Autor Wątek: fryzura i makijaż próbny  (Przeczytany 21470 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Julia
  • Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #30 dnia: 15 Czerwca 2005, 17:12 »
Magdo, a jak tam jest z terminami? Czy trzeba dużo wcześniej sie umawiać?

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #31 dnia: 15 Czerwca 2005, 18:19 »
Julia, powiem szczerze, ze nie mam pojecia. Ja dzwonilam tam w ubiegly piatek i nie mialam problemu z rezerwacja terminu, ale moj termin slubu, 8 pazdziernik, nie nalezy do obleganych :-) W kazdym razie warto tam zadzwonic i sie dowiedziec.

Offline Julia
  • Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #32 dnia: 15 Czerwca 2005, 18:25 »
I tak zrobię. Dzięki za info.

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #33 dnia: 29 Czerwca 2005, 17:25 »
A ja mam problem - i to duży....
Jestem umówiona w Indygo na makijaż i fryzurę próbną ale... ani pani Beata ani pania Magda nie spytały mnie o godzinę jaka by mi odpowiadała w dniu ślubu!!! I chyba jestem w potrzasku, bo.... - ślub mam na 15:30 a fryzurę na 10:00 , makijaż na 12:30... myśląc o zdjęciach w plenerze....ni hu hu się nie wyrobię...  :cry:
Nie mam już pomysłu co wymyślić.... zaczynam wątpić w to czy planowanie ślubu na ten rok było rozsądne.... wszystkiego mi sie odechciewa - ryczeć mi sie chce i tyle!!!  :cry:

Offline Julia
  • Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #34 dnia: 29 Czerwca 2005, 17:49 »
Asia spokojnie, bez nerw. Rzeczywiście po makijażu nie zostaje Ci dużo czasu, a już z pewnością nie na plener. Zorientuj się, może da się coś przesunąć czasowo, a jeśli nie to plener zawsze możecie zrobić już po ślubie i weselu. I już wtedy bez stresu, na spokojnie, bez ograniczeń czasowych. Ja bym sie poważnie zastanowiła nad takim rozwiązaniem. Głowa do góry :!:

Offline obri

• Zosia jest już z nami! :-)
  • entuzjasta
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #35 dnia: 29 Czerwca 2005, 19:52 »
Asiu Julia ma rację!
Plener można przecież zrobić po ślubie-już zupełnie na luzie ;-)

Mój Aniołeczek 19.02.2008 (*)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #36 dnia: 29 Czerwca 2005, 22:29 »
Cytat: "obri"
Asiu Julia ma rację!
Plener można przecież zrobić po ślubie-już zupełnie na luzie ;-)

Ja też jestem tego zdania! I zastanawiam się czy u siebie tak nie zrobić.
Asiu nie denerwuj się wszystko się uda! :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #37 dnia: 29 Czerwca 2005, 22:38 »
Ehhh - sama nie wiem dlaczego taka nerwowa się zrobiłam... Nawet pokłóciłam się dzisiaj z moim Tomkiem - nawrzeszczałam na niego  :oops: ... a on chciał mnie tylko uspokoić mówiąc, ze nie ma sytuacji bez wyjścia...  
Skontaktuję sie jutro z pania Beatą (dzisiaj nie odbierała telefonu) i spytam na spokojnie czy nie da się przełożyć choć troszkę wcześniej makijażu... Jeśli nie - będę chyba musiała zrezygnować z Indygo i szukać gdzie indziej...
Zdjęcia podczas wesela raczej nie wchodzą w grę - chciałam mieć fotki w plenerze a to trochę trwa - nie chcę zostawiać gości samych....
Zdjęcia po weselu - na drugi dzień... nie wiem w jakim stanie będzie suknia i czy fotograf będzie dysponował czasem....
Zaczynają się schody ale staram się myśleć pozytywnie....
Dzięki dziewczyny za rady - kochane jesteście  :wink:

Offline Julia
  • Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #38 dnia: 29 Czerwca 2005, 22:42 »
Jakieś wyjście z pewnością się znajdzie. Nie ma co się denerwować :) . Daj znać co postanowiłaś.

Offline Julia
  • Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #39 dnia: 2 Lipca 2005, 20:48 »
Asia, i jak tam rajd po salonach sukien? Coś sobie upatrzyłaś?

