Autor Wątek: nasz jamajkowy ślubek :)  (Przeczytany 42752 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agi_82
  • bywalec
  • data ślubu: 11.08.2007r.     godz. 15:00
nasz jamajkowy ślubek :)
« Odpowiedź #120 dnia: 13 Maja 2007, 11:03 »
:tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot: czekamy czekamy :skacza:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #121 dnia: 13 Maja 2007, 11:04 »
:tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot: :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:   :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot: :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:   :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot::tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot: :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:   :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot: :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:   :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #122 dnia: 13 Maja 2007, 11:05 »
:tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #123 dnia: 13 Maja 2007, 12:03 »
ja tez czekam pewnie dzis to juz beda :drapanie:

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
« Odpowiedź #124 dnia: 13 Maja 2007, 12:07 »
to ja też potuptam, a co tam: :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:

Offline Migotka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18-08-2007
« Odpowiedź #125 dnia: 13 Maja 2007, 12:53 »
:tupot:  :tupot:   :tupot: ale cudne widoczki  :tupot:  :tupot:  :tupot:

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #126 dnia: 13 Maja 2007, 13:27 »
Oj nie ma słoneczko litości dla nas oczekujących cd  :taktak:

:skacza:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #127 dnia: 13 Maja 2007, 13:32 »
Ale ty nas stersujesz !
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #128 dnia: 13 Maja 2007, 13:48 »
tuptusie moje ja dopiero po imprezce jestem i po obiadku. Spałam jakieś 2 godziny, więc najpierw muszę odespać, a potem zajmę się relacyjką  :tupot:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #129 dnia: 13 Maja 2007, 13:53 »
Cytat: "**sloneczko**"
Spałam jakieś 2 godziny, więc najpierw muszę odespać, a potem zajmę się relacyjką

no ladnie sen jako priorytet nr jeden :blant:
ale oznacza to ze imprezka musiala byc w deche  :skacza:
sloneczko wyspij sie i dawaj fotencje  :los:
 :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #130 dnia: 13 Maja 2007, 13:54 »
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Pewnie będziesz spała do wieczora !
A jak wstaniesz to znowu pojdziesz na impreze i w rezultacie fotki będa jutro  :mdleje:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #131 dnia: 13 Maja 2007, 14:15 »
mam nadzieję że jeszcze dziś cos wklei :tupot:
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline the_rose

• Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachowć swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność
  • uzależniony
  • data ślubu: 07.07.2007
« Odpowiedź #132 dnia: 13 Maja 2007, 14:58 »
Cytat: "klaudia"
mam nadzieję że jeszcze dziś cos wklei  

ja tez:) :tupot:
Mama Aniołków 8tc,7tc i 5tc

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #133 dnia: 13 Maja 2007, 15:30 »
ależ mu zawzięte  :mdleje:  :brewki:

słoneczko biedactwo zamęczymy cie tutaj tym tuptaniem  :brewki:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #134 dnia: 13 Maja 2007, 17:40 »
Nadal nic?

Słoneczko zlituj się, chociaż jedną foteczkę :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
« Odpowiedź #135 dnia: 13 Maja 2007, 17:42 »
Ale sliczne te twoje fotki ja mam bzika na punkcie takich widoków zazdroszczę wam podróży!!  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot: WIĘCEJ FOTEK!!!!!! :tupot:  :afro:
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #136 dnia: 13 Maja 2007, 17:47 »
Asia-85,  zgodze się z tobą te widoki są powalajace. Sama zapisałam sobie już kilka fotek  :skacza:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #137 dnia: 13 Maja 2007, 18:21 »
:tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #138 dnia: 13 Maja 2007, 18:55 »
Ajajajaj, trza poczekać...

