Autor Wątek: Zaczynamy odliczac już pora pozostało tylko 94 dni ;D  (Przeczytany 12699 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Karolcia22

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2007-10-13
Odp: Zaczynamy odliczac już pora pozostało tylko 94 dni ;D
« Odpowiedź #60 dnia: 31 Lipca 2007, 12:17 »
Narazie mam załatwione kilka zaproszeń, USC wczoraj odebrałam papiery, dziś idziemy do księdza jutro nadal roznoszenie zaproszeń. Sukienka dopiero przymiarka na 1 września

Przypominam sukienke

Bolerko

Obraczki które zaniose do jubuilera i dopiero chyba podejmiemy decyzję bo nie wiem

Wódkę mam 150 but
Zaproszenia wypisane
Ciasta idę w połowie sierpnia zamówić
Makijażystka na 26 sierpnia umówiona jedna do drugiej mam dzwonic po 1 września
Kwiaciarnia zamowiona
Samochodem bede jechała strażackim

A jeszcze nie mam
Dodatków do sukni i garnituru
Nie mamy garnituru
Nie mamy butów
Biżuterii
I jeszcze kupe rzeczy które nawet nie pamiętam :)

Pozdrawiam

Offline bubulina
  • maniak
« Odpowiedź #61 dnia: 31 Lipca 2007, 12:51 »
sliczna suknia, a to bolerko mam podobne tylko z innego materialu. wozem strazackim-ale czadzik:)niezly pomysl

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #62 dnia: 31 Lipca 2007, 20:47 »
eee to nie jest tak źle spokojnie zdąrzysz jeszcze jest troche czasu :)

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #63 dnia: 31 Lipca 2007, 21:21 »
Troszke późno ale się melduję w Twoim odliczanku!!! Piękna sukina i obrączki numer 2 prześliczne!!!!

Offline Karolcia22

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #64 dnia: 1 Sierpnia 2007, 15:01 »
Witam wszystkich  :hello: na moim odliczanku

eee to nie jest tak źle spokojnie zdąrzysz jeszcze jest troche czasu :)
Dziekuje za pocieszenie :bukiet:

Troszke późno ale się melduję w Twoim odliczanku!!! Piękna sukina i obrączki numer 2 prześliczne!!!!

Wcale nie późno ważne że jesteś dziękuje również :bukiet:

sliczna suknia, a to bolerko mam podobne tylko z innego materialu. wozem strazackim-ale czadzik:)niezly pomysl

Dziękuje ślicznie :bukiet: napewno wam jeszcze prześle zdjęcia sukienki jak tylko będę na przymiarce 1 września.  Wiesz co mój nażyczony jest strażakiem dlatego jedziemy wozem strażackim dziękuje ze chwalisz ale boje sie trochę bo jak ja tam wsiąde w tej sukni :) 

Aha wczoraj byłam w kościel złozyłam papiery umówiliśmy sie z księdzem na poniedziałek do spisania protokołu bo wczoraj był proboszcza a on już starszy człowiek i mówi że nie da rady wypisać tego protokołu. Jade jeszcze dziś do jubilerów dowiedzieć się o obrączki co jak ile :). i dziś jeszcze dwa zaproszenia do rozdania chyba bo nie wiem czy mnie tata umówił z jego znajomymi jak wróci z pracy to się do wiem

Pozdrowionka
Karolina

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #65 dnia: 1 Sierpnia 2007, 18:06 »
Karolciu a Ty wszystki zaproszenia osobiście dajesz??

Czego się dowiedziałaś u jubilera???

Offline Karolcia22

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #66 dnia: 1 Sierpnia 2007, 21:25 »
Witam

Większości tak daje osobiście mam w sumie 2 do wysłania jedno do siostry do Londynu a drugie do wujka z Kołobrzegu a tak to jezdze najdalej to mam Łódź z tych co mam osobiscie tak to Katowice Dąbrowa Bytom Częstochowa.

A jubilera nie znalazłam bo nie miałam adresu podanego wiem tylko ze na Tysiąclecia i Bema? Może ty wiesz :)

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #67 dnia: 1 Sierpnia 2007, 22:13 »
Oj wiesz ja ze Szczecina jestem więc raczej Ci nie doradzę  :-\

Offline Karolcia22

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #68 dnia: 4 Sierpnia 2007, 10:02 »
Cześć Dziewczyny

Dziś kolejny dzień załatwiania zaproszeń już się nie wyrabiam. Wczoraj się ucieszyłam bo mój mężczyzna był w straży dowiedzieć się ile powinniśmy zamówić ciasta jaki tort duży i ile napoi na 100 osób i powiedziano mu że ciasta i tort jest w cenie za osobę a mamy za jeden dzien 110 zł więc już nam ciasta odpadły i z tego się ciesze. Napoi mamy kupić  180 do 200 litrów i jeden szampan 0.7 l na osiem osób starcza. A z napoi kupujemy soki woda gazowana i niegazowana 7up i coca cola. Wybraliśmy też obrączki będą te co wyżej wysłałam 1 byłam u jubilera i wycenił mi ze za 1600 nam zrobi ciesze się bo kosztują 3500zł. Dziś ide na grilla to troche poszaleje żeby zapomnieć co mamy jeszcze zrobić bo kupe rzeczy.

