jednak jeśli ktoś mieszka bliżej Polic to radzę też wybrać się do ich głownego salonu..a panie które szyja tam suknie są gotowe zrobić wszystko co sie wymyśli..ponadto moją suknie uszyły tylko w 4 dni włącznie ze sprowazdeniem koronki jaką sobie wybrałam są przemiłe
Byłam tam właśnie dzisiaj...i jestem niezadowolona

Chciałysmy z siostrą uszyć jej sukienkę, jako świadkowej- miała mieć krój rybki, gorset i spódnica z malutkim trenikiem...Sistra przymierzyła jedną suknie, żeby sprawdzić jak w takim kroju wygląda (wygląda bardzo ładnie

).
Po pierwsze: czas realizacji to jeden miesiąc (czas mamy więc to nie problem)...
Po drugie: mieli niewielką ilość materiałów, szczególnie w interesującym nas kolorze brązu (ale nie wtym tkwi problem, bo mozna szyc ze swojego materiału)...
Po trzecie: koszt szycia 180 zł - w przypadku własnego materiału doliczane są jeszcze koszty dodatków (fizelina do podklejenia, fiszbiny itp...)
Po czwarte: panie nie potrafiły nam powiedziec ile materiału trzeba liczyć na taką sukienusię- siostra stała przed nimi, chciała uszyć,a panie powiedziały, że nie wiedzą...

to nas wkurzyło, podziekowałyśmy i wyszłyśmy...
Nie wiecie może gdzie mozna kupić gotową sukienke wieczorową o kroju rybki

Albo może znacie jakieś dobre krawcowe...bo już sama nic nie wiem