Autor Wątek: Najpiękniejsze wspomnienia zbiera się we dwoje...18.08.07 ślub Iwony i Marcina  (Przeczytany 19405 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Odp: Najpiękniejsze wspomnienia zbiera się we dwoje...18.08.07 ślub Iwony i Marcina
« Odpowiedź #150 dnia: 4 Października 2007, 16:55 »
Zdjęcia macie bardzo łądne. My również wybieramy sie nad morze na plenerek;) w małopolsce takie zdjęcia to rzadkość a nam się umyślał. jeszcze raz gratuluje;):*
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
Odp: Najpiękniejsze wspomnienia zbiera się we dwoje...18.08.07 ślub Iwony i Marcina
« Odpowiedź #151 dnia: 5 Października 2007, 09:25 »
Piękne ujęcia, ślicznie wyglądacie  :D

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #152 dnia: 5 Października 2007, 11:38 »
Jak widzę te przepiękne zdjęcia znad morza to już się nie moge doczekac moich, w tych zdjęciach jest jakaś magia, są urzekające :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
« Odpowiedź #153 dnia: 6 Października 2007, 12:17 »
ivonca piękne zdjęcia aż się wzruszyłam te ujęcia są nie samowite  :Wzruszony:
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
« Odpowiedź #154 dnia: 6 Października 2007, 14:22 »
 :brawo_2: Cudne!

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Odp: Najpiękniejsze wspomnienia zbiera się we dwoje...18.08.07 ślub Iwony i Marc
« Odpowiedź #155 dnia: 8 Października 2007, 18:08 »
 :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #156 dnia: 9 Października 2007, 09:46 »
Plenerek super, po prostu super - jestem pod wrażeniem ...a powiedz czy Ty się sama malowałaś do plenerowych fotek :?:

Offline agapa

• zapaleniec
  • data ślubu: 22wrzesień2007
« Odpowiedź #157 dnia: 9 Października 2007, 09:57 »
pięknie ,pięknie,pięknie... :o

Offline ivonca

• forumowicz
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #158 dnia: 9 Października 2007, 12:49 »

Zdjęcia macie bardzo łądne. My również wybieramy sie nad morze na plenerek;) w małopolsce takie zdjęcia to rzadkość a nam się umyślał. jeszcze raz gratuluje;):*

Dziekuje, plener nad morzem to super sprawa, swietnie sie przy tym bawilismy i z checia bym to powtorzyla :)

*Mimi* dziekuje :)

Jak widzę te przepiękne zdjęcia znad morza to już się nie moge doczekac moich, w tych zdjęciach jest jakaś magia, są urzekające :)

Dziekuje Ci kochana   :przytul:  , ja tez sie nie moge doczekac Twoich  ;D

Agus-sc, Ania1234, adusiaxxx dziekuje  :-*

Plenerek super, po prostu super - jestem pod wrażeniem ...a powiedz czy Ty się sama malowałaś do plenerowych fotek :?:

Dziekuje Maju   :przytul: ,  na plenerek sama sie malowalam, z checia poszlabym do p. Ali, ale nie mialam na to czasu, do domu wpadlismy tylko po to, zeby sie przebac, pozniej po fotografa i nad morze.......fajnie bylo   :)

agapa   :przytul:

To juz ostatnia porcja fotek.....mam nadzieje, ze beda sie podobac  ;D

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #159 dnia: 9 Października 2007, 12:57 »
 :szczeka: oooooooooooo!!!!!!!!! Cudowne!!! to jak leżycie i obejmujecie sobie głowy jest przepiękne!!!!

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #160 dnia: 9 Października 2007, 16:27 »
Pięknie!!!!! Cudownie!!!!

Te zdjęcia nad morzem mają swój klimat...

Prześlicze  ;D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Odp: Najpiękniejsze wspomnienia zbiera się we dwoje...18.08.07 ślub Iwony i Marc
« Odpowiedź #161 dnia: 11 Października 2007, 10:14 »
prześliczne te zdjęcia, a zwłaszcza to jak macie głowy na piasku i obejmujecie pięknie

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #162 dnia: 11 Października 2007, 10:58 »
Iwonko, piękne, romantyczne, nastrojowe i... bardzo podobne do tych, które ma moja córuś
Michał ma w dziób  :los:

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
« Odpowiedź #163 dnia: 11 Października 2007, 11:37 »
cudne foteczki :D WIELKI BRAT JEST POD WRAŻENIEM  ;D ;D ;D

Offline ivonca

• forumowicz
« Odpowiedź #164 dnia: 12 Października 2007, 11:23 »

Ania P., ricardo, Agus-sc dziekuje Wam bardzo  :-* :-* :-*

Tez je bardzo lubie, robilismy je juz na smym koncu, robila sie szarowka i deszcz zaczal padac, nie myslalam, ze tak fajnie wyjdzie....

