A witam, co do mnie to nie ma problemów z małymi wstawkami ale to stronka Mojego Kochanego Żeberko nr. 1 więc rozumiecie zdjęcia pozostawiam jej bo tak być powinno wszak jest dorosła a nawet niedługo zmieni nazwisko

. Mateuszek jest nie tylko fajny ale z doświadczenia powiem, że tzw. Kochane dziecko bo jeśli maluszek śpi od 22 do 5 rano to można go jedynie po pupie całować

i życzyć każdej z Was takiej pociechy. Tak na marginesie to właśnie Ewelinka taka była a nawet lepsza bo do zabawy wystarczała jej jedna stronka gazety którą darła na drobne kawałki nie jedząc i parę godzin była cisza

Teraz z Różą mamy dylemacik bo Mateuszek 20 ma kolejne szczepienia i mam wrażenie, że troszkę nas naciągają sugerując pneumokoki a to 300 zł razy 4 plus dodatkowe 140 więc chyba rozumiecie. Właściwie nie chodzi tu o pieniądze ale o to czy pneumokoki to konieczność czy medialny szum? a może ktoś ma doświadczenie? Powiem tak Ewelinka nie miała tego szczepienia i jaka Piękna wyrosła !!! Jak będą nowe zdjęcia to prześlę Ewelince ( a te włoski to wynik suszenia po kąpieli i tym się różnimy on Ma ja Miałem). Pozdrawiam.