Autor Wątek: IMPERIUM URODY LORENA  (Przeczytany 28351 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BasiaL
  • nowicjusz
  • *
Odp: złośliwy pracownik..
« Odpowiedź #60 dnia: 3 Maja 2009, 17:58 »
Od razu wyjaśniam, że nie znałam tego forum, ale przeczytałam opinię pod ich stronką, weszłam z ciekawości bo korzystam z ich usług i poczułam, że muszę się  wypowiedzieć.   Do loreny chodzę  i jest naprawdę  bardzo miło.  Nie gniewajcie się dziewczyny, ale mam wrażenie, że  chyba nie wolno wydawać pochlebnych opinii o tym salonie.  Przewijają się opinie tych samych forumowiczek, a jak ktoś nowy wyrazi pozytywne zdanie, to od razu jest podejrzewany o kooperację z firmą, albo, że jest nielojalnym złośliwym, reklamującym tylko swoją osobę pracownikiem.  Wiem, która to właścicielka - przesympatyczna, łagodna osoba, odnosząca się z szacunkiem do  pracowników.  Do Pani  Magdy chodzę czasami na  paznokcie i nie wydaje mi się żeby była zdolna do takich opinii o swoich koleżankach.  Dziewczyny troszeczkę wyrozumiałości, bo takie myśli negatywne i krzywda jaką wyrządzacie drugiej osobie wraca.  Pani Magda może mieć nieprzyjemności, a może sądy są niesłuszne i co wtedy? Osobiście miałam okazję przekonać się ile może zrobić złego pochopnie rzucone oskarżenie- naprawdę więcej tolerancji i życzliwości, a wszystkim nam będzie łatwiej ;)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Odp: IMPERIUM URODY LORENA
« Odpowiedź #61 dnia: 3 Maja 2009, 18:15 »
Basiu jeżeli ktoś jest "zdemaskowany"  ;D to tylko wtedy jezeli na 100 % jestesmy pewne ze to ta osoba !

Pani Magda Aleksandra-:) niestety niezmieniła meila którego używa wszędzie na internecie w ogłoszeniach wiec dlatego wpadła i została zdemaskowana  :) Mogła być ostorżniejsza a nikt by nic nie zauwazył .

A czy bedzie miała nieprzyjemnosci u szefowej ? Jezeli tak , to tylko na własne zyczenie /! Nie zrobi tego wiecej .

Niestety jest wiele osób na forum które mijaja sie z prawdą wieć trzeba sprawdzac takie osoby ...mam nadzieję że ty nie nalezysz do nich  ;) Zawsze mozna sprawdzic IP i wszytsko sie wyjasnia :)Dla przykładu :   jestes nowa osobą i pierwszy post tłumaczący Aleksandra-:) ...tak jak byś nią była i łapała sie ostatniej deski ratunku a raczej wytłumaczenia :D Tak poprostu myślimy :) Zrozum :)

Wątek ten jeszze pare tygodni temu miał inny temat "TANDETNE IMPERIUM LORENA" i założyła go osoba która była niezadowolona . Niestety jest bardzo duzo opini negattywnych o tym salonie , chociaz czsem są i pozytywne opinie .

Temat ten został założony aby pomóc przyszłym pannom młodym w zdecydowniau sie lub nie na ten salon .

« Ostatnia zmiana: 3 Maja 2009, 18:20 wysłana przez ela »
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline BasiaL
  • nowicjusz
  • *
Odp: mniej złośliwości, więcej życzliwości
« Odpowiedź #62 dnia: 5 Maja 2009, 22:26 »
Nie jestem zwolenniczką takich forum, bo każdy wie, że służą one przeważnie krytyce, przeraża mnie  panująca tu agresja, chęć zrobienia komuś jak najwięcej krzywdy,  obrzucanie  obelgami, a jeżeli ktoś może to zrobić anonimowo to już w ogóle daje temu upust.  Dlatego coraz więcej osób z rezerwą podchodzi do takich forum.  Tym bardziej,  jak zauważyłaś Elu każdy może łatwo manipulować opinią.   Troszeczkę mnie to przeraża, że ludzie nie liczą się z tym co mówią- wystarczy spojrzeć na naszych polityków ich wyzwiska na publicznych forach sięgają zenitu, my również chłoniemy taką postawę nie liczą się z tym, że możemy komuś zrobić dużo krzywdy.  Wydaje mi się, że dlatego na świecie jest tyle zła, bo cała ta wypełniona nienawiścią energia krąży i powraca do nas, a przez to stajemy się jeszcze bardziej naszpikowani nienawiścią.   Na Tym forum są przeważnie młode dziewczyny, które są w najpiękniejszym okresie życia - przed ślubem, dlatego powinna tu przeważać  dobra energia, a tu wręcz odwrotnie- złośliwość.  Chodzę do loreny z przyjemnością i jestem pewna że wiele klientek podziela moją opinię, dlatego myślę, że  agresja angażujących się w to tych samych moderatorek jest niesmaczna.   

