Autor Wątek: Hotel Sens..  (Przeczytany 18241 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline asashia

• entuzjasta
  • ~so be it~
Odp: Hotel Sens..
« Odpowiedź #60 dnia: 6 Sierpnia 2008, 09:08 »
ja bawiłam się na weselu w sensie jesienią w zeszłym roku-i byo super-jeśli chodzi o to miejsce-bo obsługa była fantastyczna, jedzenie baaaardzo dobre-i wciąż coś było donoszone! sala bardzo duża-pomieściła ok 110 gości i było jeszcze dużo miejsca na tańce-jedynym minusem jest faktycznie dojazd- i filary na środku sali-ale coś za coś! podobno apartament dla nowożeńców faktycznie jest bardzo fajny!
Niezmiennie rozczula mnie etykietka-którą zabrałam z porodówki z łóżeczka córeczki: "Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba." Algernon Charles Swinburne... Zostałam Mamą! Mam w końcu swoje upragnione niebo!

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #61 dnia: 6 Sierpnia 2008, 11:45 »
Oj tak, apartament wymiata, ale stanowczo za mało czasu, zwłaszcza gdy się ma w planach jakieś poprawinki, na jego zwiedzenie :D

A filary mi akurat nie przeszkadzały...może dlatego, że to było moje wesele i nie miałam czasu aby na nie zwrócić uwagę...aczkolwiek

nawet dzisiaj, nasi goście chwalą weselicho. Zwłaszcza jakość jedzenia i obsługę ;)

Pozdrawiam zespół ;) ale z reklamą to do administratora forum po pozwolenie lepiej  8) Uważam, że warto, bo goście chwalili pomysł

składu 2 + 1 i to bardzo :D

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
« Odpowiedź #62 dnia: 5 Maja 2009, 17:24 »
a Agnieszko na ile osób organizowałaś wesele?

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #63 dnia: 19 Maja 2009, 18:50 »
Moje wesele było na ok. 80 osób  :)