:tupot:   :tupot:   :tupot:   :tupot:   :tupot:   :tupot:   :tupot:   :tupot:   :tupot:   :tupot:   :tupot:   :tupot:   :tupot:   :tupot:   :tupot:   :tupot:   :tupot:   :tupot:  :tupot:   :tupot:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #139 dnia: 13 Maja 2007, 20:19 »
Cytat: "ricardo"
Ajajajaj, trza poczekać...

no niestety...
ale ile??
słoneczko zlituj się za nami  :pogrzeb:

Offline stewe_griffin

• bywalec
  • data ślubu: 28.09.2007
« Odpowiedź #140 dnia: 13 Maja 2007, 20:54 »
no nie! czekamy i tuptamy, tuptamy i czekamy - ile jeszcze  :drapanie:

:tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:

Offline anucha85

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2.05.2009
« Odpowiedź #141 dnia: 13 Maja 2007, 22:23 »
Wszyst :tupot: kiego dobrego na Nowej drodze życia też niecierpliwie czekam na foteczki   :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:

Offline **sloneczko**

• maniak
« Odpowiedź #142 dnia: 13 Maja 2007, 22:26 »
:hello: oki doki, już jestem wyspana i po browarku, więc zaczynam wklejanie kolejnych fotek

moje kffiatki

ileśmy się namęczyli z przytwierdzeniem tej butonierki  :pogrzeb:

:hahahaha:  :hahahaha:  :hahahaha:  :hahahaha:  :hahahaha:  :hahahaha:

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #143 dnia: 13 Maja 2007, 22:30 »
Zaczyna się ciekawie i czekam na resztę...

Ps. tylko te dżinsy...

Offline **sloneczko**

• maniak
« Odpowiedź #144 dnia: 13 Maja 2007, 22:39 »
chciałam zrezygnować z szala, bo lepiej wyglądała sukienusia bez, ale niestety miałam szelki od stroju odbite i trzeba było założyć :(

stresu było co nie miara - z resztą widać jak z nerwów palce u stóp zaciskam  :mdleje:
nie było aż tak źle, daliśmy radę  :skacza:

Niestety zaraz po przyjściu urzędnika okazało się, że nie ma kamerzysty, było już za póxno żeby iść do pokoju po naszą kamerę, a szkoda, bo ochroniarz był na tyle miły, że zgodził się na cykanie nam fotek. Jednak jego pomoc okazała się zbędna, bo w miejsce kamerzysty pojawiły się foty. Do dziś czekamy na odpowiedź pani Krysi - co się stało, dlaczego nie było videofilmowania  :ban:

urzędnik bardzo chciał abyśmy założyli sobie obrączki na lewe dłonie, ale udało się w końcu przekonać, że u nas to się robi inaczej  :brewki:  

Offline Oleńka81

• entuzjasta
  • I Would Do Anything, For You Anything..
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #145 dnia: 13 Maja 2007, 22:49 »
fajne foty....  :taktak:

widac zdenerwowanie w oczach twojeo meza...

wszystkiego dobrego..

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #146 dnia: 13 Maja 2007, 22:56 »
**sloneczko**,  wyglądaliście ślicznie a my jak braliśmy tu w Anglii cywilny też pani urzędniczka z nami się sprzeczała że na lewą ale przystała również przy naszym :D i założyliśmy sobie obrączki na prawą.

Offline Aneczka 7

• entuzjasta
  • data ślubu: 08.06.2007
« Odpowiedź #147 dnia: 13 Maja 2007, 23:02 »
Słoneczko!

Śledziłam całe Twoje odlicznako a to już po...
Ślicznie wyglądałaś i gratuluje śłubu jak z bajki! Pamiątka do końca życia! Super
No i czekam na dalsze FOTY!  :tupot:  :tupot:

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
« Odpowiedź #148 dnia: 13 Maja 2007, 23:02 »
Słońce, cccccccuuuuuuuudddddooooooowwwwwwnnnnnniiiiiieeeeeeeee!!!!!!!!!!
 I Wy, tacy przeszczęśliwi!!!! No pieknie, brak mi słów! Ty- piekna panna młoda!!!
Ach.............. :brawo_2:
Asia i Tomek

Offline **sloneczko**

• maniak
« Odpowiedź #149 dnia: 13 Maja 2007, 23:08 »
ogrodnicy  w naszym hotelu bardzo sie postarali, zdjęcia nawet w połowie nie oddają uroku bramy. Widzieliśmy na Jamajce dwa inne śluby i nieskromnie przyznam, że mieliśmy zdecydowanie najładniejszą brame  :skacza: