0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
przyjemnie na was patrzec, tacy radośni i uśmiechnięci
Ślicznie wyglądacie na tych zdjęciach!!!Jaka ty chudzinka jesteś:)
taka malutka ale sie uśmiałam, ciekawy pomysł na zdjęcie
czekamy
nie było mnie kilka dni a tu tyle cudnych zdjęć!!!! a jakie tańce na poprawinach były superowe!
PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzisiaj mam już dość wyszłam z domu o 8,00 wróciłam na 18,00 praktycznie bez jedzenia i jakiegoś konkretnego picia dobrze, że został mi w portfelu pieniążek , to jakiegoś soczka kupiłam, bo nie wiem jak by to bez niego było najpierw uczelnia, później rozpoczęcie praktyk z techniki i informatyki w gimnazjum- razem 5 godzin lekcyjnych i wykończenie kolejne zdjęcia będą, obiecuję, ale nie wiem kiedy
Lara, nadrobiłam twoja relację, zdjęcia macie śliczne, te ostatnie to juz w ogóle sie nie mówi Po oczepinach, bez welonu juz zuwazyłam na jednym zdjęciu, że miałas podobne kolczyki jak ja, takie wiszące perełki Nie wolno tak , trzeba o siebie dbać, a jeszcze na dodatek jesteś taką chudzinką
Monika uważaj na siebie, nie dziwie się że masz kłopty z żołądkiem skoro nic przez cały dzień nie jesz nie grzeczna dziewczynka a teraz jeszcze te stresy w szkole ... a zdjęcia śliczne, gdzie znaleźliście taki ganeczek uwielbiam pelargonie zawsze z prababcią mi się kojarzą a to same miłe wspomnienia
a zdjęcia śliczne, gdzie znaleźliście taki ganeczek uwielbiam pelargonie zawsze z prababcią mi się kojarzą a to same miłe wspomnienia
2 obiady na pewno oby tak dalej bo chudziawka z ciebie ...