Autor Wątek: !!! Pomysły na WIECZÓR PANIEŃSKI !!!  (Przeczytany 324416 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kaśka12
  • nowicjusz
  • *
Odp: !!! Pomysły na WIECZÓR PANIEŃSKI !!!
« Odpowiedź #60 dnia: 27 Czerwca 2016, 15:26 »
Nie dawno byłam na panieńskim u kuzynki :) Najpierw było SPA, a potem płynęłyśmy statkiem. No i oczywiście drinki, impreza do białego rana :)

Offline halynka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #61 dnia: 26 Września 2016, 09:29 »
Dla mnie panieńskie w stylu zapraszamy striptizera i wiooo jest żenujące. Dla mnie to nawet trochę rodzaj zdrady... fu! U nas w paczce na szczęście panuje fajny zwyczaj jesli chodzi o panieńskie. Rezerwujemy hotel na weekend, zbieramy się i mamy dwudniową babską imprezę. Ostatnio np. byłyśmy w hotelu Delfin w Białek Podlaskiej. Baaardzo fajna miejscówka. I pomogli nam wszystko dograć. Mają dobre miejsce na takie imprezy, night club. I nie jest drogo. Warto szukać takich miejscóweczek :)

Offline Asiq
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 29.06.2013
« Odpowiedź #62 dnia: 26 Września 2016, 11:38 »
koleżanka robiła fajny panieński w plenerze. z dekoracjami w stylu "świtezianki" :P wianki bukieciki.
Dodatkowo "No Boys allowed" :) więc żadnych striptizerów.

Offline Paweł Smart
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.01.2016
  • Ślub w: Warszawa
« Odpowiedź #63 dnia: 27 Września 2016, 09:15 »
Witam.

Co podpowiedzi co na wieczór panieński postaram się podrzucić kilka pomysłów :).

Jeśli impreza ma się odbyć w domu to warto zadbać o wystrój: różowe balony, baner z napisem wieczór panieński, dekoracyjne taśmy, konfetti różowe serduszka itd. Dodatkowo jako dekoracja stołu różowe talerzyki, kubeczki itd.

W przypadku imprezy w plenerze lub klubie warto więcej uwagi poświęcić na zabawne przebrania - uszy króliczka, śmieszne okulary, szale boa, opaski z rogami lub kokardami - wszystko by wyróżnić ten wieczór od zwykłego wyjścia wieczorem.

Bez względu na lokalizację do rozkręcenia imprezy przydadzą się też karty z zadaniami na wieczór panieński.

Reszta zależy tylko od fantazji uczestniczek ;)

Offline Kinia121
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.07.2018
  • Ślub w: Krakowie
« Odpowiedź #64 dnia: 24 Listopada 2016, 22:15 »
Jak byłam ostatnio na wieczorze panieńskim mojej przyjaciółki to raczej wyglądało to klasycznie można powiedzieć :) Jedyne co wydało mi się kreatywnym i "innym" pomysłem to był wypad na pole Paintballowe SPAM i było super ;) Następnie SPA i balowanie do białego rana  ;D
« Ostatnia zmiana: 25 Listopada 2016, 18:12 wysłana przez zibi »

Offline KamilaKa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.07.2016
  • Ślub w: Białystok
« Odpowiedź #65 dnia: 10 Stycznia 2017, 13:44 »
Jeśli chodzi o wieczór panieński dla kobietek w Białymstoku to z czystym sumieniem polecam klub the boulevard w hawajskim klimacie - nawet zimą można się rozgrzać ;) Na początku myślałam, że impreza w klubie jest mało wybitna i taka standardowa ale na prawdę klub się bardzo postarał o organizację. Pierwszy raz spotkalyśmy sie z tak przygotowanym klubem na wieczór panieński. Bawiłyśmy się wyśmienicie, wieczór jak najbardziej udany :) Przy pokazie tańca striptizera miałyśmy kupę śmiechu - super opcja ! Polecam :D

Offline Asiq
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #66 dnia: 18 Stycznia 2017, 09:41 »
Witam.

Jeśli impreza ma się odbyć w domu to warto zadbać o wystrój: różowe balony, baner z napisem wieczór panieński, dekoracyjne taśmy, konfetti różowe serduszka itd. Dodatkowo jako dekoracja stołu różowe talerzyki, kubeczki itd.

to jest dokładnie to, czego bym NIE chciała jako panna młoda :P

Offline blondynka
  • nowicjusz
  • *
  • Ślub w: Poznań
« Odpowiedź #67 dnia: 18 Stycznia 2017, 13:45 »
Panieński powinien być z pompą w końcu to ostatni czas wolności. Mój odbył się w Lesznie, tam jest tunel, w którym można latać i to była największa atrakcja wieczoru. Panowie instruktorzy byli bardzo mili , miałyśmy mały poczęstunek. Oczywiście nie obyło się też bez tortu w wiadomym kształcie.  mam bardzo dobre wspomnienia z tego wypadu.