Zycze wszystkim miłego dnia
Pozdowionka
Karolina 

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #69 dnia: 4 Sierpnia 2007, 16:19 »
 :hello: Witam Cię Karolciu, w końcu znalazłam Twoje odliczanko  :skacza: Melduję się u Ciebie i obiecuję zaglądać  ;D
Suknia śliczna, moje zdanie na temat obrączek znasz  ;D Pomysł z samochodem świetny. Nie znalazłam tylko sali, gdzie będziecie mieć wesele  :drapanie:

Offline Karolcia22

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #70 dnia: 4 Sierpnia 2007, 21:21 »
 :hello: Witam cie na moim odlicznku i jednocześnie dziekuję że będziesz. Dziekuje za pochwalenie sukienki. Wiesz co może to nie dokońca mój pomysł z samochodem poniewaz to tradycja u mojego dziubka bo jest strażakiem w ochotniczej Straży Pożarnej. Sali nie ma zdjęć ale o remiza w Łośniu.

Miłego dnia życzę jutro wpadne na chwilkę bo jade dalej zawozić zaproszenia a jutro trochę mam ich.

Całuje i pozdrawiam
Karolinka

Offline Karolcia22

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #71 dnia: 9 Sierpnia 2007, 13:35 »
Cześć dziewczyny

Wiem że długo nie pisałam ale jakoś nie mam czasu i natchnienia wszystko sie opóźnia ksiądź z tydzień na tydzień przekłada protokół już trzeci raz pójdziemy i znów pewnie przełoży :(. Zaproszenia przekładamy albo nam odwołują spotkania i tak naprawdę stoję w miejscu. Tyle co zrobiłam to  zamówiłam  sobie  fryzjerkę. A tak to czas leci a ja stoje w miejscu i nie mam czasu ucieka mi wszystko.

Ale mogę wam powiedzieć jedno dziś moja mam rozmawiała  z koleżanką która idzie za tydzień na wesele i  mówiła że młodzi dzwonili do niej i powiedzieli że nie chcą kwiatów na które każdy wyda ok 30 zł tylko za te 30 zł puścili im kupony lotto :) Fajny pomysł a może coś wygrają a kwiaty zwiędną

Co wy na to ???

Pozdrowionka
Karolinka

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #72 dnia: 9 Sierpnia 2007, 13:39 »
Hmm nie wiem jeszcze, wczoraj ten sam pomysł podsuneła mi przyjaciółka.

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #73 dnia: 9 Sierpnia 2007, 21:31 »
To jeste super pomysł juz o nim słyszałam kiedyś też wiem że zamiast kwiatów daja pluszowe misiaki a potem przekazuja na dom dziecka albo zostawiaja dla swoich dzieci :)

Offline Karolcia22

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #74 dnia: 10 Sierpnia 2007, 07:38 »
Ja się zastanawiam bo tak naprawde z kwiat nie ma pożytku tylko jeszcze musze porozmawiac z dziubkiem zobaczę a moze wygramy ;D

Pozdrawiam
Karolina

Offline bubulina
  • maniak
« Odpowiedź #75 dnia: 10 Sierpnia 2007, 08:50 »
to zawsze sa dobre pomysly ale kiedy w zyciu dostaniesz tyle kwiatow??nigdy jednak jak dla mnie te kwaity maja swoj urok i potem mam zamiar poodcinac glowki i te ktore sie da ususzyc a potem kompozycie w jakis wazonie z nich zrobic na pamiatke, tak mam zrobione z cywilnego i zawsze mi przypominaja kto mi je dal i z jakim sercem.

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #76 dnia: 10 Sierpnia 2007, 13:10 »
Podobno nie powino się zasuszać ślubnych kwiatów  :drapanie: Takie tam zabobony  ;D

Offline bubulina
  • maniak
« Odpowiedź #77 dnia: 10 Sierpnia 2007, 13:19 »
no  tak podobno niepowinno sie zasuszac slubnych zadnych dostanych od chlopaka a ile z nas gdzies tam ma jakas rozyczke ususzona:)) no wiec przesady przesadami a pamieci i urok jaki one potem maja to swoja droga:)

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #78 dnia: 10 Sierpnia 2007, 14:21 »
Co racja, to racja  ;D

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #79 dnia: 10 Sierpnia 2007, 22:16 »
dokładnie tak a rzeczywiście z ususzonych kwiatów piękne kompozycje można zrobić ja zrobiłam z moich zaręczonowych ahhhh jednak kwiaty to kwiaty :)

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #80 dnia: 10 Sierpnia 2007, 22:26 »
Karolciu sukienka prześliczna...