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #63 dnia: 5 Maja 2009, 22:52 »
agresja angażujących się w to tych samych moderatorek jest niesmaczna

a gdzie Ty widzisz agresję z mojej strony?
naświetliłam tylko fakty...a te jakie są każdy widzi...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #64 dnia: 6 Maja 2009, 13:23 »
wybaczcie, ale smiech mnie ogarnia jak widze forumke z 3 postami wyrazajaca opinie na temat loreny, pelno tu takich
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline BasiaL
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #65 dnia: 10 Maja 2009, 13:58 »
Wiesz. .  lubię krytykę.  Na prawdę.  Ale ważne, żeby była konstruktywna i (przede wszystkim) na poziomie, a nie rujnowała komuś życie.  Pani Magda robiła mi paznokcie,  jest sympatyczną osobą, a atmosfera jaka panuje między pracownicami jest naprawdę fajna.    Myślałam więc, że skoro to jest forum to mogę wyrazić opinię.    
Tak już jest, ktoś, kto wypowiada głośno swoje zdanie, musi liczyć się z odzewem.  Nie zawsze zgodnym z jego oczekiwaniami

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #66 dnia: 11 Maja 2009, 12:28 »
Wiecie co Dziewczyny?. . nudne to się robi!! Kłócicie się jak Przekupki na targu.  Wyszukujecie jakieś stare adresy, dekonspirujecie jakieś "pracownice" lub zwolenniczki Loreny, wytykacie że jakaś "forumka" (w ogóle co to za nazwa!!) ma TYLKO  3 posty - jakby ilość napisanych postów było kryterium wyrażania opinii!!!
A przecież KAŻDY ma prawo do swojego zdania, bez względu na ilość postów, poza tym forum do tego właśnie służy(no chyba że się mylę. . . ). 
Ile osób które tam były - tyle różnych zdań.  Grunt, żeby były szczere i obiektywne.  I tyle!!
Pozdrawiam serdecznie!! :)

"Forumka" z 8-ma postami. . .  ;)

Offline partycja84
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #67 dnia: 12 Maja 2009, 09:28 »
W imperium urody  polecam  Emilkę, milutka  dziewczyna, jest niesłysząca, nosi aparat, ale  bardzo dokładnie i  ładnie robi rzęsy i paznokcie, ma talent.   :)

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #68 dnia: 12 Maja 2009, 11:23 »
wiecie co czytam ten watek i nie wiem smiac sie czy plakac... :o :o :o

BasiaL skoro twierdzisz ze na tym forum jest tak agresywnie i to Cie przeraza -( stwierdzam ze nie znasz tego forum a krytykujesz..czyli sama zaprzeczasz sobie  ::) ) to po co tu wchodzic...jesli bys uwaznie przeczytala watek od poczatku widzialabys ze sa dobre i zle opinie - kazdy ma swoja...o Imperium Mody a nie politykach i złu na swiecie  ::)

Agulek79 czym sie unosisz  ::) dobrze ze dziewczyny zdemaskowaly Pania Magde gdyż jak wyszlo podszywala sie pod kogos kim nie jest...

a same piszecie...

Ile osób które tam były - tyle różnych zdań.  Grunt, żeby były szczere i obiektywne.  I tyle!!

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #69 dnia: 13 Maja 2009, 10:21 »
. . tylunia. . ja się nie unoszę - uwierz mi. .
czytam to forum ponieważ wychodzę za mąż i dobrze jest dowiedzieć się czegoś może nowego od doświadczonych - już mężatek, lub wymienić się wieloma informacjami z organizującymi ślub-wesele innymi Narzeczonymi.  A sprawdzanie czy Pani Magda jest Panią Magda NA PRAWDE mnie nie interesuje.  ::) Mam ważniejsze sprawy na głowie!!
Osobiście bardzo lubię to forum i przemiłe Kobietki tu piszące i często bezinteresownie pomagające w wielu sprawach!! :-*

Pozdrawiam :D

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #70 dnia: 13 Maja 2009, 11:01 »
A przecież KAŻDY ma prawo do swojego zdania, bez względu na ilość postów, poza tym forum do tego właśnie służy(no chyba że się mylę. . . ). 

Otóz forum słuzy wyrazaniu opinii a nie KRYPTOREKLAMIE!

i

dotknęłas sedna - grunt żeby były prawdziowe, dlaczego wieć czujne moderatorki, które wykryły rozbieżność orskarza sie o agresję?

na koniec prosba - wrócmy do tematu bo się robi off topic

Offline BasiaL
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #71 dnia: 13 Maja 2009, 11:37 »
Nie przypuszczałam, że niewinny post wywoła tak intensywne reakcje!
ale to daje sporo do myślenia, mam nadzieję, że nie tylko mnie ;)
Daleka jestem od krytykowania i oskarżania, staram się raczej dostrzegać w ludziach pozytywy, spójrz Zibia na inne wypowiedzi- nie dostrzegasz różnicy?

Offline baśka81
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #72 dnia: 17 Maja 2009, 15:42 »
Basiu zgadzam się z Tobą, ,,dokopywanie” innym stało się częścią naszej kultury i  to ta gorsza strona Internetu, każdy tu może się wyładować. A czym większa doza krytyki, tym większa satysfakcja (taką niektórzy mają filozofię życia) Musisz być fajną osobą i zgadzam się z Tobą, że krzywda wyrządzona innym wraca jak bumerang.  Lorena jest w porządku, no i mają ,, fajnego fryzjera (jest na czym oko zawiesić…),
Acha od razu wyjaśniam; zbieżność imion przypadkowa  (ale komedia hi, hi)

Offline kitty83
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: NIGDY:)
« Odpowiedź #73 dnia: 30 Maja 2009, 21:17 »
ja tez jestem zadowolona z ceny i z jakosci uslugi, bylam tam na strzyzeniu i jestem zadowolona.  bylam u pani blondynka w okularach takiej grubszje.  b. mila i dobrze mnie obciela. tak jak chcialam.  bez zarzutu. napewno bym nie dala 60 zl w zwyz za podciecie o pare cm wlosow.

Offline sisiwasabi

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: już po :)
« Odpowiedź #74 dnia: 15 Czerwca 2009, 19:49 »
Witam serdecznie.  Odrazu sie wytlumacze dlaczego to dzis sie zarejestrowalam i dlaczego odrazu klikam na tym forum. . .  Mianowicie miałam możliwość pracowania w tym salonie i dlatego sie tu znalazłam.  Nie chcem nikomu robic ani reklamy ani anty rekalamy ale nie da sie nie widziec tych negatywnych opinii na temat tego salonu.  moge powiedziec tylko tyle ze sa sluszne.  Ciesze sie ze juz tam nie pracuje choc nie mogłam nazekac na kolezanki z pracy.  co do panujacej tam atmosfery to tragedia "szefowa" stara sie duzo zarobic jak najmniejszym kosztem ale tak sie nie da i dzieki temu te negatywne opinie co do chorej atmosfery.  mam nadzieje ze uda mi sie czynnie brać udział w tej dyskusji i  przedstawic punkt widzenia bylego pracownika.  pozdrawiam serdecznie  ;)

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #75 dnia: 15 Czerwca 2009, 20:00 »
Ja Wam powiem, że ostatnio się tam czesałam u Pani Gosi (fryzura ślubna) i byłam bardzo zadowolona.
Także trzeba iść i samemu zobaczyć.

No ale co do organizacji pracy - szkoda gadać, fryzjerka sama narzekała. Bo zapisując mnie na czesanie, mówili że trwać to będzie 2h, a okazało się, że następną klientkę zapisali na za godzinę. I biedna musiała godzinę czekać, aż fryzjerka skończy z moją fryzurą.

