Autor Wątek: Gdzie po sukienkę w Rzeszowie...  (Przeczytany 27647 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline merkunek

• Chuck Norris
Gdzie po sukienkę w Rzeszowie...
« dnia: 12 Marca 2005, 17:38 »
No to parę propozycji w tym temacie:

:arrow: Cymbeline na Piłsudskiego 11 (obok Sabatini)
 Pani prowadząca salon jest przemiła i bardzo kompetentna.Jedyną "skazą" na tym pięknym wizerunku jest cena 0d 2.500 w górę. No i fakt, że nie wszystkie modele są w salonie.

:arrow:  Impresja na Jabłońskiego w pasażu "Ameryki"
 Byłam bardziej niż zadowolona. Moja suknia była dopasowywana na mnie i nie było z tym najmniejszego problemu, panie są chętne do pomocy ;-)

:arrow:  Sposa na ul. Okrzei 4 vis a vis Urzędu Miasta
Panie bardzo miłe i kompetentne; w ogóle atmosfera bardzo super.  

:arrow: Impresja na Piłsudskiego 11
Obsługa - w wydaniu pani Marii - rewelacyjna;salon zajmuje się sprzedarzą sukien wyłącznie firmy Cymbeline i Emilia Costa.

:arrow: salon mody ślubnej Dominique, Zygmuntowska 3
Duży wybór sukien (niektóre bardzo oryginalne), dodatków oraz miła atmosfera.

(...)

Offline Sophia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #1 dnia: 7 Kwietnia 2005, 20:48 »
Ja zamowilam sukienkę w salonie Cymbeline przy Sobieskiego 10, tam też obsługiwała mnie pani Maria, czy to ta sama??

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Kwietnia 2005, 14:30 »
Szczerze mówiąc nie wiem... jak ja kupowałam suknię, to chyba nie było jeszcze tego salonu...

Offline monikakunicka
  • nowicjusz
  • *
Demetrios-lissa ferrera
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Stycznia 2006, 22:20 »
ja upatrzylam sobie sukinie z demetrios.. i znalazlam salon w rzeszzowie  na ul Lewakoweskiego 2. szerze pwoeodziawszy robi wszytsoko na telefon bo mieszkam za granicaale Pani Lidia jest bardzo mila i udzila mi wszelkich informacji. Jeszzce sukni nie zamowilam , bo Pani Lidioa mowila ze na Walentynki w zeszlym roku milei promoceje..wiec czekam moze cos beda mili w tym roku..a do wrzesnia ma jeszcze czas.. oto moja wybor
http://www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=17&osCsid=a08649b2e580ece3fa228caadc5a9d7c
i jest w kolorze jasnego zloty slicza..dodam ze ja mam wlosy dlugie i ciemny -jasny blad ..wyglada slicznie przymierzalam ja tutaj w usa.i tutaj  ta suknienka kosztuje dwa razy tyle co w Polsce.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Stycznia 2006, 22:38 »
monia

o tej mowa???

piekna ta koroneczka...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline monikakunicka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 12 Lutego 2006, 18:01 »
Cytat: "monia"
monia

o tej mowa???

Witam!
Tak to moja suknieka..wczoraj moj bart z narzeczona mi ja zamowili..i bedzie do odbioru w pierwszym tygodnniu czerwca..juz sie nie moge doczekac..chcoc sam zaobacze ja dopiero od koniec sieprpnia jak przyjade do polski....musze dokupic koronke albo satyne w podobnym kolorze zeby uszyc szal....jednak potrzebuje jakies nakrycie ramiion do kosciola...Zamawialm suknie na Ul Lewkowskiego w rzeszowie...wszystko zalatwailm z pania Lidia..przez telefon..brat tylko podpisal umowe..i wplacil zaliczke...a suknie przymierzalm tutaj w USA..jest tak samo piekna jak na zdeiciach...
ps czy to porawda ze w niektorych salonach placi sie za przymarzanie sukien slubnych..bo moja brat mowil ze jak byl w tym salonie podpisac umowe..to kobieta placila 40zl...i on twierdzi ze to bylo za przymiarke.czy to prawda..ja nigdy nie przymierzalam sukien w polsce....Wiec  mnie totalnie to zsokowalo.. :shock:
czy to normalnie stoswana praktyka...??w skelepach z sukniami slubnymi..?

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Lutego 2006, 12:11 »
Piekna jest ta suknia, a co do płacenia za przymiarkę, to pierwszy raz się z czymś takim spotkałam...i szczerze mówiąc, jeżeli jakis salon cos takiego robi, to sam kopie pod sobą dołek.

