Autor Wątek: STARGARD KOSMETYCZKA I FRYZJER  (Przeczytany 37373 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skrzat

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 9 maja 2009
Odp: STARGARD KOSMETYCZKA I FRYZJER
« Odpowiedź #30 dnia: 26 Maja 2009, 11:32 »
Witam po przerwie.  Wcześniej pytałam o opinie na temat Prestige.  Nigdzie nie znalazłam niestety żadnych wrażeń na temat usług tego salonu.  Teraz, już po ślubie mogę powiedzieć.  Zaryzykowałam i. . .  polecam! Fryzjerka - p.  Kasia (koniecznie!) wyczarowała na moich włosach piękną fryzurkę, delikatną i trwałą.  Makijaż i paznokcie (french na naturalnych) - pierwsza klasa.  Makijaż trzymał się bez uszczerbku do późnej nocy, paznokcie co najmniej przez tydzień (i pewnie trzymałyby się dużo dłużej, ale zmyłam ;-) ).  Z rozpędu powierzyłam również swoje włosy i gębulę paniom z Prestige w poniedziałek, na sesję ślubną.  I tu, o dziwo, wyczarowały mi inny wizerunek, idealny na ten dzień.  Zamiast upięcia podobnego jak w sobotę, miałam na głowie fale :)
Pozdrawiam przyszłe Panny Młode ze Stargardu.

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
« Odpowiedź #31 dnia: 27 Grudnia 2009, 23:09 »
A więc dziewczyny już prawie dwa miesiące po ślubie więc mogę podzielić się wrażeniami ;)
Makijaż robiłam w Olimpii u Gosi i byłam mega zadowolona-wytrzymał całą noc bez ani jednej poprawki(bibułki matujące w ogóle się nie przydały ;) )
Gosia malowała mnie też na sesję w plenerze i efekt był tak samo dobry jak w dniu ślubu.

Fryzurę robiłam też w Olimpii(nie pamiętam imienia fryzjerki, ale chyba Marta ??? )
Fryzura podobnie jak makijaż nie do zdarcia.

Fryzurę na sesję robiłam na Limanowskiego gdzie wyczarowano mi śliczne loki, które wytrzymały baaardddzoooo pracowity dzień ;)

Pazurki też robiłam w Olimpii u Gosi i mam je do dziś- tylko z siedmiu jeden cekin mi odpadł- nadziwić się nie mogę-są super trwałe.

Ewentualne namiary prześlę na priv. ;) ;) ;)

Offline ad31cia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 11 Stycznia 2011, 17:49 »
Cytat: vanilla7 link=topic=7335. msg843998#msg843998 date=1236070371
A jesli chodzi o fryzjerki to ja polecam Eweline Orzechowska z Kubanskiej.   Czesala mnie w lato na wesele kuzyna i jak zobaczylam co mi zrobila to z rozpedu dalam jej buziaka:) A znalysmy sie 3 dni bo wtedy bylam sie pierwszy raz farbowac u niej.   Gwarancja indywidualnego podejscia i fantazji, zero oklepania, polecam z calego serca

Vanilla7, a nie wiesz moze czy ta Pani Ewelina z Kubanskiej przyszlaby do domu zrobic fryzurke slubna? ja ślub biore w kwietniu w swieta wielkanocne dokladnie 24 i niestety wszystkie salony są pozamykane, dlatego szukam kogoś kto by mnie uczesał.  Makijażystki też nie mam niestety:/ proszę Was dziewczyny o pomoc!!! dzięki pozdrawiam

Offline inqa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.09.2011
« Odpowiedź #33 dnia: 16 Stycznia 2011, 16:09 »
A fryzjerka co czesze w kauflandzie? co o niej powiecie?

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 16 Stycznia 2011, 21:01 »
Ja ze swojej strony mogę polecić dziewczyny z Limanowskiego.
U mnie była totalna improwizacja - nie miałam ani próbnej fryzury ani makijażu - byłam niesamowicie zadowolona.

