Autor Wątek: Gdy serduszko zaczyna mocniej bić...  (Przeczytany 44469 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Odp: Gdy serduszko zaczyna mocniej bić...
« Odpowiedź #150 dnia: 13 Czerwca 2007, 23:43 »
My czekaliśmy na obrączki miesiąc. Tylko nie grawerowaliśmy ich jeszcze, poniewaz pan jubiler powiedział ż edo lata grubość palca moż esię zmienić i lepeij poczekac.

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #151 dnia: 14 Czerwca 2007, 07:38 »
My czekaliśmy na obrączki miesiąc. Tylko nie grawerowaliśmy ich jeszcze, poniewaz pan jubiler powiedział ż edo lata grubość palca moż esię zmienić i lepeij poczekac.

no właśnie, z tym czekaniem to jest różnie i z rozmiarami też  :-\
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #152 dnia: 14 Czerwca 2007, 08:53 »
Obrączki bardzo ładne.

Mnie też najbardziej podoba się klasyka! I Twoja obrączka z cyrkonią będzie śliczna :)

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
« Odpowiedź #153 dnia: 14 Czerwca 2007, 10:30 »
I ja sie melduje w Twoim odliczanku!! Suknia pięękna...Ale koniecznie musisz sie usmiechać na zdjęciach!! Bo wtedy wszystko inaczej wyglada!!!Butki piękne...obie pary.A mogę prosić o zdradzenie gdzie kon kretnie kupiłaś te pełne niedrogie..;).Co prawda butki juz mam ale...Nie wiem czy w nich wystapie bo średnio wygodne sa i jeszcze czegos szukam!!
Jesli chodzi o bukiecik to wg mnie najbardziej pasuje Ci ten rożowy, wklejony przez Kasie!! :)
No i gratuluje wyboru obrączek!! Rzeczywiście straszny z tym kłopot...
Bede tu zaglądąc często :). POZDROWIENIA!

Offline Lara_Croft

• maniak
« Odpowiedź #154 dnia: 14 Czerwca 2007, 14:41 »
I ja sie melduje w Twoim odliczanku!! Suknia pięękna...Ale koniecznie musisz sie usmiechać na zdjęciach!! Bo wtedy wszystko inaczej wyglada!!!Butki piękne...obie pary.A mogę prosić o zdradzenie gdzie kon kretnie kupiłaś te pełne niedrogie..;).Co prawda butki juz mam ale...Nie wiem czy w nich wystapie bo średnio wygodne sa i jeszcze czegos szukam!!
Jesli chodzi o bukiecik to wg mnie najbardziej pasuje Ci ten rożowy, wklejony przez Kasie!! :)
No i gratuluje wyboru obrączek!! Rzeczywiście straszny z tym kłopot...
Bede tu zaglądąc często :). POZDROWIENIA!

Dziękuję :D butki kupowałam na placu centralnym :) mniej więcej na przeciwko sklepu z ciuchami SNC (taki niebieski z żółtymi napisami) po drugiej stronie ulicy. Sklepik malutki, taka tyci klitka :)

Obrączki bardzo ładne.

Mnie też najbardziej podoba się klasyka! I Twoja obrączka z cyrkonią będzie śliczna :)

dziękuję bardzo :D

A tak z innej beczki, to wybraliśmy bukiet !!!!!! :D
zdjęcia później :)
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline aeniołek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #155 dnia: 14 Czerwca 2007, 15:35 »
Ooooo super!! Ja mieszkam blisko Pl.Centralnego, wkrotce sie tam wybiore!!
I KONIECZNIE czekamy na foooty!!!! :)

Offline Lara_Croft

• maniak
« Odpowiedź #156 dnia: 14 Czerwca 2007, 16:57 »
no więc, byłam dzisiaj z Marcinem dowiedzieć się o bukiety na obronę (sporo zawdzięczam promotorowi- pozostałe dwie osoby, które u niego pisały- też i chcemy całej komisji i promotorowi wręczyć po bukiecie kwiatów). Pan zaczął opowiadać, że może być taki, śmaki owaki i stwierdziliśmy, że można zamówić spokojnie w poniedziałek rano :D
Już mieliśmy wychodzić, a ja się pytam o bukiety- tak z głupia- jakie mają ceny. Pan mówi, że tak w granicach 120 złotych :D :D :D No to ja cała uchachana pytam czy mają jakieś katalogi. Pan zanurkował pod ladę i wyciągnął jeden, ale w nim nie było nic ciekawego, po czym wyciągnął drugi- bardziej taki gazetowaty................ no i jest!!!!!!! :D :skacza:
Musze się tylko zdecydować na kolor róż. Nie będzie tiulu, tylko taka wstążka jak na tym jaśniejszym i nie będzie takiego ogona, tylko krótka :D

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #157 dnia: 14 Czerwca 2007, 17:50 »
Gratuluję wyboru bukietu ślubnego  :brawo_2:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
  • data ślubu: 08.2007
« Odpowiedź #158 dnia: 14 Czerwca 2007, 18:31 »
ooo  Ładny ten bukiecik.  Taki nietypowy.

Offline Lara_Croft

• maniak
« Odpowiedź #159 dnia: 14 Czerwca 2007, 22:20 »
:skacza::skacza::skacza::skacza::skacza::skacza::skacza::skacza: zamówiliśmy obrączki:skacza::skacza::skacza::skacza::skacza::skacza:

Tylko, że z odbiorem totalna załamka :(
Obrączki mamy prawie takie:

Prawie, bo:
1. nasze są z żółtego świecącego złota
2. moja ma szerokość 4 mm, a Marcinowa 5 mmm

Ale konkretnie naszego modelu nie było na stronie jubilera. Nie wiem, czy to nie będzie krypto reklama, ale obrączki zamawialiśmy w firmie WĘC, na Kurczaba 3 w Krakowie, wzór to S-29. Według ich rozmiarów mam obrączkę 9, a Marcin 25 :D
Zastanawiamy się jeszcze nad grawerem, co ma tam być wypisane i sa dwie opcje do sprawdzenia odnośnie długości napisów :D
No i ta feralna data odbioru. Ponieważ obrączki nie sa takie zwykłe, tylko półokrągłe w przekroju poprzecznym :D to musimy na nie czekać do 26 lipca :!:  (ślub mamy 4 sierpnia- odbiór obrączek półtora tygodnia przed ślubem)  Jak usłyszałam ta datę, to się załamałam, pani powiedziała, że jest to termin ostateczny i że mogą być wcześniej i wtedy będą dzwonić. Kazałam jej zapisać na zamówieniu termin ślubu, żeby czasami jakimś cudem się nie przesunęła data odbioru :(

Później, jak jechaliśmy samochodem do domu, to mówię do Marcina, że my to jednak trochę szczęścia mamy, bo znaleźliśmy dzisiaj dla mnie bukiet, wybrane przez nas obrączki będziemy mieć. (Jakbyśmy poszli za obrączkami tydzień później, to pewnie by trzeba było wybrać inny model :-\ )

Acha, no i umówiliśmy się tak, że przychodzimy najpóźniej 26 lipca, mierzymy, czy nie są obrączki czasami za małe i do grawerowania i wtedy maksymalnie jeszcze dwa dni, czyli najpóźniej w poniedziełek albo wtorek przed ślubem będziemy mieć w końcu obrączki :)

Mam tylko nadzieję, że pani albo ktos inny z salonu zadzwoni wcześniej jak 26 lipca  :(

I tak na koniec dwie fotki :D
Jedna z naszymi zapowiedziami :skacza: tylko nie wiem, czy widać :)

I drugi obrazek: 26 metrowy welon :D jaki mi przysłał dzisiaj Marcin :D

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline inesk

• zapaleniec
« Odpowiedź #160 dnia: 14 Czerwca 2007, 22:27 »
odbiór obrączek półtora tygodnia przed ślubem
Nie przejmuj sie tym. Dobrze bedzie. Zobaczysz. Moze jeszcze zadzwonia do was wczesniej.
My swoje odbieramy 18 czerwca a slubujemy 23 czerwca

Offline Lara_Croft

• maniak
« Odpowiedź #161 dnia: 14 Czerwca 2007, 22:56 »
Marcin też tak mówi, że ta data 26 lipca to już w sobie zawiera wszystkie jakieś poślizgi, urlopy pracowników i inne takie i jest ostateczna

Teraz sobie tak uświadomiłam, że nasze obrączki nie są tak tradycyjnie półokrągłe w przekroju, tylko przekrój jest jakby w kształcie elipsy  :-\ nie wiem, czy ktoś zrozumie :( Jak są takie zwykłe półokrągłe (zaokrąglone od zewnątrz- to co widać na palcu od strony palca ścięte na prosto- tam gdzie są literki umieszczane) to nasza jest jeszcze delikatnie zaokrąglona od wewnątrz (od tej strony co styka się z palcem- tam gdzie będą napisy) Taka wersja ma być pomocna przy zakładaniu i ściąganiu obrączki z palca, gdy spuchnie :)

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline aeniołek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #162 dnia: 14 Czerwca 2007, 23:39 »
Bukiecik ślicznota..poprosze o namiary na kwiaciarnie na priva :D.
Obrączki też cudne!! :)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #163 dnia: 14 Czerwca 2007, 23:58 »
Śliczne obrączki. A z terminem wydaje mi się że zadzwonią wcześniej. Z nami tak było. A grawer i dopasowanie to kwestia 2 dni. więc spokojnie zdążycie. a bukiecik śliczny.

Offline Lara_Croft

• maniak
« Odpowiedź #164 dnia: 15 Czerwca 2007, 00:05 »
Śliczne obrączki. A z terminem wydaje mi się że zadzwonią wcześniej. Z nami tak było. A grawer i dopasowanie to kwestia 2 dni. więc spokojnie zdążycie. a bukiecik śliczny.
Bukiecik ślicznota..poprosze o namiary na kwiaciarnie na priva :D.
Obrączki też cudne!! :)

dzięki wielkie za miłe słowa :D Jak tyle osób mówi, że się uda z tymi obrączkami, to chyba nie pozostaje nic innego jak uwierzyć :D
Ale są na serio cudne :skacza: niezbyt wielkie, ale wystarczająco rzucające się w oczy :D tak jak pierdzionek zaręczynowy :skacza::skacza::skacza::skacza:

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline _kasiek_
  • uzależniony
  • data ślubu: 4sierpień2007
« Odpowiedź #165 dnia: 15 Czerwca 2007, 12:42 »
gratuluję zakupu obrączek i zapowiedzi....nasze są już dawno ściągnięte :D

Offline Lara_Croft

• maniak
« Odpowiedź #166 dnia: 15 Czerwca 2007, 18:01 »
dzisiaj, na moim liczniku wybiła zaczarowana liczba 50 dni do ślubu (u Kasieka też :D )
I chyba wypadałoby napisać co już mamy, a czego jeszcze nie :(

Z rzeczy, które już załatwiliśmy:

- sala- zamówiona już w styczniu, Dom Kultury w Brzegach :)

- termin w Kościółku- 4 sierpnia o 15.00

- kucharka z obstawą kelnerów i tort :D (kucharka od razu nam zrobi)

- zespół- chyba Adet z Małej Wsi pod Krakowem

- fotograf- pani Iwaszko, jej strona: http://www.iwaszko.com.pl/

- kamerzysta- specjalistycznie-amatorsko będzie nam kręcił Dominik :)

