Autor Wątek: SESJA ZDJECIOWA w DNIU WESELA CZY PO???  (Przeczytany 7921 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Odp: SESJA ZDJECIOWA w DNIU WESELA CZY PO???
« Odpowiedź #30 dnia: 9 Lipca 2008, 20:01 »
Ja na sesję po ślubie kilka dni po sama się umalowałam a włosy miałam rozpuszczone. Moim zdaniem takie zdjęcia mają symbolikę miłości, a to ze jest się w strojach ślubnych jeszcze tylko podkreśla magię swoich uczuć, które zostało przyświęcone ślubem :)

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #31 dnia: 11 Lipca 2008, 23:12 »
ja też jestem za zdjęciami kilka dni po ślubie. Nie wyobrażam sobie zrobienia takich zdjęć jak na plenerze w dniu ślubu. Na pewno nie usiadłabym na trawie w sukni i nie biegałabym w butach na paseczki w zbożu, bo po wyjściu z tego zboża moje nogi były czarne (łącznie z butami)...

Offline salomea

• forumowicz
  • data ślubu: 29.06.2008
« Odpowiedź #32 dnia: 12 Lipca 2008, 23:35 »
My mieliśmy krótki plener w czasie wesela, ale to nie był najlepszy pomysł, bo goście zaczęli się rozłazić, a my byliśmy pod presją czasu.  Zdecydowanie polecam po.  Niektóre pary decydują się na sesję przed ślubem - wtedy wszystko: fryzura, makijaż i stroje są nienaganne.

Offline asashia

• entuzjasta
  • ~so be it~
« Odpowiedź #33 dnia: 13 Lipca 2008, 13:39 »
a ja mam jeszcze inne uwagi.  Coraz modniejsze stają się sesje twz.  artystyczne, których oczywiście nie możnaby było już absolutnie zrobić w dzień ślubu.  Tak samo jak zmieniają się trendy w sukniach ślubnych-tak samo podejście do fotografii ślubnej jest coraz to inne.
I to jest świetna zabawa i przygoda oraz pamiątka dla pary młodej-a przecież pamiątkę z dnia slubu stricte-będzie stanowić reportaż foto lub video-jak kto woli.  Wilk syty i owca cała:)
my osobiście decydujemy się na taką zwariowaną sesję-kilka dni po ślubie-w zależności od pogody-może jakąś tematyczna-ze stylizacja:) myslę, że fajnie będzie nam wspominać taką przygodę:)
 :) :) :)
Niezmiennie rozczula mnie etykietka-którą zabrałam z porodówki z łóżeczka córeczki: "Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba." Algernon Charles Swinburne... Zostałam Mamą! Mam w końcu swoje upragnione niebo!

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #34 dnia: 13 Lipca 2008, 18:04 »
nie ma nic gorszego dla gościa weselnego jak wesele bez pary młodej.... 1,5-2h bez młodych, a tyle czasu to przeważnie zajmuje (z dojazdami), rozwala całe wesele  ::) prawie nikt nie tańczy, dużo osób się upija.... brrr.... z perspektywy gościa-> porażka.

taka jest moja opinia :)

Offline salomea

• forumowicz
  • data ślubu: 29.06.2008
« Odpowiedź #35 dnia: 14 Lipca 2008, 22:19 »
Proszę nie cytować poprzedniczki
No niestety tak.
« Ostatnia zmiana: 15 Lipca 2008, 12:16 wysłana przez zibi »