Autor Wątek: plastikowe butle  (Przeczytany 14194 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aga8207

• bywalec
  • data ślubu: 06.06. 2009 Catamaran :)
Odp: plastikowe butle
« Odpowiedź #30 dnia: 2 Września 2008, 20:46 »
kania nikt kelnerek nie zmusza do takiej czy innej pracy to ich zawód i nie po to płacę słone pieniądze żeby one podpierały ściany. Ja jak jestem w pracy to też nie siedze i nie czytam gazety tylko pracuję na maksymalnych obrotach i tego samego wymagam od innych

Offline kania
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: 3 Września 2008, 11:41 »
Ja nie mówię, że ktoś je zmusza  :) A sam wątek to chyba dotyczył butelek, więc zauważyłam tylko, że małe są niepraktyczne. Nie ma się co denerwować :)

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
« Odpowiedź #32 dnia: 3 Września 2008, 11:52 »
W jednej z restauracji w Chojnie gdzie nie dawno miałem okazję być na weselu, napoje czy to gazowane (cola, fanta, tonic) czy soki owocowe podane były w gustownych dzbankach. Wyglądało to bardzo estetycznie, z tym, że soki były w większych dzbankach 1,5 litra , a napoje gazowane z lodem lub bez podawane były w dzbankach 0,5 litra, tak że bąbelki nie zdążyły wyparować. Dodatkowo obsługa uwijała się jak należy i na bieżąco uzupełniała jedne i drugie.
Co do butelek plastikowych, zależy co kto lubi ; nie przeszkadzają na stołach chociaż prawdę mówiąc nie zdobią ich wcale. Jeśli już , to osobiście zdecydowałbym się na butelki o pojemności nie większej niż 1l.