trzymały. badzo ładne są w ogóle. ja myślę że to kwestia dobrego spięcia włosów i polakierowania. ;D

Offline jonrovia

• nowicjusz
  • *
  • Tylko Ty, Tylko ja ze sobą i dla siebie...
  • data ślubu: 26.12.2007

udało się nadrobić i po przeczytaniu całości witam w Twoim odliczanku  ;D oj niewiele zostało czasu nie wiele ;D
patrząc na fryzurkę to zdecydowanie lepiej sie mi podobasz w rozpuszczonych niz owej próbnej fryzurce - chyba ze kolejna fryzjerka zrobi to lepiej i życzę zebys wyszła stamtąd zadowolona  :)
jak coś mam fajną makijażystkę - w dniu ślubu przychodzi do domku i ma kuferek pełen wspaniałości  ;D Jak cos to daj znać wyślę na priva kontakt

Nasze dziecie ur. 21.08.2008 

Offline Magda_lenka

• forumowicz
Witaj jonrovia :)

a sprawdzoną masz makijażystkę i czy dużo bierze za usługę??? a i a propos... tak sobie myślę czy te panie przychodzące do domu mają dobre kosmetyki??? w salonie muszą zainwestować w takowe...

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Jak fryzjerka jest kumata to potrafi wszystko zrobić. A  takie wymówki świadczą o tym że fryzjerka albo nie umie i nie chce się przyznać, ale jej po prostu nie chce się chwile pomęczyć ( bo nie mówię że to jest proste).

Co do Twoje fryzurki to tyło jest ok, ale przód i zaczesanie włosów do tego koka jest takie jakby niedbałe i wygląda tak jakby fryzjerce nie chciało się użyć grzebienia...

Ja miałam fajną fryzjerkę ale na os słonecznym, i super makijażystkę - kosmetyki profesjonalne i super się wszystko trzymało i niedrogo :)

Gabiś
  • Gość
Według mnie nie ma rzeczy niemozliwych!!!! jeśli podoba Ci się tego typu fryzurka to taką masz miec i koniec:):):)

Offline jonrovia

• nowicjusz
  • *

Magda_lenka wysłałam na priva informację o mojej makijażystce  :)
Polecam z czystym sercem :D

Offline Magda_lenka

• forumowicz
właśnie szykuję się do wyjścia na wieczorek panieński... :)
w międzyczasie nie mogłam się oprzeć,żeby tu nie zajrzeć... :brewki:

zapisałam się na wtorek do innego fryzjera i zobaczymy!!!
zrezygnowałam tez z makijażu w Imperium Wizażu i zapisałam się  do Filozofii Piękna...
niestety nie mogłam już zrobić dzisiaj próbnego makijażu, ale w sumie  może zrobię we wtorek po fryzurze i będę miała pełen obraz...

w sumie nie mogę zrozumieć dlaczego w niektórych salonach liczą sobie 100 zł za makijaż a w innym 50 zł... przecież Filozofia Piękna to tez salon i chyba nie korzystają z gorszych kosmetyków...
tak samo jak i fryzura... akurat tutaj to tylko praca fryzjera... no i lakier... a nie jakieś farby odzywki, które rzeczywiście jedne mogą być tańsze, drugie droższe...

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
ooo fajnie, że się zdecydowałaś na filozofię piękna
mam nadzieję, ze bedziesz tak samo zadowolna jak i ja

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
właśnie szykuję się do wyjścia na wieczorek panieński... :)

miłej zabawy zatem i na relację czekamy ;)

Gabiś
  • Gość
I jak wieczorek panieński???????????????????

Offline Magda_lenka

• forumowicz
Odp: Najkrótsze odliczanie... czyli już tylko 36 dni rozłąki Myszki i Nidźwiedzia
« Odpowiedź #162 dnia: 1 Października 2007, 09:03 »
jestem, jestem!

wieczorek superowy! bardzo mi się podobało, choc było spokojnie...
Nie myslałam, że uda nam się zebrac w tyle osob :), bo i tak nie wszystkie zaproszone koleżanki są ze Szczecina...
a było nas 10 osób. Najpierw spotkałysmy się na Deptaku Bogusława... Był tort ( w kształcie serca i z plemniczkami z winogron i cukierków żelków ) oraz prezenty... pogadałyśmy, pośmiałysmy się  i udałyśmy się na tańce... niestety nie wszystkie, bo  jedna kolezanka prosto z dyżuru lekarskiego, jedna przeziębiona, jedna  w ciąży, ale i tak była nas zwarta grupa. Odrężyłam się...

zostało juz 6 dni!!!!!!!!!!!!! Ratunku!!! a tyle jeszcze do załatwiania

Gabiś
  • Gość
Odp: Najkrótsze odliczanie... czyli już tylko 36 dni rozłąki Myszki i Nidźwiedzia
« Odpowiedź #163 dnia: 1 Października 2007, 18:00 »
A moze jakieś foteczki z panieńskiego???????? 6 dni... pięknie brzmi:):):)