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Lutego 2006, 17:10 »
Ja pierwszy raz o czymś takim słyszę :evil: Jakbym tylko coś takiego usłyszała, to obrót na pięcie i do widzenia. I Aga ma rację -ten kto tak robi sam pod sobą dołki kopie...
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline AniaX
  • forumowicz
« Odpowiedź #8 dnia: 27 Marca 2006, 18:29 »
moja kuzunka szyła suknię w Sposie. była bardzo zadowolona, suknia wyszła ślicznie, była extra dopasowana. wybrała tam rózniez dodatki, tzn. sliczne perełki i buty (drogie ale warte swojej ceny). zamawiała sporo wcześniej i chyba w okresie walentynek i tez trafiła na promocję (zaoszczędziła 300 zł na te buciki , :)

ja pewnie też tam się wybiorę!
Buziaczki  :)

Offline paulina*
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #9 dnia: 12 Maja 2006, 12:45 »
DO monikakunicka  -napisalas ze w stanach ta sukienka jest duzo drozsza- jak to mozliwe ze firma ktora cala siedzibe ma w USA w swoim kraju ma tak wysokie ceny.logicznie myslac to w usa sukienka powinna byc tansza niz u nas bo przeciez my tutaj powinnysmy placic za zamowienie, przesyłke +jeszcze jakies profity musi zgarnac własciciej salonu. nie rozumie tego ...

Offline bella1974
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 22 Maja 2006, 08:01 »
witajcie
Ostatnio odkryłam fajny salon,suknie super ,powiem Wam ze nie widziałam w Rzeszowie tak fajnego salonu.
Miesci sie on na Rejtana 53,budynek cztero-piętrowy (stary) na dole jest bar.
Firma nazywa sie Diana,uszyja kazdą sukienke.
[/url]

Offline Dorka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #11 dnia: 29 Maja 2006, 12:12 »
Ostatnio szukałam sukien w Rzeszowie. Obeszłam większośc salonów i w końcu trafiłam do Lisa Ferrera - obsługa bardzo miła, ale niestety w sklepie nie było modelu, który mnie interesował - Cosmobella 7061. Szkoda mi sie zrobiło, ponieważ myślałam nawet o kupnie tej sukni z racji przecen jesiennych - 600 zł taniej.
No cóż, każe sobie taka uszyć :)

Pozdrawiam wszystkie październikowe panny młode!

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #12 dnia: 4 Czerwca 2006, 21:31 »
Dorka, świetny wybór :-) też mi sie ta sukieneczka podoba, tyle, ze wyszukałam ja później niż swoją :-)

Offline paulina*
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #13 dnia: 7 Września 2006, 10:43 »
Dorka, -witam cie bardzo serdecznie Doreczko.skoro masz juz za soba maraton sklepowy to bardzo cie prosze o kilka slow o salonach sukien i obsłudze-bo po tym co sie naczytalam na forach slubnych wcale nie jest tak kolorowo

Offline ulunia

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #14 dnia: 13 Września 2006, 14:02 »
ja najpierw buszowałam po Krosnie ale przemilcze to co zobaczyłam w krośnieńskich salonach  :roll:   na to forum trafiłam przez przypadek - całkiem niedawno a swoje wszelkie relacje i przygody przedslubne opisywałam na innym forum... w kazdym razie - tu opisze w skrócie: tuz po ustaleniu daty slubu wpadł mi w ręce katalog ślubny -  nazwa bodajze "Slub" (taki gruby cena cos około 16 zł chyba) i tam zobaczyłam suknie - jak sie zakochałam to powiedziałm ze ta albo zadna inna - Demetrios 824 - była to wowczas bardzo słynna i chodliwa suknia - widziałam wiele podróbek ale zadna nie dorównywała... wiadomo... postanowiłam odwiedzic wspomniany tu salon Lisa Ferrera na ul. Lewakowskiego - obsługa rewelacja (w porówaniu z tym co przezyłam w Krośnie i w Jasle) pani sama mi proponowała suknie "Prosze ubrac jescze te - bedzie w niej pani do twarzy"  :shock:  tym sposobem miałam na sobie prawie wszystkie suknie - jednakze "mojej" demetrioski nie było (była tylko taka bardzo do niej podobna) - okazało sie ze 824 jest tylko kilka egzemplarzy w Polsce i zeby ja przymierzyc nalezy to zgłosic pani w salonie sobie najblizszym i pani suknieke zamówi ale za sprowadzenie jej trzeba zapłacic 50 zł (albo 40 nie pamietam juz) - czyli to co widział brat monikikunickiej
moja mam mnie cały czas prosiła: zapomnij o tej sukni bo za droga - nie wolisz wydac na cos innego? wiec skoro za droga to postanowiłam ja pozyczyc (płaci sie połowe ceny) i juz prawie byłam zdecydowana na pozyczenie wiec suknie do przymiarki (za 50 zł) zamówiałm i pojechałam mierzyc - a dzien wczesniej zadzwoniłam potwierdzic czy suknia bedzie i pani z salonu przez przypadek sie wygadała ze oprócz połowy sumy płaci sie jescsze 800 zł - taka jakby kaucja - jak suknia nie bedzie zniszczona to 800 zł oddzadza (połowa ceny + 800 zł toz to prawie cena nowej  :!:  ) i powiem tyle: chorowałm na te suknie pół roku i gdy wreszcie ją ubrałam to w jedenej sekundzie sie odkochałam  8)