Offline Asiq
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #68 dnia: 18 Stycznia 2017, 14:09 »
Panieński powinien być z pompą w końcu to ostatni czas wolności.
Jeżeli dla kogoś związek, czy małżeństwo to ograniczenie "wolności" to chyba nie powinien się na taki krok decydować. :)

Offline blondynka
  • nowicjusz
  • *
  • Ślub w: Poznań
« Odpowiedź #69 dnia: 18 Stycznia 2017, 15:34 »
Nie miało to źle zabrzmieć, po prostu wraz z wieczorem panieńskim czy kawalerskim kończy się jakiś etap życia i zaczyna nowy :)

Offline kolorowekredki
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #70 dnia: 6 Lutego 2017, 13:14 »
Szczerze? Dla mnie to mega oklepane i niefajne. Już wolę zorganizować jakąś wycieczkę za granicę niż robić coś takiego przyjaciółce. Serio, może i po dużej ilości alkoholu to jest zabawne, ale jak ona musi "bawić się" w ten sposób na trzeźwo to sobie tego nie wyobrażam.

Offline AlisaLevis
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.04.2017
« Odpowiedź #71 dnia: 17 Lutego 2017, 14:07 »
OMG te zadania są żenujące i prostackie... Nigdy w zyciu bym tego nie zrobila. Na wieczór panieński mojej przyjciółki zabrałychmy ją do spa, piekni panowie zrobili nam masaz, byla tez łaźnia parowa i hamam. Super relaks przed weselem. Mysle ze chcialabym zeby moje kolezanki cos takiego wlasnie mi zorganizowaly

Offline Falka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #72 dnia: 28 Marca 2017, 11:19 »
Fajnym pomysłem na wieczór panieński jest jakiś wspólny wyjazd. My z moją koleżanką byłyśmy w Muszynie, a dokładniej w Hotelu Klimek razem ze SPA. Zrelaksowałyśmy się jak nigdy.

Offline Grape
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #73 dnia: 28 Marca 2017, 12:54 »
pierwszy raz widzę spa jako pomysł na taki wieczór. myślałam zawsze że w wieczór panieński trzeba poszaleć, ostatni raz przed za mąż pójściem :D

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #74 dnia: 19 Czerwca 2017, 18:05 »
Grape - zależy kto co lubi ;) Są szalone imprezy, ale są też bardziej stonowane formy z wizytami w gabinetach kosmetycznych czy spa. To nie jest jakieś novum. Tego typu oferty spotykam od kilku lat.

Offline gocha 2222
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #75 dnia: 29 Sierpnia 2017, 14:38 »
LINK USUNIĘTY!

polecam tego Pana. Spoko atrakcja w przystępnej cenie, I trwa dłużej niż striptizy. Na naszym wieczorku wszystkie byłyśmy zadowolone. Najpierw trochę posiedzieliśmy u koleżanki i w tym czasie zaprosiliśmy Pana Michała. Było na prawdę bardzo fajnie.
« Ostatnia zmiana: 29 Sierpnia 2017, 16:25 wysłana przez ~Ania~ »

Offline Albinoska
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #76 dnia: 15 Września 2017, 13:00 »
Pomysł z testem na żonę zupełnie mi nie przypadł do gustu.

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #77 dnia: 19 Marca 2018, 16:50 »
Gdyby ktoś potrzebował pomysłu na wieczór kawalerski lub panieński zimą to zapraszamy do lektury podpowiedzi naszej redakcji:
Wieczór kawalerski i panieński zimą

Offline kk001
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.12.2017
« Odpowiedź #78 dnia: 12 Października 2018, 14:07 »
Myśle,że SPA to dobra propozycja.Jeśli druchny nie są rozrywkowe to wieczór w takim miejscu wystarczy.Jesteście z Wrocławia bądź okolic ? Jeśli tak to apartments-wroclaw to HIT ! więcej szczegółów na temat oferty macie na ich stronie ale według mnie , to inne spa powinni się od nich uczyć. bardzo o nas dbali,polecam !
« Ostatnia zmiana: 15 Października 2018, 15:31 wysłana przez zibi »

Offline marzanna1558
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #79 dnia: 6 Listopada 2018, 07:01 »
Moja przyjaciółka miała szalony wieczór panieński mnie się bardzo podobało, zdecydowanie też bym tak chciała. Ona swój wieczór panieński urządziła w Strzelnicy Magnum w Poznaniu. Zabawa super!