Autor Wątek: Hotel Sens..  (Przeczytany 18237 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Karolcia_us

• użytkownik
  • **
  • Kocham Cie - moje serduszko...
  • data ślubu: 16.08.2008
Hotel Sens..
« dnia: 21 Lipca 2007, 13:04 »
Witam wszystkich serdecznie!
Od jakiegos czasu szukamy sali w Szczecinie na wesele w sierpniu 2008 - liczba osob ok.  100.  Ostatnio odwiedzilismy hotel Sens w Lubieszynie i jestesmy zachwyceni. .  Klimat tego miejsca i atmoswera trafila w nasze oczekiwania. .  Jest tak pieknie i bardzo elegancko. .  A z wlascicielami tak milo sie rozmawialo ze siedzielismy tam z poltorej godziny - konkretni i widac ze znaja sie na rzeczy :) Ale obawiamy sie ze to wszystko to tylko pierwsze wrazenie. .  Wiec chcielibysmy zasiegnac od Was jakichkolwiek informacji. .  Moze ktos robil tam wesele lub byl gosciem. . ? Chcemy zeby ten dzien byl wyjatkowy i nie chcemy niczego zalowac. . 

Offline LENKA26

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.08.2008
Odp: Hotel Sens..
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Lipca 2007, 13:53 »
Hejka! Moim zdaniem nie masz się czego obawiać:)My też byliśmy na rozmowie z włąscicielami odnośnie wesela:) I podobnie jak ty spędzilismy tam długą chwilę. Moim zdaniem również obydwaj panowie są bardzo sympatyczni i znają się na rzeczy, pozatym są dość elastyczni i dopasują się do siebie. Podobał nam się również lokal, taki nowoczesny itp. Gdybyśmy nie zdecydowali się ostatecznie na Pałac Panorama w Stargardzie to hotel Sens to byłoby to. P.S. jakkolwiek zastanawiamy się nad wynajęciem apartamentu w Sensie na noc poślubną:)

Offline Agata Szczecin

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Lipca 2007, 20:46 »
Karolcia moj kolega mial tam wesele i rozmawialam z nim byli bardzo zadowoleni dlatego 08. 08. 2008 bede miec tam wesele.  Wszystko nam tam pasuje a chyba najbardziej pokoj dla nowozencow-po prostu odlotowy.  Wlasciciele sa tacy jakich poznalas bylismy tam kilka razy i za kazdym razem wychodzilismy zadowoleni wszystko odbywa sie u nich bezproblemowo, ceny jak na szczecinski rynek rewelacyjne, jedzenie pyszne a najwazniejsze ze jest to nowy Hotel wiec i pokoje wygladaja super, sala, toalety robia wrazenie slyszalam ze naglosnienie jest dobre.  Wszystko nam sie tam podobalo dlatego zdecydowalismy sie na nich.  Polecam!!Jak cos to pytaj. Napisz jaka bedzie wasza decyzja pozdrawiam papa

Offline Karolcia_us

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Lipca 2007, 10:50 »
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedz!  :-*
W sumie można powiedzieć, ze już na 99% jesteśmy zdecydowani. .   ;D Teraz zaczęliśmy się bać, że nam termin ktoś zajął. .   :o Daliśmy sobie jeszcze ten tydzień na zastanowienie się i w weekend jak coś jedziemy rezerwować  :hopsa: Nawet nie wiem czy powinniśmy jeszcze inne sale, jak i tak wszystkie porównujemy do tego hotelu. .  No i tak jak napisałyście - trzeba zwrócić uwagę na pokój dla nowożeńców. .  Jak tam weszliśmy to. .   :szczeka: dosłownie. .   ;D

Offline Karolcia_us

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Sierpnia 2007, 11:55 »
Witam :) Chcielibysmy sie tylko z Wami podzielic informacja ze zdecydowalismy sie na Hotel Sens :) Bylismy tam jeszcze dwa razy i jestesmy bardzo zadowoleni :) Termin zarezerwowany, zaliczka wplacona i jestesmy pewni ze bedzie cudownie  :skacza:
Agatko nasz termin to 16. 08. 2008 wiec osiem dni po Twoim weselichu. . . :):):) Pozdrawiam wszystkich!!!  :uscisk:

Offline Agata Szczecin

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Sierpnia 2007, 11:50 »
Hej
 Karolina czy zastanawialiscie sie moze juz nad dekoracja Sensu bo ja mam tysiace pomyslow.  Czy oprocz sali macie cos jeszcze zalatwione w jakim kosciele bedziecie miec slub bo my do tej pory sie zastanawiamy??Pozdrawionka papa ;D

Offline zupcia

• uzależniony
  • data ślubu: 23.05.2009
« Odpowiedź #6 dnia: 2 Września 2007, 22:49 »
Witam serdecznie!

Razem z ukochanym bierzemy ślub, a raczej mamy taki zamiar w czerwcu 2009 :).  Póki co rozglądamy się za jakąś sensowną salą i wpadł nam w oko hotel Panorama oraz Sens.  Chciałam się Was spytać, jakie są ceny w hotelu Sens? Czy są jakieś zniżki dla dzieci itp. ?

Pozdrawiam,
Zupcia

Offline Migotka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18-08-2007
« Odpowiedź #7 dnia: 3 Września 2007, 21:07 »
czesc Wszystkim:)
my mielismy wesele w Sensie 18.08, czyli juz 2 tygodnie temu. Wszystko udalo sie super. Jedzonko fantastyczne (chociaz musze przyznac ze raczej malo sprobowalam, bo trzeba bylo z kazdym porozmawiac i zatanczyc wiec po prostu nie bylo czasu, ale bylam tam na imprezie ostatkowej i bylo pycha), obsluga w porzadku, talerzyki zmieniane czesto. Ogolnie bardzo duzy plus - goscie bardzo chwalili jedzonko, sposob podania i przede wszystkim zachwycali sie lustrami z deserami. Aaa i wodka byla dobrze schlodzona:) Hotel jest dosc luksusowy, ubikacje takze, gosciom podobaly sie pokoje:) No i apartament dla nowozencow - fajowy ale przydaloby sie wynajac go na 1 dzien dluzej zeby w pelni wykorzystac jego mozliwosci:)
pozdrowionka

Offline Karolcia_us

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 5 Września 2007, 15:10 »
Agata Szczecin przepraszam, ze dopiero Ci odpisuje, ale jakoś umknął mi ten temat....  :( Jeśli chodzi o dekoracje Sensu, to mam jakąś małą wizje jak ma to wszystko wygląda... A w sumie to mam pomysły, które trzeba poskłada w calośc i chyba będziemy musieli zasiegnąc rady specjalistów... Mojego Skarba znajoma robi prześliczne dekoracje - w weekend będziemy do niej dzwonic.
Jeśli chodzi o to co jeszcze mamy załatwione, to pewnie widziałaś już w wątku dla zniecierpliwionych:
-data i godzina w Kościele przy ul. Św Kingi,
-fryzjer studio Victoria,
-makijaż w tym samym studio - Liliana.
I niestety jak na razie tylko tyle....  :roll:

zupcia polecam Sens - chociaż ja jestem jeszcze przed weselem, to słyszałam już trochę opinii na temat tego hotelu i jak na razie nie było negatywnej...  ;D Jeśli chcesz mogę ceny przesłac na priv..

Migotka ciesze sie z następnej pozytywnej opinii - normalnie kamień spadł mi z serca..  :D Wiem, ze będzie wspaniale.. Właściciele mówili nam żebyśmy podjechali 18.08 jak chcemy zobaczyc jak to wszystko wygląda ale niestety nie mięliśmy czasu - szkoda, bo bym Cię widziała...  ;D

Pozdrowionka!!!

Offline Agata Szczecin

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 5 Września 2007, 15:29 »
Tak tak dla Migotki naleza sie podziekowania ze nas uspokoila i jeszcze bardziej pozytwnie nastawila do Sensa.
Karolcia us - ja juz obmyslalam zeby wejscie obstawic tujami w ogole duzo kwiatow bo to jedyny minus tego hotelu ze brak zieleni. Myslalam jeszcze nad dekoracja sciany za stolem dla nas ale w sumie to duzo czasu jeszcze a jak rozmawialam z wlascicielami to cos wspominali o deliktnej zmianie wystroju wiec bedzie jeszcze fajniej tzreba tylko poczekac. Pozdrowionka i dziekuje za zyczonka  ;D

Offline zupcia

• uzależniony
  • data ślubu: 23.05.2009
« Odpowiedź #10 dnia: 6 Września 2007, 13:06 »
Karolcia_us bardzo proszę o info na priv.  Jestem Ci bardzo wdzięczna  :)

Pozdrawiam!

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #11 dnia: 2 Marca 2008, 20:07 »
witam
czy mozecie mi napisac jak tam sie ceny przedstawiaja ile jest za osobe i jak tam z poprawinami bo ja planuje na 2009 i teraz szukam sali

Offline Deha
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28,04,07
« Odpowiedź #12 dnia: 6 Marca 2008, 19:49 »
Witam!
Też jestem zainteresowana tym hotelem na wesele i zastanawiam się nad cenami.  Proszę o odpowiedzi ;)

Pozdrawiam ;D

Offline LilithGoth

• Anka ot tak
  • maniak
  • Czorcik Alanek :)
  • data ślubu: 12.07.2008r.
« Odpowiedź #13 dnia: 8 Marca 2008, 16:31 »
z tego co ja wiem to cena jest taka: 180zł od osoby...albo 190 jakos tak...przynjamniej takie były jak my szukalismy sali
17.12.2012, 3400g, 55cm

15.09.2009, 3050g, 55cm

Offline Agata Szczecin

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 8 Marca 2008, 17:50 »
My placimy 160 zl za osobe

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #15 dnia: 8 Marca 2008, 18:32 »
a za poprawiny ile?bo to chyba bez poprawin jest ta cena 160zl i napoje jakies sa wliczone w to czy alkohol?

Offline Agata Szczecin

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 8 Marca 2008, 18:40 »
Hej

160 zl to oczywiscie soki, cola itp plus 0,5 l wodki na pare, a w zwiazku z tym ze slub mamy w piatek poprawiny robimy u nas na ogrodzie catering w pelni z Sensu. Najlepiej jakbys zadzwonila do nich udziela ci pelnych informacji odnosnie cen poprawin, mozliwe ze na umowy podpisane w 2008 roku maja wyzsze ceny dlatego po prostu do nich dzwon :D

Pozdrawiam

Offline Karolcia_us

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #17 dnia: 8 Marca 2008, 21:31 »
Witam :) My również płacimy 160 zł za osobe ( 0,5 l alkoholu na pare) tak jak napisała Agata Szczecin ;) Rozmawiałam z właścicielem Sensu na targach i powiedział mi, że wprowadzili opcje "alkohol bez ograniczeń" i wtedy cena, to 190 zł za osobe z tego co pamietam.. My się właśnie nad tym rozwiązaniem zastanawiamy... My też poprawiny robimy u nas na ogródku... ;D

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #18 dnia: 10 Marca 2008, 11:47 »
Witam ;)
Ja też w tym hoteliku :D
Ale nie pamiętam aby w cenie 160 był alkohol...na pewno napoje ciepłe i zimne są bez ograniczeń. Hotel w tej cenie oferuje dekorację za młodymi i drobne wazoniki z kwiatami świeżymi. Mi się tylko nie podobają te ich lampiony, a świeczników nie posiadają. Dziewczyny Sensowe -  co Wy z tym fantem robicie ? Przystępujecie na te ich lampiony na naftę czy kupujecie własne świeczniki i świece ? Ja w ogóle będę sama dekorować salę i się nad tym zastanawiam.

