Autor Wątek: tworzenie filmików - pragram  (Przeczytany 2697 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
tworzenie filmików - pragram
« dnia: 3 Lipca 2007, 17:08 »
 :hello:

Proszę o poradę w sprawie jakiegoś dobrego, ale łatwego programiku do cięcia oraz obróbki dźwiękowej filmików w różnych formatach oraz fajnego programiku do łączenia zdjęć i dodawania do nic mp3.

z góry dziękuję

Eva*
  • Gość
Odp: tworzenie filmików - pragram
« Odpowiedź #1 dnia: 4 Lipca 2007, 18:58 »
może byś Windows movie maker?

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Lipca 2007, 21:20 »
Ja ostatnio korzystam w Memories On Tv , super programik do robienia multimedialnych prezentacji (później można je nagrywac na CD i odtwarzac w każdym! dvd) , można dodawać piosenki, jest mnóstwo "przejść z jednego zdjęcia do drugiego" do wyboru, można dodawać napisy, komentarze, dodatkowe obrazki (gify), tła, strony początkowe. No i najważniejsze  , jest prosty w obsłudze.

Eva*
  • Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Lipca 2007, 19:59 »
Ja ostatnio korzystam w Memories On Tv , super programik do robienia multimedialnych prezentacji (później można je nagrywac na CD i odtwarzac w każdym! dvd) , można dodawać piosenki, jest mnóstwo "przejść z jednego zdjęcia do drugiego" do wyboru, można dodawać napisy, komentarze, dodatkowe obrazki (gify), tła, strony początkowe. No i najważniejsze  , jest prosty w obsłudze.

windows movie maker ma to samo+ można dodawać filmiki i dzielić je na krótsze potem załaczać do tworzonej prezentacji itd.  no i równierz jest prosty...w obsłudze... (od dzis tworzę sobie w tym programie cos a'la Mój teledysk ślubny ;D )