Autor Wątek: Lokal na październik 2007 PILNE  (Przeczytany 2085 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline velvetka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.03.2008
Lokal na październik 2007 PILNE
« dnia: 2 Sierpnia 2007, 20:01 »
Cześć
Wiem, że raczej graniczy z cudem znalezienie teraz wolnego terminy na październik, ale mimo wszystko proszę o pomoc.
A dlaczego szukam lokalu na 2 miesiące przed ślubem?? ponieważ planowaliśmy zrobić tylko uroczysty obiad dla rodziców i chrzestnych, a tu okazzało się ,że moim rodzicom zależy na zrobieniu nam wesela i w taki sposób staneliśmy przed ogromnym problemem. Jeżeli nie uda nam się niczego znaleść będziemy zmuszeni przełożyć termin, a powiem szczerze ,że szkoda mi tak wyjątkowej daty tj. 13.10 ponieważ jest to jednocześnie dzień moich urodzin.
Jeżeli ktoś orientuje się gdzie mogą być jeszcze wolne miejsca będę widzęczna za informacje.
Pozdrawiam

Offline Ania_zgr
  • nowicjusz
  • *
  • Jeszcze w zielone gramy ...
  • data ślubu: 05 stycznia 2008
Odp: Lokal na październik 2007 PILNE
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Sierpnia 2007, 09:32 »
Wiem dobrze jak trudno znaleźć wolna sale na październik2007;  My w połowie czerwca mieliśmy taki zamiar ponieważ chcieliśmy miesc ślub 20 (w dniu urodzin Pawła) Niestety wybór był b.  ograniczony mieliśmy do wyboru (Bartoszewo western club ) - niestety tylko  mnie się tam podobało ale klimat jest ok i właściciele b.  elastyczni Tel.  takie namiary tylko na priv! Poza tym mozna też było skorzystać z sali to również na priv ;)
Życze powodzenia w szukaniu i w calej (jak sie okazuje masie) przygotowań
My niestety musielismy zweryfikować plany i przeniesc ja na styczen 2008

Pozdrawiam Ania
 Kryptoreklama
« Ostatnia zmiana: 3 Sierpnia 2007, 10:20 wysłana przez Maja »

Offline wandzia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.10.2007
« Odpowiedź #2 dnia: 3 Sierpnia 2007, 20:41 »
Ja też biorę ślub w październiku a dokładnie 06 i także niedawno rozpoczęliśmy przygotowania.  Na pocieszenie mogę Ci napisać ze zdarzają się dziury w kalendarzach wielu lokali więc proponuję wejść do bazy danych i zacząć dzwonić.  Sądzę, że jest duża szansa, ze znajdziesz miejsce które Ci się spodoba.

Offline miniu
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 8 września 2007
« Odpowiedź #3 dnia: 7 Sierpnia 2007, 09:05 »
Hej. No to rzeczywiście macie mały problem .... ale zgadzam się z przedmówcą ...... musisz dzwonić , dzwonić i jeszcze raz dzwonić bo zdarzają się dziury..... Wiem że w WENUS w Kobylance  mieli jeszcze coś w październiku wolne. pozdrawiam

"żyj tak jakby jutra nie było"

Offline velvetka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.03.2008
« Odpowiedź #4 dnia: 7 Sierpnia 2007, 20:58 »
dziękuje wszystkim za odpowiedź ostatecznie zdecydowalismy się zminic termin slubu.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 8 Sierpnia 2007, 08:50 »
szkoda, że się nie udało z tym terminem - fajna data - zwłaszcza, ze twoje urodziny