Jesteście WSPANIAŁE!

I bardzo Wam dziękuję za pomoc - w sumie aż sama nie mogę uwierzyć, że gramy o Amerykę i właściwie jest realna szansa na wygraną

Rybka - podziękuj siostrze!:)
Szajo - lepiej tak nie kombinować, bo mogą mnie jeszcze wykluczyć z konkursu i nawet SPA mi przepadnie. Poza tym głosujemy uczciciwie, pospolite ruszenie przynosi ładne skutki i chyba bardziej mi się podoba to, że mam tylu ludzi dobrze mi życzących dookoła niż cała ta nagroda

No chociaż nagroda jest przefantastyczna

W tej chwili prowadzimy 10 głosami, bałam się że w nocy będzie ciężko, ale widocznie lekko potencjał temu wieżowcowi się skończył. Jutro weekend i wielka prośba do WAS - pamiętajcie proszę o klikaniu i przypominaniu znajomym. Najważniejsza jest konsekwencja. My w nocy z soboty na niedzielę lecimy na urlop, ale jak tylko zameldujemy się w hotelu to przyssam się do komputera i postaram się trzymać rękę na pulsie. To będą decydujące dwa dni.
Konkurs kończy się w poniedziałek o pólnocy!Klaudia - bardzo, bardzo chętnie piwko w weekend wrześniowy

My wracamy 16tego września do Wrocławia i będziemy już siedzieć, więc na pewno się spotkamy
http://www.naturella-fotokonkurs.pl/index.php?id=showwingallery&sh=15770