- odpis aktu chrztu do ślubu, USC i protokół przed małżeński w parafii

- zapowiedzi (będziemy jeszcze wisieć w najbliższą niedzielę)

- rozwiezione zaproszenia do rodziny od strony Marcina

- wybrane i zamówione obrączki, firma Węc w Krakowie (moja jednak nie będzie miała cyrkonii, przekonał mnie do tego pan jubiler, bo powiedział, że jak cyrkonia lub jakiś inny kamień, to trzeba zapomnieć o zmniejszaniu lub powiększaniu obrączki, bo coś może się stać z kamyczkiem)

- wybrany bukiet (trzeba tylko jeszcze dobrać kolor róż)

- wybrana i zamówiona sukienka, przymiarka 21 czerwca

- wybrane i kupione butki dla mnie :D

- wybrany i zamówiony samochód- biały mercedes klasy E

- nauki :D u Franciszkanów w Krakowie

- sukienka na poprawiny wraz z białym żakiecikiem :D plus buciki (sandałki, które kiedyś wklejałam)

- wybraliśmy świadków: moja siostra i brat Marcina

A z rzeczy, które nam zostały:

- dodrukować i rozwieść do końca zaproszenia dla rodziny z mojej strony

- dokończyć rozdawanie zaproszeń znajomym

- wybrać fryzurę

- garnitur dla Marcina, buty (garnitur już mamy upatrzony, Marcin musi tylko przymierzyć i zamówić)

- ubranko dla Marcina na poprawiny :)

- dekoracja samochodu

- dekoracja kościoła i sali weselnej

- menu weselne, tort

- pierwszy taniec (walc angielski, wiedeński, rumba) i muzyka do niego wraz z próbami (ale to od wtorku przed weselem)

- poradnia- zostały nam dwie ostatnie wizyty (był by już wczoraj koniec, ale pan z poradni powiedział, że ma dużo par i już nas nie przyjmie)

- alkohol na wesele

- kieliszki do wódki i wody na rozbicie :)

- napisy na rejestracje samochodu

- grawer na obrączki

- dla mnie pas do pończoch i same pończoszki :)

- podziękowania dla rodziców- najprawdopodobniej będą koszulki z napisami SUPER TEść i SUPER TEśCIOWA :) pomysł zapożyczony od jednej z forumek :) :D

:!: :!:I Najważniejsze do załatwienia przed ślubem  :!: :!:

1. Moja obrona pracy mgr: 18 czerwca godzina 14.00

2. Obrona Marcinowej pracy mgr. inż: najprawdopodobniej 25 czerwca

3. Praca zarobkowa Marcina

To chyba tyle :)
Acha i Marcin pogodził się w faktem, że siedzę na forum i zapisuję przygotowania do ślubu :D Ostatnio nawet zaczął uważnie słuchać moich wywodów na temat tego, co się dowiedziałam z forum, a co nam się może przydać w przygotowaniach  :brawo_2: :D  Nawet zaczął żartować, jak wczoraj przyszliśmy od jubilera i siadłam przed komputerem, że "znowu siadasz do forum i będziesz klepać, że zamówiliśmy obrączki? :D" Fajnie, że nie ma nic przeciwko :D :skacza:

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline inesk

• zapaleniec
« Odpowiedź #167 dnia: 15 Czerwca 2007, 18:16 »
Duzo macie zalatwione.  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

1. Moja obrona pracy mgr: 18 czerwca godzina 14.00
2. Obrona Marcinowej pracy mgr. inż: najprawdopodobniej 25 czerwca
3. Praca zarobkowa Marcina

POWODZENIA!!!

