Autor Wątek: pomocy  (Przeczytany 2863 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
pomocy
« dnia: 10 Lipca 2007, 15:32 »
Witam! Moze tu znajde ratunek, czy ktos ma odsprzedac puste butelki 0,5l  ok. 60-70 sztuk??

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
Odp: pomocy
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Lipca 2007, 15:39 »
hmm osobiście proponuję zaoszczędzić pieniądze na sukni, fryzjerze czy bukiecie, a kupić normalną wódkę.. a nie rozrabiać spirytus..

Dobra wódka, to też połowa sukcesu.. dobra wódka nie uderza szybko do głowy, a co ważniejsze, następnego dnia człowiek się czuje normalnie.. 

na prawdę.. zastanowicie się jeszcze nad tym...  ;D

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Lipca 2007, 15:43 »
nie musze oszczedzac na sukni, bo na weselu nie bedzie spirytusu tylko normalna vodka ale potrzebuje poprostu butelki

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Lipca 2007, 16:04 »
a to sorcia..   ::)   myślałam, ze jak potrzebujesz butelek, to do spirytusu, bo wódka swoją butelkę ma..
ale jak chcecie zmieniać oryginalne na inne  to co innego, chociaż przyznam szczerze, że nie rozumiem  :(
wiesz co, ktoś kiedyś taki wątek już poruszał, poszukiwał właśnie butelek do spirytusu... poszukaj w wyszukiwarce.. wpisz "butelki" .. tylko nie wiem, w jakim to dziale było  ??? ale poszukaj, pamiętam, ze na 100% ktoś o to pytał, ale czy odpowiedź dostał, nie pamiętam...

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Lipca 2007, 16:09 »
mamy poprostu litrowe butelki i vodka niepotrzebnie sie bedzie grzala a ja wolalabym miec w 0,5

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Lipca 2007, 08:44 »
hmm osobiście proponuję zaoszczędzić pieniądze na sukni, fryzjerze czy bukiecie, a kupić normalną wódkę.. a nie rozrabiać spirytus..

Dobra wódka, to też połowa sukcesu.. dobra wódka nie uderza szybko do głowy, a co ważniejsze, następnego dnia człowiek się czuje normalnie.. 

na prawdę.. zastanowicie się jeszcze nad tym...  ;D

Ja sie z tym kompletnie nie zgadzam.... Miałam rozrabianą i WSZYSCY goścvi byli zachwyceni jaka dobra wódka była.... Nikt nie chorował, nikt nie miał kaca.... Zostało nam tylko 60 szt z 375.... Chyba mówi to samo za siebie ......  ;D ;D ;D ;D ;D

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Lipca 2007, 08:55 »
My tez przelewaliśmy bo też mieliśmy w litrowych - wtedy nasz znalomy miał knajpę i on nam butelki po Pałacowej zostawił-fajnie bo miały taka dużą zaktętkę i nie trzeba było kupiwać nowych :)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #7 dnia: 11 Lipca 2007, 09:36 »
ANNUUSSIIA ja myslę, że jakbyś wyczaiła w swoim mieście albo okolicy, że w jakiejś restauracji jest wesele, to mogłabyś poprosić ich żeby nie wyrzucali butelek i zostawili Tobie....

Bedziesz miała jednakowe :) My tak robiliśmy na wesele sis....

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
« Odpowiedź #8 dnia: 11 Lipca 2007, 23:40 »
Dzieki wielkie, wlasnie tak zrobie:) Jeszcze raz dzieki za pomoc:)
A co do rozrabiania spirytusu, to poprostu zalezy czy ktos to umie robic czy nie!!! Bylam na weselu gdzie byl rozrabiany spirytus i wszyscy byli zadowoleni, moim zdaniem lepiej dobrze rozrobiony spitytus niz jakas najtansza wodka. Bo wodka wodce tez nie jest rowna!! Jeszcze raz wielkie dzieki  ;D

Offline rudzia30
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #9 dnia: 9 Września 2007, 21:20 »
Witam
Musisz pojechać do jakiegoś skupu butelek, np na ulicy Długosza
Pozdrawiam