Autor Wątek: "Pałac nad Jeziorem" w Chociwlu  (Przeczytany 3470 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lol
  • nowicjusz
  • *
"Pałac nad Jeziorem" w Chociwlu
« dnia: 4 Lipca 2007, 14:48 »
Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym ten lokal. . . W ten weekend miałam tam swoje wesele i  jestem bardzo zadowolona z ich usług zarówno pod względem przygotowania, obsługi, dań czy noclegów.  Hotel znajduje się w przepięknej okolicy (nad jeziorem) co jest urokliwe, wnętrze bardzo eleganckie, hotel oferuje 5 gorących dań w trakcie wesela ( co jest naprawde wystarczające - mówię po tym co widziałam) a poza tym stoły są cały czas zastawione pysznościami. . . Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę pytać a zdam relacje. . . 

Offline irminka.p
  • forumowicz
Odp: "Pałac nad Jeziorem" w Chociwlu
« Odpowiedź #1 dnia: 5 Lipca 2007, 12:18 »

co prawda nie byłam w "Pałacu nad Jeziorem"  na weselu  tylko na poporawinach poprawin:) ale i tak podpisuje sie za tym co napisala lol w 200% polozenie piekne standard wysoki a jedzonko pychotka tam wlasnie jadlam najlepsza na swiecie gulaszową po prostu niebo w gebie
serdecznie polecam

Offline Evela777
  • nowicjusz
  • *
Odp: "Pałac nad Jeziorem" w Chociwlu
« Odpowiedź #2 dnia: 5 Lipca 2007, 12:51 »
Ja również gorąco polecam naprawdę super miejsce!!
Pałacyk znam od dawna byłam ze znajomymi wiele razy tak bez okazji żeby troszę odpocząc od dnia codziennego.
To był nasz tym numer 1 na wesele ale niestety mieliśmy za dużo gości i nie zmieścilibyśmy się. Udało się za to zorganizować w Pałacyku nad Jeziorem poprawiny poprawin, na których była tylko część gości… zabawa do białego rana, obsługa znakomita, spełniali każdą naszą zachciankę nie mówiąc o zachciankach dzieciaczków które ciągle cos wymyślały, a to lody z truskawkami a to naleśniki, a co najważniejsze wszystko dostawały bez żadnego problemu.
Wysoko było naprawdę rewelacyjne, super pokoje i domki dla gości, przepyszne jedzonko i świetna obsługa a cena w stosunku do tego co jest oferowane jest niska. Dodatkowym atutem jest położenie Pałacyku przy samym jeziorze, rewelacja… spacer z rana po całonocnej zabawie ( poprawiny poprawin po weselu  ::))nad jeziorko i molo po prostu bomba!

Gorąco polecam!   :-*