Autor Wątek: Foto Niedziela  (Przeczytany 2202 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline irminka.p
  • forumowicz
Foto Niedziela
« dnia: 24 Maja 2007, 20:23 »
Ja ze swojej strony moge polecić firmę Foto Niedzielia Robili mi reportaż ze ślubiu i wesela oraz plener w innym dniu Efekt przeszedl najsmelsze oczekiwania. Michał towarzyszył nam od błogosławieństwa rodziców do oczepin Ujęcia znakomite uchwycił takie momenty że aż zapiera dech w piersiach Zdjęcia w tańcu boskie Fotograf BYł wszędzie jak tylko działo się coś wartego zainteresowania Z kościoła zdjęcia też wyszły super mimo że nie było łatwo Kościól na Warszewie w którym brałam ślub był bardzo ciemny. Sesja po ślubie odbywala sie w poniedzialek nie mielismy siły na nic sukienka po weselu zdewastowana bukiet ledwo sie trzymal nie mówiąc nic o nas po poprawinach i poprawinach poprawin:) Nie mieliśmy ochoty na tą sesję ani pomysłu na nią Poddaliśmy się Michałowi Zawiózł as na przystań w Dabiu i nad Miedwie Zdjęcia wyszly super wszyscy sie pytają gdzie robione wygląda na paru zdjęciach jakby były robione nad morzem Ogólnie poziom bardzo wysoki żadnych obciętych głów i przypadkowych ujęc moj swieży mąż pasjonat fotografii bardzo docenia Efekt: zdjęcia z ceremonii ślubnej z wesela z pleneru w ładnym albumie i masę zdjęc na płycie za bardzo przystępną cenę Studio mieliśmy w ESTE oczywiśce zdjęcia tez piękne cena też ale co mi przeszkadza wszysyc mają takie same:)

Offline Moongirl

• zapaleniec
Odp: Foto Niedziela
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Maja 2007, 21:01 »
irminka.p, przychylam się do Twojej opinii na temat FotoNiedzieli. Michał robi super zdjęcia, można go polecić z czystym sumieniem!  :)

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Maja 2007, 08:53 »
Ja również podzielam Wasze zdanie. Też jestem zadowolona z usług Foto Niedzieli :)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Maja 2007, 10:59 »
Ja musze powiedziec ze sie zastanawiam wlasnie nam nim, chociaz wiem ze nie ma nad czym i go brac.
Napisane: Maj 30, 2007, 09:15:16
A jednak sie zdecydowalam o tyle dobrze ze mozna wstepnie zarezerwowac sobie przez internet.

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #4 dnia: 5 Listopada 2007, 01:52 »
Oto pełna dokumentacja talentu Niedzieli - zdjęcia reportażowe i plenerowe
https://e-wesele.pl/forum//index.php?topic=8372.msg384762#msg384762

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Stycznia 2008, 23:54 »
Ja się nad nim zastanawiam właśnie. Zrobił na nas bardzo dobre wrażenie. Mam tylko pytanie do tych co nie mieli studia, czy nie żałowali, bo w foto niedzieli nie ma studia.

Offline ivonca

• forumowicz
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Stycznia 2008, 19:33 »

Ja nie mialam studia i nie zaluje, mam za to piekny plener  ;D
Jak masz watpliwosci to zapraszam do mojej relacji...........

zycze trafnego wyboru  :D