a kilka dni wczesniej w tym samym katalogu tylko ze juz w nastepnym numerze zobaczyłam SPOSE DRAPERIE z rzeszowskiego salonu SPOSA - i zaraz z Lewakowskiego pojechalismy na Okrzei i po 5 minutach po tym jak panie mnie w nią ubrały juz była zmówiona  :shock:  (salon super - obsługa rewelacja) i w tej sukni własnie wystepowałam i czułam sie wspaniale... a pół roku po ślubie suknia znalazła nową właścicielkę... a teraz w sumie załuję bo tak bym chciała teraz zrobić sesję pt. "W rok po ślubie..."

miał być skrót a ja sie rozpisałam...  :shock:  ale to najwazniejsze rzeczy w temacie mojej sukni  :)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #15 dnia: 6 Listopada 2006, 13:38 »
A czy możecie polecic jakies wypożyczalnie sukien ( dobre ) w Rzeszowie ??

Offline amanda
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 15 Listopada 2006, 20:56 »
czesc!Ja znalazlam super krawcowa!  Za 500-700zl mozecie miec to co sobie wymarzycie .POLECAM

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
« Odpowiedź #17 dnia: 16 Listopada 2006, 10:00 »
Cytat: "Vall"
A czy możecie polecic jakies wypożyczalnie sukien ( dobre ) w Rzeszowie ??

Impresja na Piłsudskiego i na Sobieskiego oraz za centrum handlowym Ameryka.

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #18 dnia: 16 Listopada 2006, 14:46 »
~monika~, dzięki :)

Offline paulina*
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #19 dnia: 10 Grudnia 2006, 11:59 »
zgodnie z obietnica robie streszczenie mojego maratonu w poszukiwaniu sukni- niestety nie moge opisac wszystkich salonow,poniewaz bylam tylko w 3 salonach- LISA FERERRA , i 2 IMPRESJACH.  :lol:  gdyby nie to, ze jedna z sukienek wydala sie "Tą JEDYNA"  to pewnie opisala bym wam wszystkie saloniki. Poszukiwania zaczełam od L.F. poniewaz ogladajac ich strone sukienki cosmobella robily na mnie duze wrazenie-jak sie okazalo nie rzucily mnie na kolana :-) mimo ze pani twierdzila ze przy moim typie urody i mojej sylwetce bedzie w prawie kazdej ladnie.Ale nie namawiala na zadna ,tylko cierpliwie pomagala ubierac kazda nastepna jaka tylko chcialam. nastepnie pojechalam do IMPRESJI ( salon za ameryka)- tam obsluga na pierwszy rzut oka nie wydawala sie zbyt profesjonalna ,ale to bylo tylko zludzenie :-) pani byla bardzo sympatyczna i starala sie wyszukac jak najwiecej sukienek zblizonych moim preferencjom (nie widze sie w sukienkach z falbanami :-)  ).w tej impresji podobaly mi sie 2 sukienki, ale stwierdzilam ze jeszcze gdzies pozagladam i porownam z tym, co jeszcze mi sie spodoba.zeby nie zapomniec ktore to byly suknie panie pisza wszystkim przyszlym mezatkom na karteczce nazwe i model.  NASTEPNYM salonem byl "SPOSA"(nie wiem jaka ulica ,ale miesci sie on bardzo blisko LOT-u)  -o ktorym wyzej nie wspomnialam, bo nic godnego uwagi jak dla mnie -ani pani nie dorastala poprzedniej obsłudze do piet, ani kiecki nie byly jakos szczegolnie urocze.KOLEJNY salon to IMPRESJA  na przeciw lotu ,obok cymbeline- tam wlasnie kupilam suknie i zakonczylam maraton. niestety nie mozna robic zdjec wiec kazda z was bedzie musiala zastosowac swoja pamiec fotograficzna :-)

