Autor Wątek: CO WY NA TO ??  (Przeczytany 3441 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline miniu
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 8 września 2007
CO WY NA TO ??
« dnia: 10 Lipca 2007, 17:56 »
Witam. Proszę o pomoc. Jest sukienka ...... ale co z resztą ?? Jaka biżuteria , wiązanka i welon do tego??
http://picasaweb.google.pl/karna81/Kiecki
Napisane: Lipiec 10, 2007, 16:40:50

Napisane: Lipiec 10, 2007, 17:51:14

Napisane: Lipiec 10, 2007, 17:53:45
kurcze troche małe te zdjęcia?? :-\

"żyj tak jakby jutra nie było"

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Odp: CO WY NA TO ??
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Lipca 2007, 18:57 »

miniu sama suknia to za mało. Opisz siebie. kolor włosów, karnacji, oczu. Bo na zdjęciach mało widać Twojego lica :) Co lubisz, czego nie :) Wtedy będziemy mogły pomóc.

Ps. Suknia bardzo ładna i ciekawa :)

Offline Joasia

• forumowicz
  • Patusiowa mamusia
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Lipca 2007, 22:38 »
Miniu, ja dodatki dałabym skromne bo sukienka przyciąga oko - jest piękna i oryginalna a mogłoby być przesadzone. O ile się nie mylę to ma małe aplikacje w kolorze złotym i dlatego dałabym biżuterię z żółtego złota ale jakis cieniutki wisiorek czy naszyjnik bez dużych ozdób. Co do kwiatów to jakiś podłużny lub wiszący bukiet bo okrągły zrobiłby z Ciebie bezę  ;)

Offline miniu
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Lipca 2007, 23:09 »
te aplikacje są bardziej perłowe niż złote ale wydaje mi się że bardziej pasowało by żółte złoto i też myślałam o czymś skromnym,
welon to taki do połowy pleców - krótki (krótszy niż na zdjęciu) i chyba nawet bez obramówki.
Włosy ciemne (no i oczywiście problem z fryzurą  ??? ) oczy piwne, karnacja - solarium ale nie przesadzone :)
i ogólnie sama sukienka sama w sobie oddaje mój charakterek  :)
Napisane: Lipiec 10, 2007, 21:53:12
dobra dzisiaj to już zmykam spać ale obiecuję powklejać jeszcze zdjęcia bukietów jakie wybrałam
pozdrawiam:)

Offline Joasia

• forumowicz
  • Patusiowa mamusia
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Lipca 2007, 08:01 »
też myslę, że powinien byc krótszy welon ale tylko odrobinkę. Czekam na bukieciki!1  ;D

Offline stewe_griffin

• bywalec
  • data ślubu: 28.09.2007
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Lipca 2007, 10:17 »
welon koniecznie krótszy i moim zdaniem bez ozdóbek i lamówek.. ja bym tu widziała welonik do łopatek mniej więcej.. albo tylk oozdoba / kwiat we włosy..

co do bukietu, to w jakich kolorach wystąpi Pan Młody?? czy będzie miał jakieś kolorowe dodatki (krawat, mysznik, mucha)?? jeśli tak, to napisz jakie.. bedzie łatwiej z doborem barw..
co do kształtu, to uważam, że raczej klasyczny, nie wydłużony.. i powinien być stosukowo prosty - kwiaty i niewiele ozdób.. suknia jest bogata i dodatki chyba nie powinny za bardzo rzucać isę w oczy, zeby nie było wrażenia przeładowania

Offline klaudik

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.05.2008
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Lipca 2007, 11:24 »
najlepiej bez welonu, tylko jakaś ozdoba we włosy  8) ale jak wolisz, ja jestym anty-welon  ;D
dodatków jak najmniej bo suknia strojna...

Offline tup
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.08.2007
« Odpowiedź #7 dnia: 12 Lipca 2007, 11:37 »
Sukienka śliczna i o mały włos sama nie miałabym b.  podobnej.  Ale widziałam tę sukienkę w zestawieniu z bardzo króciutkim i "obfitym" welonem - wersja dla odważnych, ale mnie sie podobała.  :)

Offline miniu
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 13 Lipca 2007, 08:57 »
Witam wklejam kilka bukiecików. mi osobiście bardzo podobają się te różyczki różowe :) Bardzo chciałam tulipany ale podobno we wrześniu nie ma szans na tulipany :( Słyszałam że goździki wracają do łask.........tylko nigdzie nie mogę znaleść wiązanek z goździków.