Autor Wątek: Jaki bukiecik do tej sukni?  (Przeczytany 2779 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pawełkowa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.09.2007
Jaki bukiecik do tej sukni?
« dnia: 1 Lipca 2007, 16:49 »
Mam już pewien typ ale nie wiem czy w dobra stronę sie skłaniam a nie chciałabym też nic sugerować.  Liczę na wasze pomysły.  Suknia wygląda tak: hxxp: suknie-slubne. pl/pl/pronovias. php?s=onice
a ja jestem dość wysoka (170 cm) , szczupła, ciemne blond włosy i raczej delikatny typ urody. 

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Odp: Jaki bukiecik do tej sukni?
« Odpowiedź #1 dnia: 1 Lipca 2007, 18:26 »

To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline KAHA

• Moderator
  • Chuck Norris
  • Denique non omnes eadem mirantur amantque
  • data ślubu: 11.09.1999
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Lipca 2007, 08:52 »
Mam już pewien typ ale nie wiem czy w dobra stronę sie skłaniam a nie chciałabym też nic sugerować.  Liczę na wasze pomysły.  Suknia wygląda tak: hxxp: suknie-slubne. pl/pl/pronovias. php?s=onice
a ja jestem dość wysoka (170 cm) , szczupła, ciemne blond włosy i raczej delikatny typ urody. 

Moim zdaniem do tej pieknej sukni pasuje klasyka i elegancja , czyli prosty bukiet z cantedeski, zwanej też callą. Kilka kwiatów zwiazanych piekna satynowa wstążką w kolorze sukni. Ot co!!! Pozdrawiam :)

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #3 dnia: 4 Lipca 2007, 14:24 »
KAHA podpisuje sie pod tym obydwiema :) rękami

Offline pawełkowa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #4 dnia: 4 Lipca 2007, 19:40 »
Szczerze mówiąc zupełnie co innego mi chodziło po głowie a mianowicie prosty, nieduży bukiecik z róż bez żadnych dodatków w kolorze pomarańczowym, ale teraz przyznam, że mam poważny dylemat:).  Dziękuję za podpowiedź i pozdrawiam!