Dziękuje Wam za wszystkie życzenia i miłe słowa.
Sorki, że przez dłuższą chwilkę mnie nie było i nie odpowiadałam na pytania, ale ... cóż zawirowania w pracy nie zostawiały mi wiele wolnego czasu i chęci na forumowe pogawędki. Naszczęście wszystko już spowrotem wróciło do normy i mogę pisać.
Najpierw odpowiedzi:
a w jakim lokalu mieliście wesele??

Otóż wesele odbyło się w karczmie 'U Karola' w Rudnie pod Gliwicami. Fajne miejsce - swojskie klimaty, nie jakieś francuskie elegancje, ale za to jadło!!!! pierwsza klasa; swojska kuchnia ugotowana przez pierwszej klasy śląskie kucharki!!! W ustach wszystko się rozpływało. Ilości też ogromne, nie do przejedzenia! Do tańca wielki parkiet - prawdziwy parkiet, nie panele, czy kafelki. I w ogóle dużo przestrzeni.
Jeden minus, gdyby ktoś chciał tam też robić, to kelnerki! Tylko 2 na dużą salę i sporą liczbę gości i do tego mało 'ruchliwe'

Trzeba je było pilnować i upominać.
Ale to naprawdę jedyny minus, reszta wyśmienita. No i cena bardzo konkurencyjna!
Mam tylko pytanko co do miejsca tzn. Pławniowic...........bo równiez myślimy o tym, żeby zrobic tam plener: powiedz mi Aniu czy napotkaliscie tam dużo innych par??
Jak my mieliśmy sesję w Pławniowicach, to byliśmy jedyną parą!
Wprawdzie to maj, więc generalnie business ślubno-weselny mniej obładowany, ale wydaje mie się, że nie ma tam raczej problemów z natłokiem par.
Nawet jeśli są 2, czy 3, to i tak jest tam sporo miejsca, żeby się omijać szerokim łukiem.
No i niczego wcześniej nie trzeba załatwiać - po prostu się przyjeżdża i na wejściu uiszcza opłątę w wys.50zł za pozwolenie na robienie sesji w parku. I tyle.