Iwonko, piękne, romantyczne, nastrojowe i... bardzo podobne do tych, które ma moja córuś
Michał ma w dziób  :los:

Dziekuje Kallusiu   :przytul:    a Michal naprawde ma w dziob  ;D 
Czekam na zdjecia corus, chetnie porownam  ;)

cudne foteczki :D WIELKI BRAT JEST POD WRAŻENIEM  ;D ;D ;D

hahaha dziekuje Anetko  :przytul:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
« Odpowiedź #165 dnia: 12 Października 2007, 17:11 »
nie myslalam, ze tak fajnie wyjdzie....

ivonca fajnie?????????  :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: to zdjęcie wyszło cudnieeeeee, pięknieeeee, przepięknieeee, rewelacyjnieeeee a nie fajnie!!!!!! po prostu mi  :szczeka: opada jak patrze na to zdjęcie

Offline ivonca

• forumowicz
« Odpowiedź #166 dnia: 14 Października 2007, 15:42 »

Agus-sc  :-* :-* :-*

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #167 dnia: 14 Października 2007, 20:13 »
Pieknie  :serce:

A Ty jestes baaaaardzo podobna do Aleksandry Kwaśniewskiej :skacza:
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline ivonca

• forumowicz
« Odpowiedź #168 dnia: 15 Października 2007, 10:52 »

Pieknie  :serce:

:przytul:

A Ty jestes baaaaardzo podobna do Aleksandry Kwaśniewskiej :skacza:

Tego to nie wiedzialam  :D

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
« Odpowiedź #169 dnia: 21 Października 2007, 18:54 »
Piekny plener, a to zdjecie mnie powalilo   :mdleje:

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #170 dnia: 22 Października 2007, 08:21 »
Śliczne foty...

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #171 dnia: 23 Października 2007, 22:41 »
zgadzam sie,bardzo ladne foty :)

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
iwona nic się nie zmieniałaś
piękne zdjęcia , p0iękna suknia, piękne miejsce, piękna ty , piekny mąż, super miejsce na podróż no cóż wszystko piękne
spóznione ale szczere gratulacje
wszystkiego najlepszego i oczywiście życzę bobaska :)

pozdrawiam

Offline ivonca

• forumowicz

O Aga :) dopiero tu zajzalam 

dziekuje Ci slicznie , a bobasek....jeszcze troszke poczekamy  ;)

pozdrowionka

Offline kirka5

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11.10.2008
ivonca śliczne zdjęcia, piękny kościół, taki wysoki, wielki, dostojny..
DH prezentuje się równie ślicznie i okazale :)

Masz przystojnego męża, było bogate wesele, bliscy, piękna suknia, limuzyna, uśmiechy.. czego chcieć więcej..

Nie znam ani Was, ani też pani Hanny, ani DH, ale myślę, że trochę dystansu trzeba. Tort to nie najważniejsza rzecz, a mam wrażenie, że ta sytuacja mocno popsuła Twój humor i mocno zmieniła podejscie do właścicieli DH. Z opisu pani Hanny wynika, że starała się jak mogła, że był to wypadek losowy (i nie zadna tragedia, a tak naprawde omyłka, nieuwaga..), ze starali się wyjsc jakos cało z tego, z honorem, z humorem..
Byc moze nie wyszło idealnie, byc moze faktycznie niektore rzeczy powinny zostac wykonane w inny sposób.. ale jesteśmy ludzmi, kazdy z nas się myli, kazdy popelnia blędy, kazdy dziala czasem pod wplywem stresu, emocji, nerwow, zabiegania..
Nawet wlasciciel lokalu ;)
Wiem, ze dla Panny Mlodej takie wydarzenie mogło byc niemiłe, ale przeciez to TYLKO głupi tort. Mój Boże, zaraz niemiłe wrażenia i zła opinia, bo tort nie taki, bo przeprosin nie było, bo wjechal na sale nie w tym momencie co trzeba..........

