Autor Wątek: orkiestra  (Przeczytany 3913 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline buleczka22
  • nowicjusz
  • *
orkiestra
« dnia: 10 Marca 2005, 17:22 »
Troszkę zespołów przesłuchałam zanim znalazłam, która by mi się naprawde
spodobała (zwłaszcza wybredny był mój Pawełek) Napisze tu parę może komuś pomogę.
1. teqila (2 - os ) mi osobiście bardzo się podoba ale mój termin mają już zajęty TU BYLY NAMIARY (mp3 możesz ściągnąć z (...) - tam mozesz sobie odrazu sprawdzić czy twój termin mają wolny
2. Mario Bili Band 4-os (akordeon, saksofon, klarnet, syntezator) ja ich będę miała na ślubie  (biorą 1500 zł) (...) (jeśli twoi goście lubią zabawy na weselu to polecam)
3. Krzysztof Pawlak z Sycowa 3-osoby dobrze bawią (saksofon ,akordeon, syntezator) 1300 zł  tel:(...)
4. Essest Ostrów Wlk 3 -os nawet fajnie grają  
5. Fellowship Jarosław Pawlicki 2-os 1300 zł ; 3-os 1800 zł  
(...) (robią karaoke ale nie robią zabaw, jeżeli nie interesują Cię długie oczepiny to spoko fajnie śpiewają. Ja osobiście lubie straroświecki pociąg i krzesełka ale to już moje zdanie, Pan z orkiestry jest bardzo zasadniczy)
6. Kolejna kapelka to Odeon tu nic nie napisze bo Janek Berbeć to mój znajomy i nie będę obiektywna  (...) tam możesz ściągnąć mp3 (bardzo fajne bawią )

Pozdrawiam
bułeczka

Offline Magdalena
  • nowicjusz
  • *
a może DJ??
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Kwietnia 2005, 08:33 »
Byłam na wesele we Wrocławiu, które prowadził DJ i .......BYŁ FANTASTYCZNY!!!!!!
Naprawdę byłam mile zaskoczona. Sama chciałam zaprosic Panów na moje wesele, ale niestety pierwszy wolny termin maja w przyszłym roku (tak są rozrywani).
Dwóch panów - ojciec z synem. Ojciec kręci film, a syn puszcza muzę, zabawia gości (m.in. konkursy, karaoke) i robi zdjecia. Robi zdjęcia niebanalne, wesole i "z jajem". Naprawdę polecam!!!!!
Znajomi, u których byłam na tym weselu, mają ponad 400 zdjęć, fantastyczny film na DVD (można go oglądać w nieskończoność - jest naprawdę dobrze zrobiony). POLECAM GORĄCO!!!

Offline Mariozz

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 23 wrzesień 2006
orkiestra
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Listopada 2005, 20:09 »
Podłączę się pod ten temat :D otóż znajomi prosili mnie o namiary
na naprawdę ciekawe Wrocławskie zespoły!!!
Potrzebują na czerwiec więc zostało tylko im pół roku i może być problem.
Czekam na namiary i już im odrazu wysyłam.
- Ja także będę u nich na weselu więc koniecznie muszą być dobrzy :lol: hehe

Nasz Plener - http://skocz.int.pl/2018
od 27 Września 2008 jest z nami Kubutek

Offline cmonia

• forumowicz
  • data ślubu: 27.07.2007
orkiestra
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Stycznia 2006, 14:55 »
piszcie prosze jakie zespoły mieliście lub bedziecie dopiero miec na weselu.
a wiecie cos moze o zespole YouGo :?:   :koncert:

Offline kaczka196
  • nowicjusz
  • *
orkiestra
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Sierpnia 2006, 18:32 »
ja bede miała na swoim weselu zespół Kanon z Wrocławia, podstawowy skład to wokalista i wokalistaka/instrumenty klawiszowe,flet,moze byc akordeon/lub mozna powiekszyc skład.Super prowadzą całaimpreze,zabawy/wedle życzenia/,można pożyczyć płytke do posluchania,DVD,lub obejrzec nagrania z wesel.