Acha i Marcin pogodził się w faktem, że siedzę na forum i zapisuję przygotowania do ślubu :D Ostatnio nawet zaczął uważnie słuchać moich wywodów na temat tego, co się dowiedziałam z forum, a co nam się może przydać w przygotowaniach  :brawo_2: :D 

Moj Borys juz zapowiedzial, ze po wszystkim chce zobaczyc co ja tam na swoim watku pisze. Zanim sie obejrzysz, twoj przyszly maz bedzie zagladal ci przez ramie, gdy piszesz na forum. Ciekawosc go zje od srodka

Offline Lara_Croft

• maniak
« Odpowiedź #168 dnia: 15 Czerwca 2007, 19:30 »
No niby dużo mamy załatwione :D
ale sen z powiek ściągają mi te obrony i praca Marcina :(

Musi być dobrze :D bo ja tak chce, to musi i koniec :D

A tak z innej beczki, to co jakiś czas zaglądam do http://www.twojapogoda.pl/ i sprawdzam pogodę na sierpień i jak na razie ma być cieplutko i sucho :D :skacza:

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
  • data ślubu: 08.2007
« Odpowiedź #169 dnia: 15 Czerwca 2007, 20:19 »
Obrączki śliczne, nie martw się terminem odbioru. Dużo macie załatwione. nono.  Weszłam na tą stronke z pogodą, bo właśnie się pakuje i niewiem co zabrać.  Ale na moje to cały czas deszcze zapowiadają. Gdzie ty ciepło i sucho widziałaś?? JA zgłupieje. Jakie ciuchy mam zabrać????????

Offline Lara_Croft

• maniak
« Odpowiedź #170 dnia: 15 Czerwca 2007, 22:17 »
Obrączki śliczne, nie martw się terminem odbioru. Dużo macie załatwione. nono.  Weszłam na tą stronke z pogodą, bo właśnie się pakuje i niewiem co zabrać.  Ale na moje to cały czas deszcze zapowiadają. Gdzie ty ciepło i sucho widziałaś?? JA zgłupieje. Jakie ciuchy mam zabrać????????

siva, jak wejdziesz tam na stronę główną, to po prawej stronie są takie dwa linki: zagrożenia i pogoda 16 dniowa :D jak na nią klikniesz, to wyskoczy nowe okienko,a tam pogoda dla konkretnych rejonów naszego kraju. Na samym dole tej strony jest jeszcze jeden link: pogoda 9 miesięczna i jak na niego klikniesz, to pojawi sie pogoda dla niektórych miast :D

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline _kasiek_
  • uzależniony
  • data ślubu: 4sierpień2007
« Odpowiedź #171 dnia: 16 Czerwca 2007, 09:00 »
no ja własnie nie zrobiłam podsumowania, bo nie miałam wczoraj czasu ale dzis napewno uzupełnie to niedopatrzenie :)

Offline Lara_Croft

• maniak
« Odpowiedź #172 dnia: 16 Czerwca 2007, 11:26 »
Moj Borys juz zapowiedzial, ze po wszystkim chce zobaczyc co ja tam na swoim watku pisze. Zanim sie obejrzysz, twoj przyszly maz bedzie zagladal ci przez ramie, gdy piszesz na forum. Ciekawosc go zje od srodka

wiesz inesk, Marcin ma założone konto tu na forum :D i wie jaki mam nick, ale grzecznie nic nie sprawdza, bo wie, że może natrafić na zdjęcia sukienki, której nie chce widzieć przed ślubem i wielką sobotą :D :D :skacza:

A tak z innej beczki, to przygotowania wrą :D Mama poszła dzisiaj z siostra na tandetę szukać dla siebie kiecki na ślub :D już ich nie ma ponad dwie godziny :) zobaczymy czy coś wymyśliły jak przyjdą w końcu do domu :D
Marcin wczoraj stwierdził, że zostawi na mojej głowie ubiór samochodu, tzn sama mam zdecydować jak ma być ubrany (ma nie być tylko żadnych napisów na drzwiach w stylu: na prawych drzwiach Monika, a na lewych Marcin) :D niby fajnie, że mogę się tym sama zająć, ale i tak Mu będę suszyć głowę o to :D :D :skacza: bo w końcu On też pojedzie tym samochodem :D

