cześc
zakładam oddzielny temat bo chciałbym to wszystko zebrać (przepraszam) do kupy

jest podobny temat jednak nie przeczytałem tam wszystkiego co bym chciał. . i temat powoli staje się przeterminowany

a więc zaczne od tego ze byłem chyba na wiekszosci stron restauracji i lokalów i tak:
hxxp: www. szafranowydwor. pl/ - czeladz - z tego co widzę terminy wolne, minusy - podobno nie widać orkiestry z miejsc do siedzenia, i u nich trzeba zakupić alkohol
hxxp: www. rozana-dolina. octanet. pl/ - będzin - brak wolnych terminów, piekna sala, menu zapowiada się wspaniale ale. . trochę negatywnych opini forumowiczów. .
hxxp: www. impresja. slask. pl/kontakt/ - ładnie to wszystko wyglada. . tylko. . tylko co ?
hxxp: www. clubshuma. pl/ przepiękny lokal - ale podobno brak wolnych terminów i tylko duże wesela
wogóle lokale przy pogori 1 najprawdopodobniej odpadają z przyczyn osobistych, cięzko nam podjac tą decyzje, choc hxxp: www. catamaran. pl/ - catamaran jest mocnym faworytem ale nie wiem jak tam z terminami. .
nic nie wiem o lokalu stara strzecha. .
astra na morcinka i BEA przy targu odpadaja szukamy miejsca w zaciszu
nie znam lokali z okolic czeladzi itp. jak by co prosze o jakies sugestje i linki i opinie, teraz jest czas weselny

może ktos akurat był na jakims weselu i cos go zachwyciło lub odstraszyło. . taka mała aktualizacja
BARDZO PROSZE O POMOC, NIE MOZEMY TEGO SPRAWDZIC SAMI BO PRZEBYWAMY ZA GRANICA. .
POZDRAWIAM SERDECZNIE