Autor Wątek: Co sądzicie o ESTE?  (Przeczytany 16286 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #60 dnia: 18 Lutego 2006, 09:55 »
Martini obie będziemy pieknie wyglądać :jupi:

Offline Anielka

• maniak
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #61 dnia: 27 Lutego 2006, 14:43 »
Ponieważ wątek dotyczy Studia ESTE pozwolę sobie wkleić kilka fotek :)

to są niestety tylko te, które udało mi się zmniejszyć, nad pozostałymi muszę nieco posiedzieć :roll:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #62 dnia: 27 Lutego 2006, 15:30 »
a mnie się te zdjęcia nie bardzo podobają ale po waszych minach widać że dobrze się bawicie - a to chyba najważniejsze

Offline okruszek

• maniak
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #63 dnia: 27 Lutego 2006, 15:44 »
mnie też zbytnio nie przypadły do gustu, ale jak komus się podobają to najważniejsze :)
anielka, wrzuć jeszcze kilka zdjęć, chętnie pooglądam  :wink:
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Julia
  • Chuck Norris
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #64 dnia: 27 Lutego 2006, 16:50 »
Na mój gust fotki troszkę za ciemne.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #65 dnia: 3 Marca 2006, 00:15 »
zmień kolor fotek na sepi czy czarnobiałe to będą lepsiejsze.. jak dla mnie za dużo czerwieni i pomarańczu ...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #66 dnia: 10 Marca 2006, 21:03 »
No to my też się pochwalimy naszymi zdjęciamy wykonanymi przez p. Sławka :D Oto mój prezent na Dzień Kobiet  :mrgreen:

Modelami to my nie jesteśmy, ale podczas sesji bardzo fajnie się bawiliśmy a i efekt końcowy bardzo nam się podoba :D

Pozdrawiam :D

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #67 dnia: 10 Marca 2006, 21:08 »
ania bardzo ładne zdjęcia 2 jest the best
4 tez extra wogle wszystkie zajefajne

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #68 dnia: 10 Marca 2006, 21:11 »
Dziubasku sliczne te Wasze fotki. Najbardziej mi się podoba pierwsze. :)  A wogóle wszytkie ładniutkie! :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline dziubasek

• Chuck Norris
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #69 dnia: 10 Marca 2006, 21:17 »
Cytat: "Marta"
Najbardziej mi się podoba pierwsze.

Mojej mamie też...a mi najmniej!! Ale co tam :D O gustach się nie dyskutuje... cieszę się, że Ci się podobają! :D

Offline dziubasek

• Chuck Norris
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #70 dnia: 10 Marca 2006, 21:18 »
Dzięki Agulkaaa :D

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #71 dnia: 10 Marca 2006, 22:04 »
Dziubasku - piękne zdjęcia!
A Wy naprawdę wyszliście bardzo ładnie i widać, że super się bawiliście  :D
Fajna pamiątka  :D

Offline dziubasek

• Chuck Norris
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #72 dnia: 11 Marca 2006, 07:12 »
Cytat: "amelani"
Dziewczyny, wiecie co, nie chcę nikogo urazić, bo zdjęcia Dziubaska i innych dziewczyn, które robiły sesje przedślubne są ciepłe i ładne, ale... brakuje im wg mnie tego czegoś co miały zdjęcia w tamtym starym studiu. A może to nie kwestia studia, tylko p. Sławek się rozleniwił - sama nie wiem...

Amelani mi się wydaje, że to jest inna sprawa- wcześniej widziałam w zasadzie tylko zdjęcia ślubne z ESTE, a sesja ślubna różni się od takiej jakie sobie robiliśmy. po piersze na sesje ślubną przeznacza się o wiele więcej czasu, a po drugie więcej jest pstrykanych fotek bo i więcej Para Młoda Musi wybrać. My z góry wiedzieliśmy ile fotek chcemy (ok 5) , więc cała sesja nie trwała godziny, a ok 15 minut a samych ujęć też nie było zbyt wiele. No a poza tym nie wiem jak pozostali, ale ja z Tomkiem pierwszy raz staliśmy przed profesjonalnym fotografem i mimo iż bawiliśmy się bardzo fajnie to lekki stres i niepewność ruchów była ;)

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #73 dnia: 11 Marca 2006, 08:10 »
Diubasku jak dla mnie zdjecia sa sliczne! Mi sie bardzo podobaja!Juz nie moge sie doczekac waszych slubnych! :D  :D  :D
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline okruszek

• maniak
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #74 dnia: 11 Marca 2006, 16:24 »
Cytat: "tulip"
widziałam lepiej zaaranżowane sesje fotograficzne

zdecydowanie tak, też tak sądzę
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Violka

• bywalec
  • data ślubu: 27.08.2005
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #75 dnia: 11 Marca 2006, 18:06 »
Nie chciałabym być niegrzeczna ale zdjęcia jak zdjęcia.

