Tu ostatnie zdjęcie z pierwszego tańca. Nie wiem, czemu nie pojawiło się wśród poprzednich

Po pierwszym tańcu zabawa rozpoczęła się na dobre. Zdjęcie z trochę później, bo już ciemno

Moi Rodzice:

Orkiestra grała dość dobrze, Goście bawili się świetnie. Piszę "dość dobrze", ponieważ mam już zboczenie zawodowe i usłyszę nawet najmniejszy fałsz... że tak skromnie powiem

nawet nie wiecie, jak to czasem przeszkadza

W międzyczasie zostaliśmy porwani przez fotografa na plenerek. Trwał dość krótko, bo zdjęcia robiliśmy w otoczeniu sali weselnej. Ale to na później zostawię...

Około godziny 22 nastąpił moment Podziękowań Rodzicom. Rodzice dostali od nas pamiątkowe antyramy z tekstami wymyślonymi przez nas (ehh, nie mam w pracy...), koszulki z napisami Super Mama i Super Tata oraz tradycyjnie kwiaty.
Tu cała czwórka:

W gąszczu Gości - my

Już wcześniej pytałam Marcina, czy będzie coś chciał powiedzieć, ale od razu odmówił ze względu na emocje. Więc zostałam ja... powiedziałam tylko, że to wszystko, co chcielibyśmy im przekazać jest zawarte w antyramach i że bardzo dziękujemy za wszystko, ale więcej nic nie powiem, bo już ledwo mówię, a za moment będę ledwo widzieć... wzruszenie wzięło górę i polecieliśmy do nich...

Mama Marcina w koszulce:

Moja Mamcia. Tu cieszy się, bo pierwsza ubrała się w prezent

cdn.
Kasiu ale cudownie że będziesz mieć dzidziusia!!!! To ja juz czatuję na Twój wąteczek w bebikowie!!! GRATULUJĘ!!!! To chyba najwspanialszy prezent jaki mogłaś dostać:)
Gabiś, wątek założę za jakiś czas, przede wszystkim, jak znajdę chwilę... dziękuję Ci bardzo za gratulacje!