Autor Wątek: Najpiękniejsze wspomnienia zbiera się we dwoje...18.08.07 ślub Iwony i Marcina  (Przeczytany 19429 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ivonca

• forumowicz
  • data ślubu: 18.08.2007
Czesc dziewczyny, dzieki za odwiedziny   ;D

Napisze jeszcze dwa slowa do p. Hani gdyby miala ochote tu zajrzec i koncze temat. Otoz...twarze zakrylam dlatego, aby nikt nie mial do mnie pretensji, ze nie sa zakryte, a to nieszczesne slowo "przeprasza",o ktore w rezultacie mi nie chodzi, my go nie slyszekismy z prostej przyczyny...bylismy jeszcze na zewnatrz,  pan kamerzysta nie zdazyl zareagowac i na filmie tego poprostu nie bedzie...

Koniec. Wszystko co chcialam napisac zostalo napisane, wiem ze niektorym to sie nie podoba, ale to jest moja relacja ze slubu i napisalam tak jak bylo.....

A co do zdjec to ja bardzo chetnie, tylko jeszcze nie mamy...........ale pozniej Was nimi zasypie  :D
Moze jeszcze cos znajde ciekawego wsrod zdjec od gosci...poszukam...

Milego dzionka  ;)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Iwonka a ja mam takie pytanko jak to się stało, że Papież Benedykt XVI zaszczycił Was swoim błogosławieństwem, jakby nie było to naprawdę coś pięknego dostać błogosławieństwo od samego Papieża
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Normalnie mnie zatkało...
Qrcze dziewczyny nie mówcie ze ivonca źle ocenia panią Hanie, bo nie byłyscie w takiej sytuacji i nie wiecie jak byście to odebrały. Pani Hania może z tych wszystkich nerwów nie przemyślała ze młodych nie ma na parkiecie... nie wiem ale wydaje mi sie ze zrobiła wszystko zeby ratowac sytuacje, wierze ze chciała jak najlepiej... a wyszło jak wyszło...

Offline grubcio

• zapaleniec
to kochanieńka szukaj dobrze zdjęć od znajomych. :)

Offline ivonca

• forumowicz
Niedomowienia byly, ale przeciez nie przyslonily one cieniem tego pieknego dnia

I tego sie trzymajmy   ;)

A co do papieza, blogoslawienstwo "zalatwila" nam mama Marcina bedac w zeszlym roku w Rzymie, widzialam takie samo na 70 urodzinach babci M., ale nie myslalam, za my tez takie dostaniemy.....

Dokladnie nie wiem jak to jest organizowane, wiem, ze w domu polskim, ale czy papiez osbiscie swieci te "obrazy" czy jak, naprawde nie wiem, musze sie mamuski podpytac  ;D

Wiekszosc zdjec jakie posiadam juz wkleilam, hmmm
tych jeszcze nie bylo...

z moja kochana swiadkowa

Marcin ze swiadkiem

Jeszcze przed msza

Po wyjsciu z kosciola podeszla do nas pani z pytaniem czy moze zrobic nam zdjecie...

...2 tyg. pozniej nasze zdjecie ukazalo sie w Glosie Szczecinskim

a to jaszcze raz ja

Nie wiem dlaczego, ale na wszystkich zdjeciech sukienka wyglada jak biala, musze znalezc fotke na ktorej widac jej prawdziwy kolor....

Narazie to tyle, buziaki    :-*

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Wydaje mi sie ze na tym ostatnim podpisanym "jeszcze przed mszą" widac ze nie jest biała...

A wogóle to miła niespodzianka z tą gazetą :)
« Ostatnia zmiana: 20 Września 2007, 13:42 wysłana przez ika3w »

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Ivonca ja chciałam wtrącić jedno zdanie
Uważam, ze masz 100% prawo być zła i mieć żal do DH. w końcu to oni organizaowali wesele i mieli zapewnić tort.
To, że p. Hania jest sympatyczną osobą o jedno ale sprawa tortu nie została przypilnowana to drugie.
Kochana - piękne macie zdjęcia. Czekam na dalszą część!!

Offline ivonca

• forumowicz

ika3w, Anusia-szczecin - Wy dwie najbardziej mnie rozumiecie....

Dziekuje Wam wszystkim za obecnosc  :)
Teraz bedzie chwila ciszy, no bo nie ma zdjec.....czekam na nie niecierpilwie.....juz pisalam dzisiaj do Michala jak mu idzie  ;)

Tak wiec "do zobaczonka"   ;D

Offline kitki82

• uzależniony
jejku z tym tortem to rzeczywiście niemiła sytuacja ja też raczej nie byłabym zadowolona i miałabym żal do organizatorów, współczuję ivonka takich przeżyć w tak ważnym dniu.
Ale w serduszku niech pozostana tylko te najpiekniesze wspomnienia

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Ale jaja z tym tortem- jaja jak balony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ivonca podziwiam Twój spokój, pomimo dobrych chęci obsługi, ja bym się chyba wściekła  ::)

Ale cieszę się, że ten niemiły akcent nie przyćmił magii tego dnia.

Piękne macie zdjęcia  :tak_2:

Offline grubcio

• zapaleniec
a to zdjęcie świadka z mężusiem to ta celowo zrobione?? czy przypadek z tymi rogami?? :D :D :D

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Ja się też Iwonce nie dziwię

Ja bym wolała wcale nie miec tortu chyba w takiej sytuacjii, a na pewno chciałabym, zeby ktoś z obsługii poinformował mnie o zaistniałej sytuacjii, zaproponował rozwiązanie i zapytał czy się na nie zgadzam

Ale nic to, ważne, że pięknie wspominacie ten dzień, macie śliczne zdjęcia , a przede wszystkim macie siebie i waszą miłośc, żaden tort nie jest w stanie tego zepsuc :przytul:

Czekam na resztę fotek :tupot:
« Ostatnia zmiana: 21 Września 2007, 11:59 wysłana przez Gemini »

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Ja się też Iwonce nie dziwię

Ja bym wolała wcale nie miec tortu chyba w takiej sytuacjii, a na pewno chciałabym, zeby ktoś z obsługii poinformował mnie o zaistniałej sytuacjii, zaproponował rozwiązanie i zapytał czy się na nie zgadzam

zgadzam się, właścicielka przed tym wszystkim powinna poinformować młodych jaka sytuacja zaistniała i uzgodnić z młodymi co w związku z tym robić.

Moja kuzynka i jej mąż też mieli przygodę z tortem może nie aż taką, ale cukiernia przywiozła wcześniej niż było planowane a okazało się, że sala nie ma chłodni na tort i w związku z tym tort wjechał na salę jak akurat młodzi szykowali się do wyjścia na zdjęcia, ale widząc to musieli się wrócić jak zobaczyli ten tort to wyobraźcie sobie jakie miny też mieli, tort był już na etapie roztapiania się i to nawet widać na płycie ślubnej
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
Chyba nie ma co już rozpamiętywać i przypominać Iwonce tego torta, ważne że wspominają całą resztę (99% wesele) pozytywnie, ja dziś przeczytałam jeszcze raz wątek ten, bo nie rozumiem celu kontynuacji tego tematu to jak by ktoś to inny odebrał to raczej nierealne gdybanie, szczególnie nie da się przewidzieć swojej reakcji w ten dzień, wróćmy na ścieżkę zdjęciową na którą czekamy z niecierpliwością i rozchmurzmy trochę wąteczek.

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Śliczna para, sliczna suknia, sliczne wesele! Gratulacje!
Ps.  A suknia jakiej firmy, jesli można wiedziec?

Gabiś
  • Gość
jeteś śłiczna poprostu więc i pięknei wyglądaqszw dniu ślubu!!! Wszystko jest cudowne1!!!\
Z tym tortem doskonale Cie rozumiem i podziwiam że się nie popłakałaś bo ja chyba nie dałabym rady..... Ale dziewczyny mają racje jeszce będziesz sie z tego śmiać:):):)

Offline ivonca

• forumowicz

Bardzo mi milo, ze do mnie zagladacie, chociaz nie ma jeszcze zdjec  :P
i bardzo dziekuje za komplementy....  :-*

a to zdjęcie świadka z mężusiem to ta celowo zrobione?? czy przypadek z tymi rogami?? :D :D :D

Nie wiem czy celowo, czy przypadek, ale smiesznie wyszlo, dobrze , ze maz nie ma tych rogow   :D

Ps.  A suknia jakiej firmy, jesli można wiedziec?

Sukienka to Atelier Diagonal 708

a katalogowe zdjecie wyglada tak

Na mnie wyglada troche inaczej (patrz ramiona), bo byla przerabiana z wiekszego rozmiaru, a mi sie tak bardziej podobalo, jak one opadaly....wiec sukienka zostala zmniejszona tylko w talii  :)

Tylko jeszcze te fotki, czekam jak na szpilkach  ;D
pa pa   :id_juz:

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Ivonca- na tobie suknia wygląda 100 razy lepiej niż na modelce
a na fotki to i ja poczekam jak na szpilkach  ;D

Offline ivonca

• forumowicz

Ivonca- na tobie suknia wygląda 100 razy lepiej niż na modelce

Dziekuje Ci kochana   :oops:  :)

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Co racja to racja :) Wygladałaś slicznie :)

Offline Barbart
  • uzależniony
Wasz tort wyglądał o niebo lepiej niż nasz :D

Offline ivonca

• forumowicz

Barbart milo, ze juz jestes  ;)

Wasz tort wyglądał o niebo lepiej niż nasz :D

No to jestem bardzo ciekawa co tam wyszlo....
i czekam na relacje  ;D

Offline Bernadetka

• uzależniony
Iwonko chciałam Ci złożyć pewne wyjaśnienia na priv, ale w końcu stwierdziłam, że jak zaczęłam się czepiać tu to tu też powinnam to powiedzieć, a temat tortu znowu wrócił.

Ostatnio napisałam, że przeczytałam Twój wątek jeszcze raz, zrobiłam to po napisaniu posta w regionalnym wątku (sprawdź po godzinie), a dlatego bo na prawdę ja się zagubiłam w celu kontynuowania tematu tortu, ja na prawdę współczuję tym bardziej jak tak Was to uraziło (niespodzianki jakiekolwiek bez pewnego dystansu są bolesne), tylko ja chciałam zawalczyć o to by odpowiedzialności nie zrzucać na p. Hanię, bo na 1000000% jestem pewna, że nie było to ani celowo ani przemyślanie i że na pewno to ją zakłopotało, zasmuciło i zrobiła co mogla by uratować sytuację. Przeprosiny były strasznie wzruszające, wszystkich tu "zaspokoiły", więc chciałam zmusić do przejścia na milsze etapy weselenia się Waszego, mnie teraz smuci że nie ma fotek na ta chwilę by zatrzeć smutne wspomnienia. Mam nadzieję, że nie złościsz się na mnie i zamykamy temat, możemy go ponowić przy winku oglądając wspólnie filmy z wesela ;D ;D ściskam mocno ;)

Offline lenka

• użytkownik
  • **
Świetnie wyglądaliście

piękna suknia i bukiet cuuuuuuudeńńńńńńńńńńńńńńńko

Offline ivonca

• forumowicz

Bernadetko kochana, ale ja sie na Ciebie nie gniewam  :)

zamykamy temat, możemy go ponowić przy winku oglądając wspólnie filmy z wesela ;D ;D ściskam mocno ;)

A to to ja zawsze chetnie   :D

:przytul:

lenka dziekuje

Offline anucha85

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2.05.2009
BOSKA relacyjka :)

Offline ivonca

• forumowicz

Witam kochane :)   nareszcie mam zdjecia    :hopsa:

Powklejam kilka z DH

Milego ogladania  ;D

• Global Moderator
  • Chuck Norris
super!
twoja suknia jest obłędna

Offline Bernadetka

• uzależniony
Prześliczne zdjęcia, szczególnie te przy jeziorku z DH w tle, bardzo ładnie na zdjęciach wychodzisz i te niebieskie duże oczka ;)

Tylko mam drobne techniczne pytanie, na wywołanych zdjęciach tez macie w dolnym lewym rogu ligo fotografa??? Jak dla mnie trochę szpeci zdjęcia :-\

Offline ivonca

• forumowicz
Anusia-szczecin, Bernadetko slicznie Wam dziekuje  :-*

Tylko mam drobne techniczne pytanie, na wywołanych zdjęciach tez macie w dolnym lewym rogu ligo fotografa??? Jak dla mnie trochę szpeci zdjęcia :-\

Nie, w albumie na zdjeciach nie mamy tego logo   :)