Ale widzę że Este ostatnimi czasy cieszy się dużo lepszym powodzeniem niż Studio na piętrze.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #76 dnia: 12 Marca 2006, 13:24 »
A ja uważam fotki za udane.
Myślę, że efekt końcowy zależy od wielu czynników, także od zaanagażowania modeli, ich ubioru i od ich fotogeniczności. I nie chce tu nikogo urazić ani obrazić. Trudno porównywać foty z sesji ślubnej z takimi "normalnymi".
My myślimy o podobnej sesji i o podobnych zdjątkach (na jasnym tle) celem umieszczenia ich na naszych zaporoszeniach.
... takie fotki to wspaniałą pamiątka na przyszłość!!!!! :D
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #77 dnia: 12 Marca 2006, 19:41 »
Dziubasku śliczne fotki nam się podoba ostatnie i to pierwsze! super wyszliście no i wierzę napewno świetnie się bawiliście to widać!
czekam aż szczęście powróci...

Offline Anielka

• maniak
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #78 dnia: 13 Marca 2006, 12:18 »
Mnie się podobają fotki w wykonaniu pana Sławka i nie ulega jakiejkolwiek wątpiliwości, że są to fotki, które na prawdę mają w sobie to "coś". Wszelkie komentarze typu "widziałam lepiej zaaranżowane sesje zdjęciowe" uważam, za gruboskórną przesadę i twierdzę, że są wynikiem jakiejś dziwnej zazdrości (a być może zawiści podsycanej przez konkurencję). Poza tym tak negatywne komentowanie profesjonalnej pracy jest wręcz niegrzeczne i na pewno nie tylko ja tak uważam. Poza tym - tak jak wspomniała Dziubasek - nie można powrównywać ślubnych fotek z fotkami wykonanymi "poza planem", bo warunki wykonania wyglądają zupełnie inaczej. Takiej próbnej sesji, na którą składa się kilka fotkek, nie można porównać z sesją, podczas której wykonuje się kilkadziesiąt różnych ujęć i wybiera się z tego najlepsze.

Offline Anielka

• maniak
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #79 dnia: 13 Marca 2006, 14:02 »
Oczywiście, że każdy ma prawo wyrażać swoje opinie, ale bez prawa obrażania. To jest cienka granica i należy ostrożnie do tego podchodzić. Jak ktoś, kto może i nie ma pojęcia o fotografowaniu, może pisać, że ta czy inna sesja zdjęciowa jest lepiej czy gorzej zaaranżowana i oceniać to jak autor przykłada się do wykonywania zdjęć skoro nwet nie wie jak to wszystko powstaje i czego oczekuje klient. Ja mam np. kilka ciemnych fotek nie dlatego, że p. Sławek tak je wykonał, tylko dlatego, ża sami chcieliśmy miec kilka fotek takich ciemniejszych, bardziej romantycznych. Tak więc nie można dyskutować nad gustami, tym bardziej, że może ucierpieć na tym czyjaś, bardzo dobra opinia.

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #80 dnia: 13 Marca 2006, 19:50 »
Ja tam na przykład zazdroszczę Szczecinowi studia Este i jestem urzeczona fotkami umieszczonymi na ich stronie (zwłaszcza śuby w plenerze). Tyle tylko, że ja nie biorę ślubu w Szczecinie, więc na dzień dzisiejszy zadowolimy się "lokalnym" fotografem, który również robi ciekawe zdjęcia i ma wizję, a to chyba w tym zawodzie najważniejsze. Nam się marzy pole ze słonecznikami w podobnym tonie jak na zdjęciach plenerowych studia Este. Ale zapłacimy 1000zł za fotografie całego ślubu, wesela i pleneru, także wyjdziemy na tym przynajmniej lepiej finansowo:) Bo studio Este jednak sobie sporo liczy..
Co do fotek studyjnych to cóż - wg mnie w studio niewiele się może zdarzyć, jest mniej dynamiki, kolorów, swobody itp. Także ja wolę sobie fotki mniej okazyjne porobić moim aparatem i pobawić się potem przy obróbce, bo niekiedy za darmo można uchwycić fantastyczne rzeczy.
Ale mimo wszystko - zazdroszczę wszystkim babkom, które zdecydowały się na wykupienie pleneru ślubnego z fotografem z tego studia.

