Autor Wątek: Pałac Kawalera w Świerklańcu  (Przeczytany 4096 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline vivaespania
  • nowicjusz
  • *
Pałac Kawalera w Świerklańcu
« dnia: 26 Czerwca 2007, 19:10 »
czy wiecie coś na temat Pałacu Kawalera w Świerklańcu? miał ktoś tam może wesele, jakie plusy jakie minusy.  Czekam na wszelkie info na ten temat.  Pozdrawiam

Offline gogosia1

• mał(a)gosia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28 lipiec 2007 godzina 15:00
Odp: Pałac Kawalera w Świerklańcu
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Czerwca 2007, 20:17 »
Byłam tam kiedys z moim narzeczonym, pałacyk przepiękny, otoczenie tez . Można pojezdzic bryczka :) Ale ceny nie mam pojecia jakie sa , napewno nie małe :(

Offline jejku-rety

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.01.2008
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Czerwca 2007, 20:35 »
Znajoma robiła tam komunię i była zachwycona. Widziałam zdjecia - przeurocze. Ale szczegółów nie znam. Jak dla mnie : mało swojska atmosfera. Nie wszyscy "pasujemy" do takich wnętrz.

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Czerwca 2007, 20:50 »
Pałac i sam park bardzo ładne ale ceny maja z kosmosu a porcje baardzo małe.
Moze lepiej poszukac czegoc w poblizu a bardziej "kameralnie " ??
A jesli chcesz wesele z "wyzszej polki" polecam Skarabeusza w Tarnowskich Gorach :)
« Ostatnia zmiana: 26 Czerwca 2007, 20:58 wysłana przez Antalis »

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Czerwca 2007, 21:03 »
P.S. Ja mialam plener w Parku i za sam wjazd kazano nam zapłacic 20 zł  :-\
No i Jesli chodzi o sale to minusem jest to ze w jednej siedzisz a w drugiej sie bawisz.

Offline titika

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.05.2007
« Odpowiedź #5 dnia: 27 Czerwca 2007, 19:08 »
Ja bylam w lutym na targach slubnych w Palacu! Pokazywali nam cennik weselny to są porównywalne z pobliskimi restauracjami o nawet o troszke niższym standardzie! No chyba ze od lutego bardoz podniesli ceny, a podejrzewam że nie mogą, bo coraz mniej osób interesuje się Pałacykiem.  Co mnie bardzo zdziwilo, ze mieli na zwykłych kartach menu wesele a jak zapytalam czy mozemy sobie zabrac, bo jestesmy zaintersowani to kelner powienial że nie:/ No a za minus na pewno mozna uznac to ze w innej goscie siedza, a w innej sie bawią.  Pałacyk robi wrażenie, ale dla nas na sztywno, jakoś za mało tam przytulnie jak dla mnie, no ale każdy lubi co innego:) A z tym, że nawet nowożeńcom kazali zapłacić za wjazd do parku to jestem zdziwiona, ale w sumie zawsze co tam jade na spacer to tez musze placic za parking! No ale nie trzeba przyjnamniej jechac na plener:0 bo w parku zdjecia wychodza cudne:)