agaga, witam Cię serdecznie w moim odliczanku

co do figury

to już dawno przestałam się tym przejmować

tak reaguje na stresy, że chudnę i koniec, każdy ma jakieś swoje uroki, Marcin np w wyniku stresów tyje, grubnie, jak zwał tak zwał, ale to nie ma nic do znaczenia, bo i tak go kocham całym moim serduszkiem, niezależnie czy będzie ważył 98 kg czy 85

sukienkę tą wybrałam w sumie przez przypadek, przymierzałam sporo i ta była najlepsza, a że przy okazji da się zrobić tak, aby optycznie wydawała się troszkę pełniejsza w pasie (a przynajmniej nie tak bardzo szczupła jak jestem w rzeczywistości)? to czemu nie

prawda jest taka, że osoby bardziej przy kości starają się to ukryć, a tu więcej falbanek, a tu jakiś kwiatek i inne takie zabiegi, aby optycznie wyglądać szczuplej. nikt do nikogo nie ma pretensji, bo różnie to bywa i nie zawsze można zrzucić te zbędne kilogramy. tyle, że problem pojawia się również, gdy ma się tych kilogramów troszkę zbyt mało

takie sytuacje też spędzają sen z powiem, potrafią popsuć na całego humor czy nastrój

w takich sytuacjach też się chce aby zatuszować tą "niedowagę" w taki czy inny sposób
nie chcę, abyście odebrały i odebrali (jeśli jakiś menżczyzna czyta mój wątek

) te moje wywody jako lament nad sobą czy tłumaczenie się, czemu taka a nie inna decyzja o sukience, albo że może mam kompleksy na punkcie swojej figury

ale prawda jest taka, że jak ma się 48kg wagi, to chociaż optycznie chciało by sie ważyć z 54

Piesek jest piękny a te zdjęcie jak śpi bombowe. Jak dla mnie może być więcej takich fot.
dziękuję Milenka

jak znajdę, to jeszcze coś wkleję
a jeszcze tak odnośnie pieski, to ma swoje humorki i charakterystyczne zachowania

np jak dostanie coś dobrego do jedzenia, to obowiązkowo musi się wytarzać u Marcina lub na korytarzu na dywanie, tak śmiesznie wyciera cały pysk o dywan

jak mi ktoś powie jak się tu filmy umieszcza, to może coś zamieszczę, jak właśnie się tak tarza

(filmy mam z rozszerzeniem .3gp nie wiem co to, ale takie mam, chyba, że znajdę coś innego)