Offline Agata Szczecin

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: 10 Marca 2008, 19:14 »
Hej alkohol tzn 0,5l wodki na pare jest na pewno a co do dekoracji chce jakas agencje wynajac bo nie bede sama latac pod sufitem i zawieszac, przed weselem jest duzo innych wazniejszych spraw. Na pewno chce duzo swiezych kwiatow,wiazanki, balony na hel, na krzesla chce pokrowce albo kokardy z kwiatkami zreszta jeszcze troche czasu mam wiec cos wymysle.

P.S.Pozdrawiam Sensowe dziewczynki. :D

Offline velvetka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.03.2008
« Odpowiedź #20 dnia: 10 Marca 2008, 21:58 »
Witam

Ja bede miała wesele w Sensie juz wkrótce tzn.29 marca  ;D Wybralismy ta najwyzsza opcje sala sama w sobie dobrze wygląda i zbyt duzo ozdób nie trzeba. My zdecydowaliśmy. że  gdzie niegdzie postawimy wiązki balonów napełnione helem :) + kwiatki na stołach  ;D Widziałam ta sale przystrojona przez agencje i szczerze mówiąc nie wygladała najlepiej, wiem  że to zalezy od pomysłu osoby dekorującej.

Offline Agata Szczecin

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 10 Marca 2008, 23:13 »
Oczywiscie ze to zalezy od agencji a tez od kwoty jaka chce sie zainwestowac w dekoracje, bo jesli ktos przeznacza 200 zl na dekoracje no to nie ma sie co dziwic ze sala wyglada tragicznie

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #22 dnia: 11 Marca 2008, 08:49 »
A ja widziałam ich własny wystrój i nie był taki zły, ale nie w moim stylu...a te co mają na stronie to z agencji są ? nie pasują mi balony, tzn. nie mogę ich mieć (teściówka jest przeciwna a ja nie chcę z nią jeszcze walczyć o to). Z tego co mi mówili właściciele, to oni już dają pokrowce na krzesła, ale dla młodych tylko, co dla mnie nie jest problemem, bo te ich są na tyle ładne i stonowane, że mogą być gołe. Mnie tylko martwią te świeczniki - czy taka agencja załatwia też i to ?

Offline Agata Szczecin

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 11 Marca 2008, 12:54 »
Hej wszystko mozesz wypozyczyc co tylko bedziesz chciala :) i dostosowac do swoich wymagan sala na ten wieczor jest Twoja wiec co chcesz mozesz zrobic te ich dekoracje krzesel mi akurat sie nie podobaja troche wiocha jak dla mnie

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #24 dnia: 11 Marca 2008, 12:59 »
Uuuugh, aż tak to ja się im nie przyglądałam - na zdjęciach były białe i stwierdziłam, że OK. Ale za wiochę to wzięłam tą płachtę za młodymi - strasznie pognieciona była a na niej te serduszka - więc taką oferują...mogliby wyprasować - muszę na to zwrócić uwagę. A Ty masz już na oku jakąś firmę ?

Offline Agata Szczecin

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #25 dnia: 11 Marca 2008, 18:58 »
Hej
no ta niby dekoracja za mlodymi to zart po prostu dlatego wole ich dekoracje od razu odrzucic i wejsc z wszystkim od zera ladnie delikatnie udekorowac a firmy jeszcze nie mam wybranej

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #26 dnia: 7 Kwietnia 2008, 11:44 »
Byłam wczoraj w naszym hoteliku na obiedzie i właściciele mówią, że w opcji za 160 nie ma żadnego alkoholu.

A to co jest w menu, to tylko przykładowe zestawienie. Owszem, mają wersję za 190 że wszystkie "picia" są bez ograniczeń.

Ale w wersji 160 to dotyczy tylko napojów zimnych i ciepłych, alkohol sami kupujemy.

Karolcia_us patrze na Twoją datę i już chyba wiem, kim jesteś a w zasadzie kim jest Twoja mama - pochwaliła nam sie Twoim weselem

podczas oglądania oferty jej firmy ;)

Offline Karolcia_us

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #27 dnia: 9 Kwietnia 2008, 09:29 »
Witam Adiana - bardzo miło mi poznać  ;) :D I co - zdecydowaliście się czy nie..? I małe sprostowanie - moja mamcia owszem, pracuje tam, ale to nie jej firma  ;)
A wracając do tematu - może faktycznie w tej opcji nie było alkoholu... A pamiętacie jakie było korkowe..?Chyba 5 zł od litra jeśli się nie mylę..

