Rybka!
Ależ ja jestem szczęśliwa, że tyle ludzi mi bezinteresownie pomaga
DZisiaj u siebie w wątku pisałaś o tym, że tylu wspaniałych ludzi poznałaś przez internet. Ja po tych dwóch tygodniach głosowania jestem totalnie wzruszona tym ile osób zupełnie tak po prostu mi pomaga. Bez żadnych fochów, zastanawiania się - biorą mobilizują znajomych, głosują, wspierają jak tracę nadzieję.
To ważniejsze niż wszystkie nagrody świata!
Serio!
Beth, nawet nie wiesz jaka to przyjemnośc dla tych, którzy dla ciebie punktują! Pisze się do znajomych "głosujcie" i wszyscy głosują i nikt nie pyta dlaczego, nikt sie nie zastanawia, tylko odpisuja "już" "zrobione" "jutro też kliknę". Ja odzyskuję wiarę w człowieka!!!!!!!!! I z całego serca zyczę, żebyś wygrała!!!!!! Ja napisałam na gg do swojej klientki, któa pracuje w sądzie w skierniewicach, nawet cię nie zna, zmobilizowała cały sąd, wszyscy klikają. Klikaja też przedstawiciele handlowi, którzy wpadają do mnie na kawkę, powiedzieli tez o konkursie swoim kolegom z pracy, tamci tez klikają. Klika cała branża slubna z mojego miasta.
Nawet, jesli się nie uda, czego nie przewiduję (!!!!!!!!!!!!!!!!), to warto było, bo okazuje sie, że mozna na siebie liczyć.
Swiat jest mały, wczoraj napisałam do koleżanki, znajomej ze skierniewickiego schroniska dla zwierząt, a ona mi odpisuje , że zna cie z kociego forum i też klika.
Przy takim pospolitym ruszeniu, wygrasz z pewnością!!!
Pozdrawiam!!!!!!!!!!!