Autor Wątek: Gdzie po sukienkę w Rzeszowie...  (Przeczytany 27654 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AniaX
  • forumowicz
suknia :)
« Odpowiedź #30 dnia: 13 Kwietnia 2007, 17:16 »
hej dziewczyny :) ja wybralam suknie w Reszowie w salonie Impresja (nie pamiétam ulicy ale w tym najwiékszym w Rzeszowie). Polecam salon - mia, cierpliwa obsluga, bardzooooo duzyyyy wybór :)
Zdecydowlam sie na       Sincerity 3143 w kolorze bialym. Pierwsza przymiarka w czerwcu gdyz jestem za granicá a slub w sierpniu. Pozdrawiam
Buziaczki  :)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Odp: Gdzie po sukienkę w Rzeszowie...
« Odpowiedź #31 dnia: 12 Listopada 2007, 10:41 »
Ja znalazłam swoją sukienkę w Impresji na Sobieskiego, a może to ona mnie wybrała... nie wiem  ;D Ale nie mogę jej znależć na necie, to jest nowa kolekcja 2008 a sukienka to MR Paris. Może któraś z Was mi pomoże; szukałam bardzo intensywnie przez dwa dni ale jej nie znalazłam; może coś przeoczyłam.

Offline kociaczek20
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 15 Listopada 2007, 09:48 »
cześć dziewczyny, ja również polecam salon Lisa Ferrera w Rzeszowie, chociaż oni nie mają wszystkich modeli, fajny jest też taki mały salonik na wprost Urzędu(chyba ul.grunwaldzka) ta pani jest naprawdę przemiła, doradza, pomaga.

A tak troszkę nie na temat,ale ja już jestem po ślubie-mam suknię na sprzedaż jeślibyłaby któraś z Was zainteresowana-polecam.

Życzę udanych wyborów wymarzonych sukien!

Offline justyska

• bywalec
« Odpowiedź #33 dnia: 3 Stycznia 2008, 19:30 »
vonka kupowalas swoja sukienke czy wypozyczalas???Ja mam dylemat gdyz znalazlam swoja wymazona model 2008 ktora kosztuje 2200zl.  w salonie impresji(ameryka) i nie wiem co zrobic> ::) ::) ::)

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 4 Stycznia 2008, 14:56 »
justyska ja w końcu zdecydowałam się za zakup. Z tego co zozmawiałam z Paniami z salonu to wypożyczenie wyszłoby mnie jakieś 500 zł taniej od kupna, no może ciut więcej. Nie opłacało mi się. Tym bardziej, że zwrot już w poniedziałek do 15 a ja chciałam jakiś plenerek w tygodniu ...

Offline justyska

• bywalec
« Odpowiedź #35 dnia: 9 Stycznia 2008, 15:57 »
Ja tez juz podjelam decyzje i postanowilam wypozyczyc.Cena za wypozyczenie wyniosla mnie 1300zl.takze 900 jestem jak narazie do przodu :)))zobaczymy jak to jeszcze wyjdzie w praniu :)))

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 10 Stycznia 2008, 13:19 »
justyska gdzie wypożyczasz?? i jaką sukienkę ?

Offline justyska

• bywalec
« Odpowiedź #37 dnia: 13 Stycznia 2008, 00:30 »
Wypozyczylam w salonie impresji(pasaz ameryka).To jest kolekcja 2008 model o ile pamietam Ramona!Wkleje zdiecia tylko najpierw musze je skopiowac z aparatu :)))

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 14 Stycznia 2008, 07:54 »
justyska to czekamy na fotki  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline justyska

• bywalec
« Odpowiedź #39 dnia: 18 Lutego 2008, 20:36 »
Dlugo sie zastanawialam nad wklejeniem zdiecia na forum(nie ze nie chcialam pokazac sukienki)tylko ze sie troche wstydzilam,ale raz sie w koncu zyje.Suknia jest z trenem do tego mam jeszcze bolerko z koronki i zamowilam naszyjnik z koronki(jeszcze nie wie czy go zaloze) :):):)Oto ona::

I jeszcze jedno od tylu:

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 19 Lutego 2008, 08:57 »
I czego Ty się dziewczyno wstydzisz?? Sukienka jest przepiękna, sylwetkę też masz jak modelka. Ślicznie wyglądasz  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
« Odpowiedź #41 dnia: 19 Lutego 2008, 09:48 »
Sukienka bardzo ładna! Lezy na Tobie idealnie!

Offline justyska

• bywalec
« Odpowiedź #42 dnia: 19 Lutego 2008, 17:38 »
Dziekuje dziewczynki!Tylko ze ja caly czas w niej szukam jakis niedoskonalosci.Boje sie (dlatego ze ostatnio przeczytalam na forum)ze jest  za duzo rozkloszowana co moze przycmic mojego A. gdyz jestesmy tego samego wzrostu.Dopiero teraz o tym pomyslalam niestety troche zapozno :):)