PS. Coś mi się przypomina, że właściciele mówili nam przy podpisywaniu umowy, że na początku roku się z nami skontaktują żeby spotkać się i wszystko omówić.. Myślicie, że mamy się przypomnieć..?Bo jeszcze n ikt nie dzwonił.. ???

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #28 dnia: 9 Kwietnia 2008, 10:00 »
Tak, zdecydowaliśmy się :skacza: I z każdym dniem jestem coraz bardziej zadowolona z tej umowy ;)

A czy to jest jej firma lub tylko pracuje - mało ważne ;)

Korkowe to 5 pln od wniesionej butelki.

Jeżeli chodzi o kontakt, to może wybierzcie się tam na obiadek - wcześniej zróbcie rezerwacje - odstawią Wam cudnie stolik ;D

Szefowie są tam prawie zawsze, więc po można sobie usiąść i porozmawiać.

My tam będziemy 12-go kwietnia, bo mają wesele - zaproponowali aby wpaść i podpatrzeć co nieco, ale prosili by być koło 16:00

bo później już obsługa ostro rusza ;) A same szczegóły to chcą omawiać na dwa tygodnie przed, więc może znowu coś zmienili, tak jak menu.

Podobno wprowadzili kilka zmian ale na naszą korzyść - cokolwiek to oznacza  8)

Offline Agacia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 9 czerwca 2007
« Odpowiedź #29 dnia: 16 Kwietnia 2008, 15:17 »
Witam,
dziewczynki byłam w Hotelu Sens na weselu jakis czas temu i szczerze powiedziawszy było tak sobie z obsługą.
Obsługa raczej marna, bierzcie pod uwagę że inaczej obsługuje się młodych a inaczej gości.
Nam podano jedzenie na półmiskach było kilka rodzajów mięs, ziemniaczki gotowane i dość skromnie ilość dwóch rodzajów surówek.
Mięska wnoszono w takim tempie że kuzyn podzielił się z żoną swoim mięskiem bo na półmisku już nic dla niej nie zostało i nikt nie wiedział czy doniosą coś jeszcze.
Jak poprosiliśmy o dodatkowe ziemniaki to doszły owszem, ale jak już wszyscy skończyli jeść. 
Ale obiadek był smaczny, jak zresztą reszta jedzenia i było tego dużo tylko źle wnoszone. Goście powinni wiedzieć ile mięsa mogą sobie nałożyć i czy mają jakiś wybór żeby się później nie dzielić z małżonką.
Chyba tylko zabrakło kelnerką trochę koordynacji i zorganizowania. No i było za mało obsługi. Domagajcie się co najmniej 1 osoby na 10-12 gości.
I kawy w termosach bo my dostawaliśmy kawę i herbatę po jakiejś pół godzinie do zamówienia.
Kelnerki nie sprzątały nakryć po gościach którzy wcześniej wyszli, goście siedzący obok mnie wyszli koło 22 a ich nakrycia stały do 3 w nocy tak samo mój kieliszek po szampanie pusty i 4  filiżanki po kawie.
i akustyka sali jest raczej marna
 i nie pozwólcie sie posadzić na końcu sali bo NIE BEDZIE WAS WIDAĆ
Młodzi powinny siedzieć na środku tej dłuuugaśniej sali
Napisałam sie wybaczcie ale to takie spostrzeżenia gościa weselnego. W sumie to zadowolonego z zabawy.  :)
Aha i jak "chcecie zadowolić "wszystkie ciotki i nie słuchać żalów to załatwcie transport powrotny dla gości.
My za taxi płaciliśmy 70 zł w końcu to poza Szczeciniem.  :-\
« Ostatnia zmiana: 16 Kwietnia 2008, 15:20 wysłana przez Agacia »