Offline paulina*
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #20 dnia: 10 Grudnia 2006, 12:09 »
ach i jeszcze jedno -jak dowiedzialam sie przypadkiem (rozmowa 2 pan pracujacych w salonie slubnym) w tym sezonie nie sa juz modne suknie 2-czesciowe i suknie "drapowane". ja swoja sukienka wzbudzilam takie zainteresowanie klientek sklepu, ze pani stwierdzila iz nie zdarzylo jej sie do tej pory by ktos mial az tylu podziwiajacych kibiców. i wtaki oto sposob z calkiem powaznej decyzji ,zrobil sie mały ubaw- ale bardzo sie ciesze ze wybralam suknie i nie musze sie juz zastanawiac bo wybrac 1 to trudna sztuka

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #21 dnia: 11 Grudnia 2006, 13:02 »
paulina*, a masz jakąs fotke z przymierzania, albo przynajmniej modelowe zdjecie - zapodaj nam tu koniecznie, albo w watku nasze suknie ślubne :)

Offline paulina*
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #22 dnia: 11 Grudnia 2006, 13:08 »
suknie mozna zobaczyc na:

//Nie wklejamy linków do sklepów :)

to jest stronka : "tylko ona" a model KELAZ  z tym ze te zdjecia nie oddaja rzeczywistego uroku sukni-gdybym ogladala wczesniej w jakims folderze ta suknie, to z pewnoscia nie zwrocilabym na nia uwagi

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #23 dnia: 11 Grudnia 2006, 13:36 »
paulina*, bardzo piekna suknia :)

Offline hanutka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25.08.2007r.
« Odpowiedź #24 dnia: 12 Marca 2007, 21:38 »
Cytat: "amanda"
czesc!Ja znalazlam super krawcowa!  Za 500-700zl mozecie miec to co sobie wymarzycie .POLECAM

hej mozesz mi podac namiary

Offline alexandra715
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #25 dnia: 21 Marca 2007, 10:21 »
Ja na szczęscie nie musiałam odwiedzać zbyt wielu salonów bo udało mi się w krótkim czasie znaleźć świetną suknię :taktak: Wypozyczalm ja w salonie LISA FERRERA , pewnie wszyscy zainteresowani wiedzą gdzie on jest. Jesli chodzi o obsługe w tym salonie...to pozostawia wiele do zyczenia.... :Kwasny: chociaż moge się mylić.
Ale polecić własnie moge salon IMPRESJI ten na przeciwko LOT-u, wybór jest naprawdę spory, no i panie ekspiedientki naprawdę w porządku :grin: Byłam również w Respanie, jest tam salon sukienek PAPILIO, które osobiście strasznie mi sie podobają, ale niestety nie można ich wypozyczać no a wiadomo jak chcemy kupić to juz trzeba wydać "trochę" więcej.
Ja naprawde nie myślałam ze tak szybko znajdę ta wymarzoną suknię.....Zycze Wam dziewczyny tego samego!!!!

Offline hanutka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #26 dnia: 23 Marca 2007, 23:35 »
dziewczynki pmóżcie mi prosze strasznie podoba sie mi ta suknia

//jak wyżej lepiej wklejcie zdjęcie sukni niż linka do salonu :) ps. bardzo ladna kieca ;)

moze któraś z was ma do sprzedania rozmiar 38  ni wiem co zrobić bo uszycie tej sukienki pewnie odpada bo kto ta sukienka ma takie ładne wykończenia a pewnie w salonach nie znajda takich samych a wypożtczyć tej sukienki pewnie nie można  pomóżcie jak wiecie coś na ten  temat   :przytul:

Offline paulina*
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #27 dnia: 24 Marca 2007, 20:40 »
hanutka nie mam co prawda modelu o ktorym piszesz ,ale kupilam suknie HERM'S model KELAZ rozmiar 38 -ta suknia ma rownie piekne zdobienia i wzbudza zainteresowanie w salonie,wiec moze poogladaj sobie ja

Offline hanutka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #28 dnia: 25 Marca 2007, 17:25 »
paulina !! a gdzie kupowałaś tą sukienkę ( w rzeszowie?)   :przytul:

Offline paulina*
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #29 dnia: 5 Kwietnia 2007, 15:24 »
sukienke kupilam w salonie IMPRESJA  ( ul.Sobieskiego)

Offline AniaX
  • forumowicz
suknia :)
« Odpowiedź #30 dnia: 13 Kwietnia 2007, 17:16 »
hej dziewczyny :) ja wybralam suknie w Reszowie w salonie Impresja (nie pamiétam ulicy ale w tym najwiékszym w Rzeszowie). Polecam salon - mia, cierpliwa obsluga, bardzooooo duzyyyy wybór :)
Zdecydowlam sie na       Sincerity 3143 w kolorze bialym. Pierwsza przymiarka w czerwcu gdyz jestem za granicá a slub w sierpniu. Pozdrawiam
Buziaczki  :)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Odp: Gdzie po sukienkę w Rzeszowie...
« Odpowiedź #31 dnia: 12 Listopada 2007, 10:41 »
Ja znalazłam swoją sukienkę w Impresji na Sobieskiego, a może to ona mnie wybrała... nie wiem  ;D Ale nie mogę jej znależć na necie, to jest nowa kolekcja 2008 a sukienka to MR Paris. Może któraś z Was mi pomoże; szukałam bardzo intensywnie przez dwa dni ale jej nie znalazłam; może coś przeoczyłam.

Offline kociaczek20
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 15 Listopada 2007, 09:48 »
cześć dziewczyny, ja również polecam salon Lisa Ferrera w Rzeszowie, chociaż oni nie mają wszystkich modeli, fajny jest też taki mały salonik na wprost Urzędu(chyba ul.grunwaldzka) ta pani jest naprawdę przemiła, doradza, pomaga.

A tak troszkę nie na temat,ale ja już jestem po ślubie-mam suknię na sprzedaż jeślibyłaby któraś z Was zainteresowana-polecam.

Życzę udanych wyborów wymarzonych sukien!

Offline justyska

• bywalec
« Odpowiedź #33 dnia: 3 Stycznia 2008, 19:30 »
vonka kupowalas swoja sukienke czy wypozyczalas???Ja mam dylemat gdyz znalazlam swoja wymazona model 2008 ktora kosztuje 2200zl.  w salonie impresji(ameryka) i nie wiem co zrobic> ::) ::) ::)

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 4 Stycznia 2008, 14:56 »
justyska ja w końcu zdecydowałam się za zakup. Z tego co zozmawiałam z Paniami z salonu to wypożyczenie wyszłoby mnie jakieś 500 zł taniej od kupna, no może ciut więcej. Nie opłacało mi się. Tym bardziej, że zwrot już w poniedziałek do 15 a ja chciałam jakiś plenerek w tygodniu ...

Offline justyska

• bywalec
« Odpowiedź #35 dnia: 9 Stycznia 2008, 15:57 »
Ja tez juz podjelam decyzje i postanowilam wypozyczyc.Cena za wypozyczenie wyniosla mnie 1300zl.takze 900 jestem jak narazie do przodu :)))zobaczymy jak to jeszcze wyjdzie w praniu :)))

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 10 Stycznia 2008, 13:19 »
justyska gdzie wypożyczasz?? i jaką sukienkę ?

Offline justyska

• bywalec
« Odpowiedź #37 dnia: 13 Stycznia 2008, 00:30 »
Wypozyczylam w salonie impresji(pasaz ameryka).To jest kolekcja 2008 model o ile pamietam Ramona!Wkleje zdiecia tylko najpierw musze je skopiowac z aparatu :)))

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 14 Stycznia 2008, 07:54 »
justyska to czekamy na fotki  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline justyska

• bywalec
« Odpowiedź #39 dnia: 18 Lutego 2008, 20:36 »
Dlugo sie zastanawialam nad wklejeniem zdiecia na forum(nie ze nie chcialam pokazac sukienki)tylko ze sie troche wstydzilam,ale raz sie w koncu zyje.Suknia jest z trenem do tego mam jeszcze bolerko z koronki i zamowilam naszyjnik z koronki(jeszcze nie wie czy go zaloze) :):):)Oto ona::

I jeszcze jedno od tylu:

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 19 Lutego 2008, 08:57 »
I czego Ty się dziewczyno wstydzisz?? Sukienka jest przepiękna, sylwetkę też masz jak modelka. Ślicznie wyglądasz  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
« Odpowiedź #41 dnia: 19 Lutego 2008, 09:48 »
Sukienka bardzo ładna! Lezy na Tobie idealnie!

Offline justyska

• bywalec
« Odpowiedź #42 dnia: 19 Lutego 2008, 17:38 »
Dziekuje dziewczynki!Tylko ze ja caly czas w niej szukam jakis niedoskonalosci.Boje sie (dlatego ze ostatnio przeczytalam na forum)ze jest  za duzo rozkloszowana co moze przycmic mojego A. gdyz jestesmy tego samego wzrostu.Dopiero teraz o tym pomyslalam niestety troche zapozno :):)