Autor Wątek: lato 2008 lokale dabrowa i okolice 80 osób  (Przeczytany 2223 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline antec
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lipiec 2008
lato 2008 lokale dabrowa i okolice 80 osób
« dnia: 24 Czerwca 2007, 13:34 »
cześc
zakładam oddzielny temat bo chciałbym to wszystko zebrać (przepraszam) do kupy  :D
jest podobny temat jednak nie przeczytałem tam wszystkiego co bym chciał. .  i temat powoli staje się przeterminowany  ;)
a więc zaczne od tego ze byłem chyba na wiekszosci stron restauracji i lokalów i tak:

hxxp: www. szafranowydwor. pl/ - czeladz - z tego co widzę terminy wolne, minusy - podobno nie widać orkiestry z miejsc do siedzenia, i u nich trzeba zakupić alkohol

hxxp: www. rozana-dolina. octanet. pl/ - będzin - brak wolnych terminów, piekna sala, menu zapowiada się wspaniale ale. .  trochę negatywnych opini forumowiczów. .

hxxp: www. impresja. slask. pl/kontakt/ - ładnie to wszystko wyglada. .  tylko. .  tylko co ?

hxxp: www. clubshuma. pl/ przepiękny lokal - ale podobno brak wolnych terminów i tylko duże wesela

wogóle lokale przy pogori 1 najprawdopodobniej odpadają z przyczyn osobistych, cięzko nam podjac tą decyzje, choc hxxp: www. catamaran. pl/ - catamaran jest mocnym faworytem ale nie wiem jak tam z terminami. .
nic nie wiem o lokalu stara strzecha. .
astra na morcinka i BEA przy targu odpadaja szukamy miejsca w zaciszu
nie znam lokali z okolic czeladzi itp.  jak by co prosze o jakies sugestje i linki i opinie, teraz jest czas weselny :) może ktos akurat był na jakims weselu i cos go zachwyciło lub odstraszyło. .  taka mała aktualizacja
BARDZO PROSZE O POMOC, NIE MOZEMY TEGO SPRAWDZIC SAMI BO PRZEBYWAMY ZA GRANICA. . 
POZDRAWIAM SERDECZNIE

Offline dorka_9

• uzależniony
  • data ślubu: 30 sierpnia 2008
Odp: lato 2008 lokale dabrowa i okolice 80 osób
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Czerwca 2007, 14:37 »
Witam antec.Ja mam wesele w Sławkowie w Domu Weselnym Rafael.Wpisz sobie w gogle a zobaczysz sobie jak wygląda. Jest to w miejscu zacisznym i nikt obcy ci nie wejdzie bo sala jest ogrodzona a teren dookoła sali jest ładny i przyjemny. :)

Offline antec
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lipiec 2008
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Czerwca 2007, 14:56 »
dzięki wielkie sprawdziłem strone hxxp: www. rafael-wesela. pl/index. php niestety kompletnie tam nic nie ma prócz kilku zdjęc. .  przenosze sie do tematu o Rafaelu i tam bede wypytywał :)
pozdrawiam

Offline ANUśKA

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Czerwca 2007, 07:22 »
HEJ JA MAM W SZAFRANOWYM DWORZE FAKT MINUS TO TO żE TRZEBA KUPIć ALKOHOL U NICH , A JEżELI CHODZI O ORKIESTRę TO ZALEżY NAM POWIEDZIAłA TA PANI Z KTóRą ROZMAWIALIśMY, żE MOżEMY MIEć NA JEDNEJ SALI I GOśCI I ZESPół TO JUZ OD NAS ZALEżY:)

Offline hebdzia
  • bywalec
  • data ślubu: 30.08.2008
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Czerwca 2007, 08:51 »
Polecam sale w łośniu profesjonalna i miła obsługa, duży parking i chyba są jeszcze jakieś wolne terminy

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Lipca 2007, 12:53 »
My mamy w shumie, ale sala jest od 120 osób, wolnych terminów na 2008 sobotę brak  :(  Jednak wolne są terminy na 2008 na piątek i niedzielę ( jak ktoś lubi) wtedy nie ma limitu osób. Cena 205 zł od osoby, alkohol w cenie, ciasta, tort, napoje, piwo i wino w barze itd. Piękny wystrój sali. Pokój hotelowy dla młodych gratis.