Offline olka555
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #76 dnia: 24 Czerwca 2009, 15:48 »
. . nie zamierzałam, ale jednak sie wypowiem, bo coś tu ,,bije po oczach" i jak widzę nie tylko po moich.  Chciałam zauważyć, że temat pokazuje się zaraz pod stronką loreny, więc nie rozumiem zdziwienia, że klientki odwiedzające ich strone internetową przypadkowo trafiają na to forum?!, bo wyglada jakby to było  forum tego salonu ( no chyba, że na tym forum  trzeba mieć kilka tysięcy  postów,  żeby móc się tu wypowiedzieć nie narażając się na atak? :D

Gdyby jednak doszło do irytacji to z całym szacunkiem informuję, że niestety  temat ślubu nie jest mi bliski, choć serce na razie mam jak dzwon, o drugim mężu nie marzę, a uroda? No cóż. . , czasy świetności mam już za sobą, dlatego Lorena pomaga  podreperować mi to i owo, mam nadzieję, że takich salonów będzie coraz więcej, to może ceny spadną, częściej się ,,naciągnę”  no i może ten drugi się znajdzie?! . . . to i wtedy na forum ślubne również zawitam.  Pozdrawiam  :)

"

Offline anna_szczecin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #77 dnia: 4 Sierpnia 2009, 09:38 »
Salonów jak ,,mrówków”,  ale ten Salon jak widać jest wyjątkowo popularny.  Czy może ktoś mi podesłać nr telefonu do tego salonu ?, bo w gazetce ślubnej  tego forum nie znalazłam ich reklamy. 

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #78 dnia: 4 Sierpnia 2009, 09:45 »
Anna_Szczecin, bez problemu znajdziesz na Google :) tylko wpisz nazwę salonu z tematu, a na pewno od razu znajdziesz odpowiednią stronę.

Offline Anapon

• nowicjusz
  • *
  • www.anapon.eu
  • data ślubu: long long time ago :-)
« Odpowiedź #79 dnia: 12 Listopada 2009, 00:53 »
Witam, czysty przypadek sprawił iż wylądowałam na tym forum.  Poszukując w necie informacji na temat przedłużania rzęs, trafiłam na informację o Lorenie (hehe jedna z moich klaczy ma tak na imię :-)) oraz o gabinecie na  Wojska Polskiego  niestety stronka zumi nie chce się za nic otworzyć i nie wiem jak nazywa się ten gabinet, ale mam nr tel.  więc niewątpliwie jutro się dowiem.  Z ubolewaniem jednak stwierdzam że trochę mało informacji jest w necie na temat gabinetów wykonujących przedłużanie rzęs w Szczecinie.  Co gorsza po przeczytaniu tematu wygląda na to iż jeden z gabinetów które wykopałam w necie z założenia odpada.  Kilka Pań wspomniało w tym temacie o przedłużaniu rzęs, niestety nie padły żadne konkretne namiary na żaden gabinet.  Jeżeli któraś z Pań ma jakieś miłe bądź też niemiłe doświadczenia związane z przedłużeniem rzęs w którymś z gabinetów w Szczecinie będę ogromnie wdzięczna za informację.
Pozdrawiam
Ania
« Ostatnia zmiana: 14 Listopada 2009, 21:25 wysłana przez ela »
www.  anapon.  eu

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #80 dnia: 20 Listopada 2009, 09:46 »
Anapon, w dziale "Uroda" jest temat dotyczący przedłużania rzęs ;) w którym już pisałaś

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #81 dnia: 20 Listopada 2009, 10:23 »
Maju to ty wiesz że jest taki wątek ?  ;D
...a zdjęcia ? hmmm
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Anapon

• nowicjusz
  • *
  • www.anapon.eu
  • data ślubu: long long time ago :-)
« Odpowiedź #82 dnia: 20 Listopada 2009, 12:46 »
Tak tak Maju wiem, tyle że ja najpierw naskrobałam w tym temacie, tak z rozpędu, bo szukałam info na temat Loreny ze względu na to że chciałam tam wykonać zabieg przedłużania rzęs, ale mi się odechciało:-) po przeczytaniu tematu.  I dopiero potem poszperałam w tematach forum i znalazłam wątek o przedłużaniu rzęs w dziale uroda i wtedy naskrobałam już we właściwym miejscu  ;D

Do Eli, zdjęcia są  :)
www.  anapon.  eu

Offline renia1986
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #83 dnia: 21 Listopada 2009, 01:31 »
Ja osobiście nie mam dobrego zdania o tym salonie(jeśli mówimy o ul.Kop...).... nie jestem i nie byłam zadowolona z usług. Pierwszy raz poszłam do fryzjerki , miała dosłownie podciąć grzywkę na ukos, zrobiła na prosto...załamka... i mówiła "że na ukos nie da zrobić bo nie ma tego kawała włosa i dlatego nie będzie ten efekt". jakoś przeżyłam ale wściekła...
Potem drugi raz zawitałam i zapisałam się na Wacu Step (pierwszy raz, bo chciałam zobaczyć co to takiego)...nie wytłumaczyli, jeździłam tylko i nic nic nic ....

Offline malenda
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: wrzesień 2010
« Odpowiedź #84 dnia: 3 Grudnia 2009, 11:34 »
w tym salonie regularnie korzystam z zabiegów u kosmetyczki ( zabieg z mikrodermabrazją- super), ale byłam też na trwałym przedłużaniu rzęs,  musze przyznać, że mam bardzo pozytywne wrażenia- czysto, ładne wnętrze, zaserwowano mi nawet gorącą czekoladę ( gdzie w innym salonie nie dostałam nawet wody), ogólnie podejście do klienta,- szczególnie panie na recepcji,  obsługa naprawdę wyjątkowa- gratulacje.  Mam nadzieję, że długo jeszcze nie zmienię swojej opinii, bo kilka salonów już mnie zniechęciło. 

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #85 dnia: 9 Kwietnia 2010, 09:56 »
a ja mam pytanie ;) czy któraś z Was robiłą tam make up? jakikolwiek, imprezowy, ślubny. cena jest bardzo zachęcająca bo tylko 50zł ale z drugiej strony to troche podejrzane... ja zamówiłam p. Sylwii Kochelskiej, a tam kosztuje 150 więce zastanawiałam się nad zmianą i nie wiem czy warto ryzykować w Lorenie?

Offline jamajka222

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15-09-2012
« Odpowiedź #86 dnia: 21 Kwietnia 2010, 12:16 »
Ja akurat jestem zadowolona z Loreny jeśli chodzi o panie kosmetyczki, zwłaszcza pani Ani, cudownie robi rzęski (ale niestety już tam nie pracuje).  Jeśli nastomiast chodzi o panie od paznokci to mam mieszane uczucia, ale pani Monika jest dość dobra i bardzo miła ;) Ale zamieszanie w recepcji woła o pomstę do nieba, bo umawiaja klientki jak im sie podoba zupełnie nie zwracając uwagii na realia.  Widze, że studio sie powiększa, wiec jest nadzieja, że nie bedzie juz takiego ścisku.  I tak juz na sam koniec to uważam, że szefowa faktycznie powinna darować sobie zwracanie uwagii swoim pracownicom przy klientkach. 

Offline jamajka222

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15-09-2012
« Odpowiedź #87 dnia: 21 Kwietnia 2010, 12:22 »
Cytat: stokrota86 link=topic=7473. msg1226077#msg1226077 date=1270799763
a ja mam pytanie ;) czy któraś z Was robiłą tam make up? jakikolwiek, imprezowy, ślubny.  cena jest bardzo zachęcająca bo tylko 50zł ale z drugiej strony to troche podejrzane. . .  ja zamówiłam p.  Sylwii Kochelskiej, a tam kosztuje 150 więce zastanawiałam się nad zmianą i nie wiem czy warto ryzykować w Lorenie?

Byłam u pani Róży o ile dobrze pamiętam i pomalowała mnie dość ładnie, ale nie powaliło mnie to na kolana, ale sama bym tak nie potrafiła.  Robiłam makijaż wieczorowy i było to rok temu  :)

Offline katjuniek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #88 dnia: 19 Marca 2012, 11:55 »
Odgrzebałam stary wątek i mam pytanko. Czy lorena to to samo co Beauty center? adres ten sam tylko nie wiem czy salon zmienił nazwę z uwagi na złą sławę (opinie w wątku nie były zbyt przychylne )czy to może już zupełnie inny salon?  Macie może jakieś świeższe doświadczenia? Będę wdzięczna szukam salonu z kosmetyczką i fryzjerem na miejscu, przystępne ceny też mile widziane:)

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #89 dnia: 19 Marca 2012, 12:20 »
Tak, to ten sam salon.
Chyba zmienił się właściciel, stąd zmiana nazwy. Salon zresztą przeszedł lifting, jeśli chodzi o wygląd.
Ja tam chodzę cały czas do fryzjera i jestem bardzo zadowolona.