Autor Wątek: SALE WESELNE Z OKOLIC TARNOWSKICH GÓR  (Przeczytany 11789 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ola_80

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.06.2008
SALE WESELNE Z OKOLIC TARNOWSKICH GÓR
« dnia: 6 Sierpnia 2007, 10:54 »
Witam!

nie znalazłam zbyt dużo informacji na temat sal z okolic TG, więc chciałabym rozpocząć ten wątek.
poszukiwaliśmy sal z okolic Strzybnicy i:
- pałac w Rybnej, bardzo ładnie, ale raczej drogo, z opinii innych osób - jedzenie nie za dobra, poajwiają się nieoczekiwane koszty (np.  zamknięcięcia obiektu) i zmiany. . .
- Skarabeusz - nie byłam w środku, ale opinie same pozytywne otrzymałam, jedzenie przepyszne, ale mnie troszkę odstrasza cena 185 od osoby plus 1200 zł

Bardzo proszę o opinie i namiary na inne miejsca.

Z góry dziękuję!

Ola

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Odp: SALE WESELNE Z OKOLIC TARNOWSKICH GÓR
« Odpowiedź #1 dnia: 7 Sierpnia 2007, 17:23 »
Ola moją opinie juz znasz ;D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Sierpnia 2007, 22:31 »
Ja moge z czystym sumieniem polecic Ci nasza sale weselna :)

Restauracja "Smakosz" w Nakle Śląskim!! My placimy 180 zl za 2 dni w tym wliczone mamy juz ciasta (oprocz tortu bo tort wybieramy sobie sami), owoce i slodycze na stołach oraz dekoracje sali!! Jesli chodzi o menu to poszukaj w odpowiednim dziale to tam je juz przedstawilam!!
Dodam jeszcze,ze bylismy juz tam na kilkunastu wiekszych imprezkach rodzinnych, sis W. miala tam wesele zaraz na poczatku istnienia tej restauracji wiec wiemy jak wygladaja tam imprezki, jak podane jest jedzenie i co jest podane!! Obsluga doskonala a jedzenie wysmienite weic same superlatywy- dlatego od zawsze wiedzielismy,ze nasze wesele wlasnie w tej restauracji sie odbedzie ;D

Przesylam Ci linka na prv o restauracji  :)
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline Ola_80

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.06.2008
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Października 2007, 12:54 »
Znalazłam uroczą restaurację w Wielowsi:) z opnii wiem, ze jest bardzo fajnie, jedzenia bardzo dużo i pyszne.  Dla mnie najważniejsze jest to, że sala jest piekna, a włąścicielka ma bardzo dobry gust:) i nie martwię się już dekoracją itp. . .  w sumie pozostaje nam tylko do wyboru i zakupu alkohol! a cena jest super atrakcyjna!!!

Sala zaklepana na czwartek 5 czerwca:) kościół tez - tylko jednak zmienimy godzinę na wcześniejszą, orkestra prawie zamówiona. . .

teraz sukienka:)

:):)

ale ulga z tą salą:)

szczęśliwa Ola:)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Października 2007, 17:12 »
Syszalam o tej sali, podobno fajna ;D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Klaudia Klistala
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #5 dnia: 7 Listopada 2007, 18:14 »
Sala w Wielowsi fajna,ja takze slyszalam same pozytywne opinie o niej. Ja natomiast bede  miala wesele w Palacu Wisniewskich w Piekarach. Czy moze ktoras z Was slyszala cos o tym lokalu. Bo nic o nim nie wiemy,tylko tyle ,ze sala piekna.

Offline Yukari-chan

• uzależniony
  • z perspektywy podłogi wszystko jest metafizyką..
  • data ślubu: 26.09.2009
« Odpowiedź #6 dnia: 7 Listopada 2007, 18:53 »
Ja o Wiśniewskim słyszałam tylko tyle, że drogo, a jedzenie podawane w małych ilościach. Ale sala faktycznie piekna - sama chciałam mieć tam wesele, ale odstrasza mnie cena.

Offline anioleczek999

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07-08-2010
« Odpowiedź #7 dnia: 28 Stycznia 2009, 14:17 »
No i wątek upadł.  Więc podnoszę go z powrotemmam nadzieje drogie koleżanki, że pomożecie.  Piękne miejsca z okolic Tarnowskich Gór, Gliwic, Dąbrowy Górniczej.  Mój genialny plan i pomysł na organizacje w Catamaranie w DG dziś upadł.  Brak  wolnych terminów do października 2010.  Jeszcze dwa tyg.  temu były dziś już brak.  Wobec powyższego powracam do poszukiwań.

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #8 dnia: 28 Stycznia 2009, 14:47 »
Czy tylko Catamaran jest na Pogorii? Są przecież jeszcze inne ośrodki w pobliżu godne polecenia, np. Kotwica, Laguna, Shuma :)

Offline anioleczek999

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07-08-2010
« Odpowiedź #9 dnia: 29 Stycznia 2009, 07:18 »
Kotwica i Laguna nie podobają mi się.  Shuma stawia warunek organizacji na min.  120 osob.  Więc również nie dla mnie.  Po rozmowie z Panią z Shumy usłyszałam, że nie trzeba spełniać tego warunku organizując welele między listopadem a kwietniem.  Nie dziękuję.  Ot dlaczego akurat Catamaran , poza tym ma taki "klimacik" :) Pozdrawiam