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #40 dnia: 2 Lipca 2005, 20:56 »
Tak - znalazłam sukienkę i zamówiłam  :D Wprawdzie pierwszą przymiarkę mam ..... dopiero na 5 września (a ślub 10.09 !) ale jestem dobrej myśli  :wink:

Offline Julia
  • Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #41 dnia: 2 Lipca 2005, 21:02 »
No to super!!! Jedno zmartwienie mniej z Twojej głowy.A gdzie?

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #42 dnia: 3 Lipca 2005, 11:42 »
W Policach jest pracownia krawiecka, o której pisałam w innym poście - uszyją na mnie sukienkę! Nie ma ona wprawdzie zakrytych ramion ale ma krótkie rękawki, więc ramiona będą lekko przysłonięte  :D
Niedługo zacznę swoje "odliczanie" - zamierzam to zrobić na 50 dni do ślubu (teraz jest 69 dni) i wszystko Wam tam postaram się pokazać  :wink:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #43 dnia: 3 Lipca 2005, 14:25 »
Asiu w takim razie czekamy z niecierpliwością!  :tupot:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Magula
  • bywalec
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #44 dnia: 5 Lipca 2005, 14:52 »
Asiu!! Trzymaj sie , a my trzymamy kciuki za Ciebie!! :D

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #45 dnia: 6 Lipca 2005, 23:42 »
W Indygo jestem umówiona z pania Beatą na malowanie paznokci i regulację brwi - dzień przed ślubem.
Natomiast makijaż i fryzurkę w dniu ślubu będę miała w salonie na Rayskiego - mam tam sprawdzoną fryzjerkę, tylko makijaż najpierw muszę zrobić próbny aby zobaczyć czy warto się tam malować na tak ważną uroczystość  :wink:
Mam nadzieję, że teraz będzie już z górki....  :D

Offline Julia
  • Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #46 dnia: 6 Lipca 2005, 23:49 »
Koniecznie zrób fotkę w makijażu i fryzurce :D .

Offline Marta&Tomek

• użytkownik
  • **
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #47 dnia: 7 Lipca 2005, 21:45 »
Ja byłam na próbnym między innymi w salonie Sothys na Obrońców Stalingradu w Szczecine. I napraawdę bardzo sonie chwalę. Wcześniej próbowałam w Indygo i w jeszcze jednym salonie u mnie w mieście  i Sothys zdecydowanie wygrywa. Próbny make up - 10 zł. Wygląłam naprawdę ładnie. Nie mama możliwości wkleić zdjęć bo nie mam cyfrówki ani skanera, ale warto tam zajść i samemy się przekonać

Offline Julia
  • Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #48 dnia: 7 Lipca 2005, 21:49 »
No cena powala niskością w porównaniu z innymi salonami :!:  Nawet jak się nie spodoba to nie szkoda kasy :D .

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #49 dnia: 7 Lipca 2005, 22:24 »
Cytat: "Julia"
No cena powala niskością w porównaniu z innymi salonami :!:  Nawet jak się nie spodoba to nie szkoda kasy :D .

Też mi sie tak wydaje... poza tym warto spróbować... zawsze mozna byc zadowolonym z efektów... no wiecie... nie zawsze drogie oznacza dobre  8)
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Julia
  • Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #50 dnia: 7 Lipca 2005, 22:28 »
Toteż właśnie skorzystam z namiarów i się wybiorę. Obejrzałam sobie stronkę i Pani z tego salonu robi dobre wrażenie.

Offline gargamelcia
  • użytkownik
  • **
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #51 dnia: 7 Lipca 2005, 23:09 »
Karina albo Maja proszę o namiary na kosmetyczkę i fryzjerkę w Stargardzie dzięki  :D

Offline demka

• Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #52 dnia: 8 Lipca 2005, 10:49 »
Cytat: "Julia"
Toteż właśnie skorzystam z namiarów i się wybiorę. Obejrzałam sobie stronkę i Pani z tego salonu robi dobre wrażenie.