Offline Julia
  • Chuck Norris
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #81 dnia: 13 Marca 2006, 23:24 »
Cytat: "Anielka"
Oczywiście, że każdy ma prawo wyrażać swoje opinie, ale bez prawa obrażania

Powiedzenie, że widziało się lepsze fotki chyba nie jest obrażaniem kogokolwiek? Ważne, że uczestnicy sesji są zadowolenie z jej efektu, natomiast nie można oczekiwać, że każdy postronny oglądacz zamieszczanych na forum fotek będzie nimi zachwycony. Nikt nie zarzuca Este braku profesjonalizmu, a kwestia podobania się lub nie zdjęć z tego studia to rzecz gustu i tyle. Zresztą - jedne mogą się podobać bardziej, inne mniej - jak to w życiu :D .

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #82 dnia: 14 Marca 2006, 20:49 »
i tu też.....do jakiego wątku nie wejdę wszędzie...o prawie do wyrażania swojej opini na forum...nudne to już się staje  :twisted: niech każdy pisze co chce w miarę przyzwoitości i koniec i kropka...reszta komentarzy usuwana powinna być przez moderatorów...tą wypowiedź też można usunąć   :mrgreen:
Jak bęę miła śliczny brzuszek to też pójdę do ESte na sesję...  :lol:
czekam aż szczęście powróci...

Offline Molunia

• entuzjasta
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #83 dnia: 15 Marca 2006, 15:27 »
Anetko przybij piatkę! Zdjęcia są fajne, każdy lubi innego typu. Ja od razu powiedziałam p. Sławkowi, ze lubię zdjęcia -zbliżenia, głównie twarze. Inni wolą ciemniejsze a inni jeszcze w oddali. Jak się wie co się lubi to wtedy się ma co się lubi!

Offline alex

• entuzjasta
  • Aniołek październik 2008
  • data ślubu: 3 WRZESIEŃ '05
Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #84 dnia: 3 Kwietnia 2006, 14:12 »
ja również miałam sesję u Sławka W Este i to był strzał w 10!!!!

zdjęcia robią furorę u każdego komu je pokazujemy (a pokazujemy dużo bo jest co :lol: )

Sławek jest super fachowcem ba artystą i naprawdę fajowy gość. moja rodzinka będzie mu juz wierna. w maju chrzesnica ma sesję komunijną, sprawa zdjęć dowodowych tylko u Sławka no i myslę że mężusia namówię na rocznicową sesję by Maestro Sławek  :D

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Odp: Co sądzicie o ESTE?
« Odpowiedź #85 dnia: 9 Lipca 2007, 14:40 »
Też byłam na sesji w ESTE!

Oto moje zeskanowane zdjęcia!
Na prawdę polecam to studio fotograficzne!

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #86 dnia: 9 Lipca 2007, 20:15 »
ja miałam sesje zdjęciowo- ciążową w este.. polecam .. super pamiatka  w super jakości

Offline ewak
  • bywalec
« Odpowiedź #87 dnia: 10 Lipca 2007, 03:25 »
Moniu, ja wiem, ze to dosc intymne zdjecia sa, ale czy moglabys sie jakims podzielic z nami? Strasznie jestem ciekawa tych fot. Tym bardziej, ze sama planuje sesje ciazowa w ESTE. Bede wdzieczna :)
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #88 dnia: 10 Lipca 2007, 10:08 »
Powiem tak: oglądając foty ETSTE w większosci zapiera dech w piersiach...są niepowtarzalne i bajeczne..i w zaadzie OD RAZU rozpoznawalne...choć musze Wam sie doczegos przyznac: jedna  forumek oglądając nasze foty z pleneru pisze"piękne nie ma co .co este to este' podziękowałam ślicznie i powiedziałam ze to nie este tylko inne studio ;Daaa mnie powalają(tu mogą sie gromy cisnąć na głowe moją-ale to moje i tylko moje odczucie) bardziej niż plenerowe foty ESTE w studiu..taka magia tam panuje...
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #89 dnia: 10 Lipca 2007, 10:30 »
Moniu, ja wiem, ze to dosc intymne zdjecia sa, ale czy moglabys sie jakims podzielic z nami? Strasznie jestem ciekawa tych fot. Tym bardziej, ze sama planuje sesje ciazowa w ESTE. Bede wdzieczna :)

ewciu

te foty sa w moim temacie ciążowym.. tam je zamieściłam

https://e-wesele.pl/forum//index.php?topic=4410.1620

zwróc, prosze, także uwage na foty które zrobiła mi jedna z naszych forumowiczek - agniesz_ka