Autor Wątek: fryzjer  (Przeczytany 2134 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monia123
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.10.07
fryzjer
« dnia: 21 Sierpnia 2007, 19:31 »
Witam:) dziewczyny gdzie w Sosnowcu jest dobry fryzjer który zrobi fajną fryzurę slubną i tez potrafi doradzic, mam juz nie duzo czasu, zawsze robie włosy w Dąbrowie Górniczej ale w dniu ślubu nie bede miała czasu zeby podjechac do Dąbrowy jak znacie jakis dobry zakład w Sosnowcu prosze o namiary :-*

Offline nita
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11-10-2008
Odp: fryzjer
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Sierpnia 2007, 15:28 »
Dołączam się
W miarę mozliwości rówież proszę o namiary na priv
Z góry dziekuję  :)

Offline kera

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23 sierpień 2008
« Odpowiedź #2 dnia: 3 Września 2007, 13:24 »
Słyszałam że gdzieś niedaleko urzędu miasta w Sosnowcu jest świetny salon.  Nie wiem dokładnie gdzie ale nie trudno go znaleźć bo właścicielkami są siostry bliźniaczki. . .  Ja osobiście polecam w Będzinie koło straży pożarnej. 

Offline lorelaiNRF

• forumowicz
  • data ślubu: 16.08.08
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Lutego 2008, 07:53 »
Dobry salon fryzjerski niedaleko UM jest salon DAFNE - wybieram się do niego sprawdzić, a polecał go moja przyszła szwagierka. Dodam, że to salon także kosmetyczny i robią w nim jeszcze: manicure-akrylowy i pedicure
Ilcia

Offline lorelaiNRF

• forumowicz
  • data ślubu: 16.08.08
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Lutego 2008, 21:37 »
Drogie Forumki dziś sprawdziłam osobiście salon Dafne i mogę z czystym sumieniem go polecić ja właśnie tam będę się czesała - podobno wyniesie mnie to około 60zl.- zależy od fryzury , ale koka nie chce. Nie wiem jak robią makijaż , ale zrobię sobie go też tam. Tipsy rabie u Igi najprawdopodobniej bo biorą 80zl.
Ale czy ktoś poleci mi dobre solarium?
Ilcia