ja wlasnie mam juz dosc wszedzie w prasie radiu czy tv o naszej klasie - a ja sie pytam jakie dane przeciez jest imie nazwisko i szkola...wielkie mi cos ani adresu nawet jak Lilian pisala nie tzreba telefonu dawac czy numeru gg...jest zreszta opcja pokaz znajomym...za to rozwalila mnie dzisiejsza pogawedka w radiu czy takie spotkania...po latach z dawnymi milosciami nie sa niebezpieczne...dla mnie sa fajne zagadujemy do siebie z niewidzinymi ludzmi od 10 lat odnawiamy znajomosci piszemy co slychac ale przeciez nikt nie chce do tego wracac...ludzie jacys dziwni sa

ps. moja mama i tata maja swoje konta jak sobie zalozyli to cieko bylo ich od kompa oderwac...i np mama dowiedziala sie ze jej psiapsiola mieszka tam gdzie moja mama jedzie na wycieczke i juz ugadaly sie na spotkanie - super sprawa
u mnie to jeszcze cos innego dziala...mam pelno kuzynow ktorych na oczy nie widzialam a teraz do mnie pisza i nawiazujemy kontakty...ja wiem o nich oni o mnie i tak sie wyszukujemy - swietne - jedna sytuacja znalam nazwisko cioci - wiedzialam miejscowosc gdzie mieszkaja kuzyni (kuzyna znam kuzynke nie) i znalazlam kuzynke zaprosilam ja do znajomych...ona pokazala moje fotki swojej mamie, jej mama w swieta pokazala babci ktora do nich przyjachala i obie zadzwonily do mojej babci powiedziec ze widzialy nasze zdjecia ze slubu i pogadac...normalnie az sie wzruszylam

No u mnie tez kolezanki dodaja mojego meza a mnie nie..milo co nie ale ja mam na to sposob...luzzzzz
faktycznie ostatnio ubyla mi 1 osoba a ze wiedzialam kto byl na ostatniej stronce wpisalam ja w wyszukiwarke i wyskoczylo mi konto usuniete- chyba sie przestraszyla...