Co do kosmetyczki tylko i wyłącznie Ela ze Słowackiego.
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #35 dnia: 14 Listopada 2011, 14:32 »
Odświeżam temat, kogo możecie dziewczyny jeszcze polecić? Z tego co wyczytałam w tym wątku to jak na razie studio Prestige, salon na Limanowskiego, Olimpia... A co powiecie o Studio Urody w tesco? Tzn. pytam czy któraś się tam czesała, bo ja tam chodzę regularnie chyba od 1,5 roku na podcięcia i na farbowanko, jednakże jeszcze się nigdy tam nie czesałam i teraz myślę, czy skoro byłam zadowolona z mojej fryzjerki przy farbwaniu to czy w uczesaniu również się sprawdzi... Bo nie wiem czy może nie poszukać kogoś sprawdzonego w upięciach ślubnych. Sama nie wiem. Proszę o rady!! Aha no i o jakieś nowe, świeże opinie, relacje, może z ostatniego sezonu ślubnego... Również chodzi mi o namiary na makijażystki oraz opinie do kogo by się umówić na stylizację paznokci- zależy mi na pani, która naprawdę ogarnia temat, bo w moim przypadku są  to bardzo zaniedbane paznokcie, które trzeba by doprowadzić do porządku...

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #36 dnia: 16 Listopada 2011, 21:35 »
ja również byłabym zainteresowana nowymi opiniami, w szczególności jeśli któraś z Was mogłaby polecić miejsce, w którym byłaby zarówno fryzjerka, jak i makijażystka

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #37 dnia: 19 Listopada 2011, 12:40 »
Czesałam się na swój ślub i na ślub przyjaciółki (byłam świadkową) w salonie Trichomed na Reja 4/2 ( kiedyś były na Limanowskiego).
Pani Ania, wizażystka przepięknie maluje.
Co do fryzjerek, mnie akurat czesała Marietta, ale każdą z pracujących tam Pań mogę śmiało polecić.
Całość nie wychodzi najtaniej, bo koło 300 zł, ale gwarantuję Wam, że makijaż pozostanie świeży do samego rana.

Co do kosmetyczek.
Ela ze Słowackiego  ;D
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #38 dnia: 4 Grudnia 2011, 12:07 »
A ja polecam fryzjerkę i makijażystkę w jednym miejscu - Pani Patrycja (fryzjerka) i pani Ala (makijażystka) z Karłowicza właśnie, o których wspominały dziewczyny 2-3 lata temu.
Sama wielokrotnie  korzystałam z ich usług. Juz zapisałam sie na swoją slubna fryzurę i makijaż :)

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #39 dnia: 5 Grudnia 2011, 08:56 »
dziękuję za wszelkie możliwe podpowiedzi :) już mi się nieco rozjaśnia sytuacja :D

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #40 dnia: 25 Stycznia 2012, 13:01 »
Olaa Mam pytanko, piszesz że salon Trichomed to ten sam co byl na Limanowskiego. TEN na Limanowskiego, który dziewczyny 2-3 lata temu tak polecały? Zastanawiam się nad ich usługami, tzn makijażem i fryzurką. U kogo się malowałaś i czesałaś? Pozdrawiam  :D

Offline wiolcia

• zapaleniec
  • ja i moja Magdalenka:)
  • data ślubu: 09.08.2008
« Odpowiedź #41 dnia: 23 Stycznia 2013, 11:42 »
Czy kto smoze zna Pana fryzjera w Stargardzie?

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 23 Stycznia 2013, 12:02 »
Olaa Mam pytanko, piszesz że salon Trichomed to ten sam co byl na Limanowskiego. TEN na Limanowskiego, który dziewczyny 2-3 lata temu tak polecały? Zastanawiam się nad ich usługami, tzn makijażem i fryzurką. U kogo się malowałaś i czesałaś? Pozdrawiam  :D
tak to ten sam, ja czesałam sie u eweliny, ale ona niestety już tam nie pracuje :/ nie wiem kogo tam bym Ci mogła polecić. Ja chodzę do Marietty, ale robię tylko odrosty, a jak ona czesze na śluby to szczerze nie wiem :/

Offline marina232
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 1995
« Odpowiedź #43 dnia: 20 Marca 2013, 17:01 »
Z tego co się orientuję i słyszałam to dobrze czesze :)

Offline femme

• bywalec
« Odpowiedź #44 dnia: 21 Marca 2014, 22:09 »
Odświeżam wątek,poszukuje dobrego fryzjera w Stargardzie lub ewentualnie w szczecinie który dobrze robi pasemka i potrafi doradzić z fryzura,fajnie by było jeszcze za rozsądną cenę;-)może polecacie kogoś?

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
« Odpowiedź #45 dnia: 22 Marca 2014, 10:27 »
Dobre opinie słyszałam o buena vista na Starówce. Idę tam za tydzień na pasemka . Dam znać po  ;)

Offline femme

• bywalec
« Odpowiedź #46 dnia: 24 Marca 2014, 09:23 »
Będę wdzięczna :)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.