Offline Magda_lenka

• forumowicz
« Odpowiedź #164 dnia: 2 Października 2007, 08:53 »
foteczki, foteczki... mam nadzieję , że dostanę... niestety były robione aparatem kolezanki...
a w tym tyg. to nie wiem czy się wyrobię...

wieczór był b. spokojny, ja jestem spokojną osobą i nie chciałam miec striptizera czy jazdy limuzyną po miescie czy nakłanianie  facetów, żeby ze mną tańczyli...
chciałam się odstresowac, potańczyc i to się jak najbardziej udało. Spędzilysmy super wieczór  :)

dzisiaj mama i tesciowa jadą ostatecznie dogadać menu w restauracji i podpisac umowę, ostatecznie zarezerwowac miejsca w hotelu, dogadać się z panią, ktora piecze ciasta...

czeka nas jeszcze tyle rzeczy do załatwienia...
wczoraj dokonczylam pakować aniołki... ufffffff

w środę z rana mamy nauki przedmałżeńskie... nieźle, co?
potem musimy wydrukowac winietki i pomyslec nad rozsadzeniem gości...
popoludniu mam próbny makijaz

całe szczęście Maciek przyjeżdża juz w srodę rano...
środę lub czwartek trzeba pojechac do hurtowni alkoholu

aaaaaa, jak mało czasu zostało!!!!!!!!!!!

Offline Magda_lenka

• forumowicz
Odp: Najkrótsze odliczanie... czyli już tylko 36 dni rozłąki Myszki i Nidźwiedzi
« Odpowiedź #165 dnia: 4 Października 2007, 18:38 »
jestem na chwileczkę...

dzisiaj odebrałam suknię, byliśmy w Schwedt po wino na wesele, a teraz idziemy na próbę mszy i dogranie spraw z księdzem...

wczoraj przeszliśmy przyspieszony kurs/ nauki z panem Romkiem... w sumie żałuję, że w kościele kurs się rozpoczął, bo bardzo ciekawe są te spotkania...

jutro jedziemy po kwiaty do kościoła i wódkę do hurtowni... i jeszcze idę się odprężyć do kosmetyczki...

wtorkowa próbna fryzura wypadła lepiej, wczoraj makijaż świetny! żałuję, że nie będzie tam czasu zrobić paznokcie i chyba zrobię jutro koło domu...

trzymajcie kciuki za pomyślne załatwienie ostatnich spraw! :)  :)

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
Odp: Najkrótsze odliczanie... czyli już tylko 36 dni rozłąki Myszki i Nidźwiedzi
« Odpowiedź #166 dnia: 4 Października 2007, 18:45 »
Trzymamy!!!

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #167 dnia: 4 Października 2007, 21:59 »
Ja też trzymam kciuki!!!! I życze ci aby ten dzień był niepowtarzalny!!! Piękny i jedyny w swoim rodzaju....... Trzyamj się cieplutko i wracaj do nas prędko:):):):)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #168 dnia: 5 Października 2007, 10:32 »
Magda_lenka, to już finisz...jak samopoczucie bo widzę, z opisów, że pełna kontrola - spokój i opanowanie

Offline jonrovia

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #169 dnia: 5 Października 2007, 14:46 »
Magda_lenka  to już tak bliziutko.... trzymam kciuki !!!!!! Powodzenia i niezapomnianych chwil i czekamy na relacyjkę oczywiście  ;)

Offline Magda_lenka

• forumowicz
« Odpowiedź #170 dnia: 5 Października 2007, 16:55 »
Dziękuję dziewczyny!
to już jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaa

dzisiaj byłam w Filozofii Piękna na zabiegu odprężająco - nawilżająco - relaksującym... przy okazji zrobiłam manicure... uffff, boje sie, że mi odpryśnie, ale jutro nie będę miała na to czasu.

została jeszcze spowiedź, zawiezienie alkoholu, wina, węgorzy, winietek i prezentów dla gości do lokalu...

zaraz lecę dalej!!!!

może jeszcze do zobaczenia

Offline Magda_lenka

• forumowicz
« Odpowiedź #171 dnia: 5 Października 2007, 21:15 »
po spowiedzi... teraz nie mogę się już złościć :) ;)

zrobione winietki, zawiezione wódka, wino, węgorz

teraz jeszcze muszę spakować potrzebne na jutro rzeczy i wcześnie położyć sie spać...

eeeech, to już jutro!!!!!!!
nie mogę uwierzyć!!!!!!!!!!!!!

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
« Odpowiedź #172 dnia: 5 Października 2007, 22:44 »
MAGDA_LENKO !!!!!!!!!!!!!! TO JUŻ JUTRO!!!!!!!!!!!!!! :D Już teraz życzę WAM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA. ABY WASZ DZIEŃ BYŁ NAJPIĘKNIESZY I NIEPOWTARZALNIE SZCZĘŚLIWY   :serce: :brawo: Cudnej zabawy i pięęęęeknej pogody!!!!! Wracaj do nas już jako mężatka bo czekamy na relacyjkę  :cancan: :bukiet: :koncert: