Autor Wątek: pokazy ślubne jasne blonia  (Przeczytany 2725 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
pokazy ślubne jasne blonia
« dnia: 24 Czerwca 2007, 13:26 »
Czy ktos slyszal o jakis pokazach slubnych ktore odbywaja sie dzisiaj na Jasnych Bloniach?? :)

Offline a1515
  • forumowicz
  • data ślubu: 11.08.2007
Odp: pokazy ślubne jasne blonia
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Czerwca 2007, 14:14 »
ja nic nie wiem na ten temat  ??? ???ale jak coś słyszeliście to dajcie znać, chętnie bym się przeszła...

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Czerwca 2007, 14:18 »
jest jakaś Gala ślubna, przez cały dzien podobno mają być czynne stoiska, a w amfiteatrze maja grać zespoły muzyczne. Na koniec ma wystapić zespół Bayer Full (ok godz 18.00)

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Czerwca 2007, 17:00 »
No wlasnie tez cos o tym slyszalam - tzn przeczytalam w gazecie -- a moze byl juz ktos tam z was i moze powie czy warto isc? :balonik:
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Czerwca 2007, 17:40 »
eh.... jak dla mnie to nie ma tam zbyt wiele do zaoferowania. ok godziny 15 było może z 5 -7 stoisk jedno z sukniami, z dwóch trzech fotografów, i firma oferujaca dekoracje i przygotowanie wesela. Szłam tam z myślą, że będzie to coś w stylu gali która była w styczniu. Ja osobiście rozczarowałam się tym co tam ujrzałam. Na scenie rzeczywiście grają zespoły muzyczne. W gazecie było opisane, że dużo firm się zaprezentuje ale chyba ulewa ich wystraszyła  ;)
« Ostatnia zmiana: 25 Czerwca 2007, 14:17 wysłana przez zibi »

Offline bagunia

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Czerwca 2007, 18:34 »
Pojechalam tam przed 13 i bardzo sie rozczarowalam.Zespolow prezentujacych sie na scenie bylo az 6 !!!!Chyba reszta nie potrzebuje takiej promocji....Stoisk bylo rzeczywiscie niewiele,jedno z sukniami,fotograf, restauracja i firma od organizacji wesel....dobrze,ze nie jestem na poczatku przygotowan weselnych bo bym sie zalamala...Moze pozniej cos sie rozkrecilo ale nie jestem pewna......

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Czerwca 2007, 14:20 »
Pojechalam tam przed 13 i bardzo sie rozczarowalam.Zespolow prezentujacych sie na scenie bylo az 6 !!!!Chyba reszta nie potrzebuje takiej promocji....Stoisk bylo rzeczywiscie niewiele,jedno z sukniami,fotograf, restauracja i firma od organizacji wesel....dobrze,ze nie jestem na poczatku przygotowan weselnych bo bym sie zalamala...

tego się należało spodziewać.....
organizowanie gali slubnej w plenerze.... jest bez sensu, choćby z uwagi na ryzyko pogodowe, po za tym przyszli tam głównie spacerowicze z Parku z a nie grupa docelowa.....

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 25 Czerwca 2007, 14:42 »
Ja równiez byłam, i również nie tego się spodziewałam! Myśłałam że będzie więcej stoisk, (a były chyba ze 4). Było 6 czy 5 zespołów które przez cały dzień wystepowały na zmianę... Jedynie troche więcej ludzi pojawiło się na występie zespołu Bayer Full, który grał ok. godziny...

Offline anexu
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.08.2008
« Odpowiedź #8 dnia: 25 Czerwca 2007, 16:46 »
Jestem bardzo rozczarowana ta imprezą.  Chciałam się czegoś dowiedziec o zespołach bo jestem na etapie poszukiwań i nic.  Moja wiedza nie została poszerzona.  Szkoda  :-[

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
« Odpowiedź #9 dnia: 25 Czerwca 2007, 16:54 »
rzeczywiscie najwiecej bylo spacerowiczow!! ja tez sie ciesze ze nie jestem na poczatku przygotowan. Szlam tam glowie z mysla ze moze beda jakies oferty wizarzu, fryzur i bukietow. niestety nic takiego nie bylo :-\

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
« Odpowiedź #10 dnia: 25 Czerwca 2007, 19:36 »
To że impreza organizowana była w plenerze moim zdaniem nie ma nic do rzeczy; organizator popełnił po prostu kilka prostych błędów,  nie było dostatecznej reklamy, profesjonalnego zabezpieczenia stoisk i miejsca pokazów kreacji ślubnych przed niesprzyjającą pogodą ,  :hmmm: a także a może nawet przede wszystkim termin-  :los: w tym właśnie dniu odbywało się w Szczecinie przynajmniej sześć moim zdaniem ciekawszych imprez na które było większe zapotrzebowanie niż na imprezkę na Jasnych Błoniach. :Rezyser:
A co do zespołów; tylko samobójca proponuje  zespołom weselnym udział w takiej imprezie w środku sezonu śłubno-weselnego, paranoja  :D podejrzewam że większość zespołów odsypiała weseliska lub grała na poprawinach
ogólnie kicha  :dno:

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #11 dnia: 25 Czerwca 2007, 20:40 »
tia .. znów "PŚ" dał ciała.. przerost formy nad treścią..  strzelili sobie, chłopcy, samobója po maxie  ::)

też tam trafiłam.. nawet nie wiedziałąm,ze coś takiego bedzie.. więcej spacerowiczów ( typu ja) niż par młodych.. zainteresowanie mierne. na zasadzie "ktoś brzęka" to podejdę i zobaczę co się dzieje..
« Ostatnia zmiana: 27 Czerwca 2007, 20:37 wysłana przez monia »
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
« Odpowiedź #12 dnia: 25 Czerwca 2007, 22:38 »
dla mnie rowniez byla to wielka lipa ... szkoda czasu  :( a maialm taka nadzieje,ze zdobede pare ofert fotografow ...
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #13 dnia: 27 Czerwca 2007, 20:38 »
tia.. wg organizatorów była to impreza roku..  ;)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"