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline Lara_Croft

• maniak
« Odpowiedź #173 dnia: 16 Czerwca 2007, 23:54 »
no i sie im udało :D mama poszła kupić i od razu kupiła i siostra :D

Siostra- świadkowa :D

i mamuśka :D

Takie jakieś mało uśmiechnięte, ale to pewnie przez to, że dzisiaj w Kraku było okropnie gorąco i duszno

Fajnie, że kupiły sobie fajne kiecuszki i obie są zadowolone :) ale właśnie od taty z dużego pokoju usłyszałam, że się mu to w głowie nie mieści, że mamy czekać na obrączki tak długo i on nie może kupić garnituru na mój ślub (nie te kolory, nie te fasony, nie te wzory, nie taka kamizelka), bo nasz kraj jest daleko za zachodem, bo jak swego czasu był za granicą i kupował mamie pierdzionek, to miał gigantyczny wybór, a my musimy czekać  :-\ :-\

Ale i dzisiejszy dzień nie był taki całkiem zły (nie licząc fatalnego końca). Udane zakupy siostry i mamy i dostałam kolczyki od teściowej z przeznaczeniem na ślub :D ale zdjęcia przy innej okazji, bo dzisiaj juz nie to światło i nie wyjdą zupełnie...

Zaczynam się pomału denerwować ta obrona moją  :'( :'( :(

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline KiP

• bywalec
  • data ślubu: 13.X.2007
« Odpowiedź #174 dnia: 17 Czerwca 2007, 08:27 »
siostra i mama wyglądaja :ok:

a co do obrony, to jest tak:  nie będzie za tobą, to nikt na świecie nie przekona cię że to pestka i pójdzie jak po maśle ;) ale tak właśnie jest :)
Ja swoją wspominam jako najprzyjemniejszy dzień na studiach, a "strasznych" historii związanych z nią, jest tyle, że nastepną pracę można by napisać ... ale się udało, i tak też będzie u Was
trzymam kciuki mocno

Offline Lara_Croft

• maniak
« Odpowiedź #175 dnia: 17 Czerwca 2007, 12:40 »
tak samo jak z maturą :D

ale nie chce się zbłaźnić..... :(

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline aeniołek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #176 dnia: 17 Czerwca 2007, 14:22 »
Twoja mama i siostra wyglądają super!! :) Moja babcia chce sobie extra kreacje wyszykować wiec chyba przejedziemy sie na Tomex i tandete :). A co do obrony to ja Cie rozumiem bo sama jestem przed i próbuje oddalić ten moment jak sie da...Ale też wszyscy dookoła mówią mi,ze jak juz przeszłam przez 5 lat i jak juz prace napisze to  obrona jej to pestka.Wiec...BEDZIE DOBRZE!! :)

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #177 dnia: 17 Czerwca 2007, 16:21 »
Witam w Twoim odliczniu :)

Bardzo dużo macie pozałatwianych spraw  :brawo_2:

Twoja sukienka bardzo mi się podoba - mój typ :D
Ale masz jazdę z tymi paniami z salonu sukien ... co za torby !

Bukiecika tak jak piszą dziewczyny łagodniejszy np. różowy bedzie bardziej pasował :)

Obrączki bardzo ładne :)

A fryzurka i makijaż ?? Robiłaś próby ?

pozdrawiam i zapraszam do siebie :D

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #178 dnia: 18 Czerwca 2007, 00:04 »
Sukieneczkji od mamy i siostry super.  :taktak: :taktak:
A tata też na pewno wkrótce coś znajdzie.

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #179 dnia: 18 Czerwca 2007, 00:21 »
A ja tak się właśnie zastanawiam, czy sukienka siostry - świadkowej jest z tym bordowym, czy to szal tak nałożony?