Autor Wątek: nietypowe miejsce na wesele  (Przeczytany 4316 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline .*m*.
  • nowicjusz
  • *
nietypowe miejsce na wesele
« dnia: 10 Maja 2007, 22:02 »
Witajcie,
nigdzie nie mogę znaleźć podobnego tematu.
Chciałabym aby ten wymarzony ślub odbył się gdzieś na łące lub w parku. Poszukuję (na razie nieśmiało bo mam jeszcze całe dwa lata) miejsca, dysponującego odpowiednim zapleczem. Czy któraś z Was mogłaby mi coś polecić?
Interesuje mnie dworek z ładnym kompleksem parkowym. Zapoznałam się już z Hetmańskim ale oczywiście chciałabym poznać jakąś szerszą ofertę :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Maja 2007, 22:46 »
Teraz bardzo modna i do zrealizowania jest opcja po prostu firmy cateringowej - zalatwiaja wszystko: namiot, stoly, miejsce dla zespolu odpowiednie przechowywanie dan i podanie itp..

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Maja 2007, 23:27 »

Offline .*m*.
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Maja 2007, 09:04 »
no tak, myślałam nad wynajęciem osoby, której złożyłabym listę moich życzeń ( ;) ) a ona zajęłaby się wszystkim. Czy ktoś ma takie doświadczenia? Czy Wy wszystko same? Trochę mnie to przeraża bo jak poczytałam sobie Wasze przygotowania, ile trzeba załatwić, ile przemyśleć to mi się słabo zrobiło!

Offline stewe_griffin

• bywalec
  • data ślubu: 28.09.2007
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Maja 2007, 19:51 »
tego załatwiania i przygotowań wcale nie ma tak dużo jeśli masz sporo czasu i wszytsko sobie rozłożysz.. jasne, jeśli miałabyś zdążyć z organizacją w 2 miesiące, to byłoby  :pogrzeb:
ale przy ok 2 latach spokojnie znajdziesz to, co Cię interesuje, pozaklepujesz terminy i wszytsko dasz radę zorganizować.. mi się podoba to wyszukiwanie, oglądanie, przynmierzanie się do różnych opcji.. mój narzeczony czasem natomiast ma już odsyć  :hahahaha:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Maja 2007, 18:51 »
Cytat: "stewe_griffin"
mi się podoba to wyszukiwanie, oglądanie, przynmierzanie się do różnych opcji..

Dokładnie mam to samo - uwielbiam szukać, porównywać... czuję się jak ryba w wodzie ale i tak trzeba się na coś zdecydować :)