Życzę Wam, by w waszym życiu pojawiały się tylko takie problemy :) ktore i tak pozniej przeistaczają się w zabawne wspomnienie :)
I nie pisze tego z ironią, tylko tak po prostu.

Tort lodowy, owszem, nie wyglądał tak imponującą jak niektore te.. weselne, wielopiętrowe, kolorowe..
ale myślę, że włożono w niego wiele poświecenia, serca, i za kilka miesięcy lat, będzie o czym opowiadac, z czego się smiać :)

Pozdrawiam serdecznie :)

Offline nefka

• uzależniony
  • Uśmiechnij się, jutro będzie lepiej :D
  • data ślubu: 27.09.2008 :serce:
Przepiękne, gratuuje i normalnie mowe mi odjeło. . .  tez bym chciala miec takie odczucia ogladaja swoje zdjecia
wygladacie przecudnie, zjawiskowo i wogle. . . .  ehhhh

Offline KAHA

• Moderator
  • Chuck Norris
  • Denique non omnes eadem mirantur amantque
  • data ślubu: 11.09.1999
ivonca i ja przeczytałam cały wątek z zapartym tchem...oj miałaś dziewczyno "atrakcji"....przepraszam - mieliście. Doskonale rozumiem Cię..ten "zgrzyt" pomimo genialnego wesela jakoś tak psuje urok tych chwil, uwierz mi, że wiem o czym pisałaś i co wtedy przeżywaliście. Miałam podobną sytuację na weselu mojej siostry, za organizację ktorego byłam odpowiedzialna osobiście i pomimo, że nie zawiniłam ani słowem ani uczynkiem... ktoś tam z obsługi lokalu zachował się mega nieprofesjonalnie a ja mam kaca moralnego do dzisiejszego dnia...dzisiaj wspominając wesele nie mowi się , że było fajnie, że zabawa rewelacyjna...tylko ciągle o tym incydencie...ech...

A teraz słowko do Pani Hani, jeśli jeszcze podczytuje ten wątek: składam Pani wyrazy szacunku za odwagę i napisanie swojego usprawiedliwienia w tym wątku, widzę, że jest Pani bardzo konkretną osobą , stawiającą sprawy jasno i prosto z mostu - bardzo takie lubie - sama też taka jestem i też sobie pozwolę na refleksję. Tort tortem - stało się, ale opisywanie w wątku ivonci negocjacji i elementów składowych umowy, ktore zawsze są tajemnicą - to SZCZYT i dowód na to, że w podbramkowej sytuacji umie się Pani odnaleść, ale przyjmować na barki konsekwencji takowej to musi sie jeszcze Pani nauczyć.
Zupełnie jak w naszym rządzie..jak się robi problem to ktoś podrzuca zastępczy temat i zeby bylo śmiesznie też często bywa to dyktafon...Jestem tym szczerze zniesmaczona. Tak się nie robi i już!!!

Offline ivonca

• forumowicz

KAHA dziekuje Ci za Twoj post, lecz mysle, ze nikt nie jest w sanie tak naprawde zrozumiec calej tej sytuacji  :-[

a tak poza tym

Zupełnie jak w naszym rządzie..jak się robi problem to ktoś podrzuca zastępczy temat i zeby bylo śmiesznie też często bywa to dyktafon...Jestem tym szczerze zniesmaczona. Tak się nie robi i już!!!

Tego nie bylo, rzadna ze stron sie do tego nie posunela, no chyba, ze o czyms nie wiem  :P

pzdr

Offline grubcio

• zapaleniec
ja cię rozumiem kochana bo choć nie miałam takiej wielkiej nieprzyjemności to... jak wjechał mój tort to wszystkie  kwiaty na nim były oklapniete i wyglądały tragicznie. już lepiej żeby ich w ogóle nie było. i teraz jak oglądam zdjęcia to widać to jeszcze gorzej:(

i niby szczegół ale można było go uniknąć. w sumie nie po to płaci się pieniądze za jakies odwalenie lipy.

Offline mariola63k

• :)
  • nowicjusz
  • *
  • :)))
  • data ślubu: 18.07.2009
Hej!
Prześlicznie wyglądaliście. . . 

Pozdrawia

Miłego dnia