Nie jestem zwolenniczką takich forum, bo każdy wie, że służą one przeważnie krytyce, przeraża mnie panująca tu agresja, chęć zrobienia komuś jak najwięcej krzywdy, obrzucanie obelgami, a jeżeli ktoś może to zrobić anonimowo to już w ogóle daje temu upust. Dlatego coraz więcej osób z rezerwą podchodzi do takich forum. Tym bardziej, jak zauważyłaś Elu każdy może łatwo manipulować opinią. Troszeczkę mnie to przeraża, że ludzie nie liczą się z tym co mówią- wystarczy spojrzeć na naszych polityków ich wyzwiska na publicznych forach sięgają zenitu, my również chłoniemy taką postawę nie liczą się z tym, że możemy komuś zrobić dużo krzywdy. Wydaje mi się, że dlatego na świecie jest tyle zła, bo cała ta wypełniona nienawiścią energia krąży i powraca do nas, a przez to stajemy się jeszcze bardziej naszpikowani nienawiścią. Na Tym forum są przeważnie młode dziewczyny, które są w najpiękniejszym okresie życia - przed ślubem, dlatego powinna tu przeważać dobra energia, a tu wręcz odwrotnie- złośliwość. Chodzę do loreny z przyjemnością i jestem pewna że wiele klientek podziela moją opinię, dlatego myślę, że agresja angażujących się w to tych samych moderatorek jest niesmaczna.