Obrączki co prawda nie są w moim typie ale kilka wzoroow nawet mi się spodobało, np z ostatniej foty nr 1 :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
« Odpowiedź #81 dnia: 10 Sierpnia 2007, 22:58 »
melduje sie również ja choć troszkę poźno
co do sukni nie w moim stylu ale ładniusia  :D, jeśli chodzi o obrączki to podobają mi się nr. 2 i 4, tort przepiękny a co do kuponów lotto moi znajomi właśnie tak sobie zażyczyli i trafili w 2 hihi, ja ze swoim żeśmy tak ostatnio rozmawiali właśnie o tych kwiatach i choć do naszego ślubu jeszcze troszke czasu to myślimy nad tym, czy nie prosić gości o np przybory szkolne, zeszyty itp a potem zanieść np księdzu i żeby rozdał dla dzieci z rodzin biednych
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline Karolcia22

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #82 dnia: 11 Sierpnia 2007, 08:56 »
Witam wszystkich na moim odliczanku częściej wpadajcie bo aż miło poczytać wasze sugestie

Fajne te pomysły z lotto, maskotkami, zeszytami itp ale macie racje co kwiaty to kwiaty pieknie pachna pieknie wyglądają i można zrobić kompozycje i pamiątka będzie a znając moją teściowa to bedzie wielki problem jeśli bym wybrała lotto więc zostaje przy kwiatach.

Dziś idę na ślub koleżanki w Sosnowcu nie widziłam ją 3 lata od kąt skończylismy szkołę ale myślę że się ucieszy. Zrobię kilka zdjęc więc powklejam choć jestem chora  choroba mnie rozklada to pójdę

Pozdrowionka

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #83 dnia: 11 Sierpnia 2007, 17:12 »
Wiesz Karolcia powiem Ci że kwiaty sa kwiatami!! A kiedyś słysząłm taki piękny cyttat, że ślub to zapach który pozostaje do końca życia :) Więc ja jestem za kwiatami:)

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #84 dnia: 12 Sierpnia 2007, 20:45 »
Wiesz Karolcia powiem Ci że kwiaty sa kwiatami!! A kiedyś słysząłm taki piękny cyttat, że ślub to zapach który pozostaje do końca życia :) Więc ja jestem za kwiatami:)

Ja też jestem za kwitami, uwielbiam większość kwiatów i tak jak pisała już jedna forumka chyba nigdy w zyciu nie bedzie okazji dostać tyle naraz ....

ewentualnie  :pogrzeb: ....... ;)

Offline Karolcia22

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #85 dnia: 13 Sierpnia 2007, 08:08 »
Witam

Macie rację kwiaty to kwiaty

Przepraszam ale obiecałam zdjęcia ze ślubu koleżanki ale niestety nie mam zapomniałam aparatu  :glupek: jestem.

Ale opowiem wam troche pojechalam tam jeszcze z dwoma kolezankami z klasy średniej pod jej blok nie wiedziała nas a kiedy już zaczeli odjeżdzać zajechaliśmy drogę wyszliśmy ale koleżanka miała nas chyba w dup... bo nawet nie wysiadłam źle się poczuliśmy bo nie widzieliśmy już jej 3 lata tłumaczyła się tym że ma sukienke ułożoną ale moim zdaniem powinna wysiąść źle się poczuliśmy. Dała nam jedną flaszke na trzy osoby nie wiem czy w sam  raz czy nie bo pierwszy raz robiłam bramę. Pojechaliśmy za nimi do kościoła ale nie wchodziliśmy postalismy trochę jeszcze spotkaliśmy inne koleżanki ze szkoły średniej pogadaliśmy i tyle było. Przepraszam za brak zdjęć.     

Offline bubulina
  • maniak
« Odpowiedź #86 dnia: 13 Sierpnia 2007, 13:49 »
to faktycznie nieladnie sie zachowala chociaz mogla wyjsc i was ucalowac-przykre.

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #87 dnia: 13 Sierpnia 2007, 20:31 »
Karolciu to nie jest koleżanka....

Zamiast sie ucieszyć, że jej znajomi brame zrobili.... - przecież to musi być przemiłe uczucie :D

Co za baba :dno:

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #88 dnia: 15 Sierpnia 2007, 20:16 »
ups to mi sie zdawalo ze mloda nie musi wychodzic z auta jak jest brama.. Powinien wyjsc swiadek i dac flaszke. Same wiecie jak ciezko w takiej sukni sie wchodzi i wychodzi z autka...Hmm musze poszukac na ten temat informacji na necie bym sama nie popelnila bledu

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
« Odpowiedź #89 dnia: 15 Sierpnia 2007, 20:22 »
młode chyba nie wychodzą z auta jak są bramy moja kuzynka też nie wychodziła i u znajomych również ta koleżanka nie wychodziła, tylko siedziała w środku w samochodzie
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"