Julia a możesz mi podesłać adres tej stronki :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Julia
  • Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #53 dnia: 13 Lipca 2005, 20:58 »
Byłam dzis na próbnym makijażu w salonie Sothys polecanym przez Martę. U mnie koszt 15 zł. Makijaż taki sobie, generalnie nie jestem zachwycona. Delikatny, bez grubej warstwy kosmetyków na twarzy i dosyć trwały. Ale.... Nie zatuszowano mi niedoskonałości cery w postaci rozszerzonych i popękanych naczynek oraz  jednego malutkiego pryszczyka. Przy nozdrzach podkład nie został ładnie roztarty i po pewnym czasie zebrała się tam jego warstewka. Pani użyła podkładu rozświetlającego który jak dla mnie ładnie wygląda w świetle sztucznym, ale w dziennym robi wrażenie świecenia się twarzy-przynajmniej ja miałam takie odczucie. Ogólnie nie najgorzej, ale spodziewałam sie czegoś lepszego. Co prawda za tą cenę można spróbować, bo może to tylko ja taka wybrzydzająca jestem, a innej dziewczynie się wszystko spodoba. Pani bardzo miła i sympatyczna, sam salon bardzo ładny i profesjonalny.

Offline Sophia
  • zapaleniec
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #54 dnia: 24 Lipca 2005, 21:54 »
ja też jestem po próbnym i jestem rozczarowana. Makijaz całkiem przyzwoity, ale oczekiwałam czegoś zupełnie innego. po pierwsze powiedziałam wyraźnie kosmetyczce, ze chce makijaz w kolorze złoto brązowym, a ona nałozyła mi cienie w odcieniu ceglasto czekoladowym. oczy wyglądały bardzo ciemno, co przy okularach jest niewskazane. poza tym podobnie jak u Julii, podkład i puder nie zatuszował mi na twarzy własciwie nic, dwa niewielkie na szczęscie wypryski pozostały. No i najgorsze, kosmetyczka użyła starego (chyba) i beznadziejnej jakości tuszu do rzęs, więc wyglądały na posklejane i wcale się nie wydłużyły. za tow szystko zapłaciłam 40 złoych wrrrrrrrrrrrrrrrr
Wobec tych wszystkich minusów i niedociagnieć postanowiłam sama pomalowac się do ślubu. jak sie okazało umiem to robic znacznie lepiej niż profesjonalistka. może dlatego że zdecydowanie dłuzej znam swoją twarz :wink:

Offline Julia
  • Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #55 dnia: 26 Lipca 2005, 15:47 »
Ja postanowiłam zastosować zasadę - ''do 3 razy sztuka'' :D . Dwie próby już były, teraz umówiłam się na 3 i ostatnią. Tym razem wybrałam salon ''Victoria'', poleciła mi koleżanka, zobaczymy co bedzie w piątek :wink: . Makijaż próbny 50 zł, właściwy 70 zł. Jak i ten będzie do bani to się sama maluję i kropka :twisted: .

Offline Wikka
  • nowicjusz
  • *
Makijaż
« Odpowiedź #56 dnia: 27 Lipca 2005, 08:24 »
Cześć dziewczyny.Mnie już nerwy zjadają bo ślub tuż tuż (20.sierpnia). W ubiegłą sobotę miałam panieńskie i postanowiłam sobie jednak zrobić próbę makijażu(jestem zapisana na ul.lisciastej) na tą okazję.Zapłaciłam 50 zł. Makijaż był na prawdę ładny i się trzymał.Pani w ramach tego lekko upięła mi też włosy. Choć sama uważam też potrafię się umalować ale przyznam że mi się podobało. Polecam :lol:

Offline demka

• Chuck Norris
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #57 dnia: 27 Lipca 2005, 08:37 »
Wszystko zależy od tego, czego oczekujemy. Każda z nas jst inna, ma inną cerę, inną karnację, inny kolor oczu. To o pasuje jednej nie musi pasować drugiej, dlatego świetnie sie składa, że w tym miejscu jest tyle opinii o fryzurach i makijażach. Dzięki temu każda z nas może wypróbować polecane studia urody i wyglądać pięknie w ten dzień :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Wikka
  • nowicjusz
  • *
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #58 dnia: 27 Lipca 2005, 11:33 »
Demka, całkowicie się z tą zgadzam i tak każda panna młoda jest w dniu piękna, i szczęśliwa!Pozdrawiam :lol:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
fryzura i makijaż próbny
« Odpowiedź #59 dnia: 31 Lipca 2005, 11:35 »
ciesze sie z tej stronki:) czytam wasze opienie i zapisuje sobie nazwy gdzie pojsc a gdzie nie. jestem bardzo wybredna wiec chyba makijazystka bedzie miala ze mna problem :) ale pojde do salonow ktore polecacie i zobaczymy pozdrawiam :wink: