Słuchajcie Babki-w sobotę dostałam e-mail od organizatorów konkursu z potwierdzeniem wygranej II stopnia

Do wyboru jest ostatni weekend września, a także pierwszy i drugi weekend października. To są dwa noclegi i w sumie trzy dni (piątek, sobota, niedziela). Przemyślałam sobie sprawę i raczej będę chciała jechać na początku października. Rozmawiałam już z dyrektorką, bo w związku z tym, że to na Mazurach i z Wrocławia jedzie się ponad 8h, to potrzebuję wziąć 2-3 dni urlopu bezpłatnego (niestety nie mogę już wziąć wypoczynkowego, bo będę po urlopie długim, a 4 dni na żądanie zostawiam sobie na Święta BN). Dyrektorka - jak to baba - ucieszyła się, rozchichotała i oczywiście zgodziła się na bezpłatny

Także teraz tylko muszę zdecydować o terminie wyjazdu

W mejlu zapytano mnie także czy mam ochotę wziąć udział w etapie o nagrodę główną czyli 10-dniową wycieczkę do Ameryki Pd. (5-16listopada). Głosowanie (na takich samych zasadach jak wcześniej czyli głosujemy 1x dziennie z danego komputera na dane zdjęcie, ale tym razem jedno z 16) odbędzie się 27sierpnia-3 września. Nie mam ochoty startować, bo nie chciałabym jechać na tą wycieczkę z inną kobietą, ale z Mężem. A jest to niemożliwe. No i nie wiem właśnie czy się zdecydować czy nie… Co myślicie? Może pogłosujemy tak tylko dla picu?