Autor Wątek: Suknia+wyjazd  (Przeczytany 2529 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Eda
  • nowicjusz
  • *
Suknia+wyjazd
« dnia: 2 Marca 2005, 22:36 »
Witam Forumowiczów!!!
Czy byłyście w salonie "Justyna"? Muszę się przyznać, że trochę krucho u mnie z kasą, więc pomyślałam, że to super, że za wypożyczenie oferują jeszcze tygodniowy pobyt w Karpaczu. Jednak jak wiadomo nic nie ma za darmo i czułam tu jakiś podstęp. Bo przecież taki pobyt (nocleg) to ok. 500 zł, więc jak im się to kalkuluje? Czy może wypożyczał ktoś tam sukienkę i wie coś dokładniej na ten temat? Ja np. kontaktowałam się z tym całym pensjonatem Willa Aronia i powiedziano mi, że już tym się nie zajmują, że niby inny pensjonat - z tym jeszcze sie nie kontaktowałam. Ale czy nie uważacie to trochę za dziwne, że jeszcze niedawno byłam w tym salonie, a tam nadal oferują dodatkowo pobyt w Willa Aronia, jeśli wypożyczę sukienkę z górnego pułapu, tzn. za ok. 700 zł? Czyżby to wszystko pic na wodę? Czekam na opinie. Pozdrawiam

Offline malgosiadd
  • forumowicz
Suknia+wyjazd
« Odpowiedź #1 dnia: 2 Marca 2005, 23:44 »
przy tej ofercie masz obowiązek wykupienia w pensjonacie pełnego wyżywienia, czyli musisz spr ile to bedzie was kosztować

nie wydaje mi się by ta oferta była nierzetelna - ten salon jest znany i nie ryzykowano by utraty wiarygodności renomy

rozmawiałam z włścicielka ale nie pamiętam ile kosztowało wyżywienie, 35 czy 50 zł od osoby...tak czy siak, oferta jest atrakcyjna

Offline Eda
  • nowicjusz
  • *
Suknia+wyjazd
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Marca 2005, 23:00 »
Dziękuję za informację. Ja jednak dodatkowo dzwoniłam do tego pensjonatu (Willa Elżbieta) i faktycznie jest to aktualne, nie płacę za nocleg, lecz za wyżywienie (39 zł), jednak w trakcie sezonu, czyli wtedy gdy najchętniej bym pojechała, ta oferta zamienia się w kupon rabatowy z 20% na całość kwoty 60 zł za nocleg i wyżywienie, więc wynosi 48 zł od osoby. Ja jestem nauczycielką więc normalne, że mam wolne podczas sezonów, więc jedynie zostaje mi oferta rabatowa.
W sumie raczej nie skorzystam z moim Przyszłym. Pozdrawiam!