Autor Wątek: Króra cukiernia najlepsza w Rzeszowie???  (Przeczytany 23730 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madziowska
  • nowicjusz
  • *
Króra cukiernia najlepsza w Rzeszowie???
« dnia: 10 Maja 2007, 20:08 »
Wesele w lokalu ogranicza sie do zamowienia wodki, ewentualnie owocow, no i przede wszystkim: CIAST!! Jakie macie propozycje? A jakie sa ceny?

Offline Irina
  • nowicjusz
  • *
Króra cukiernia najlepsza w Rzeszowie???
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Maja 2007, 22:19 »
Witam Cię serdecznie :) słuchaj nie wiem która jest cukiernia najlepsza w rzeszowie ale wiem, że w Kraczkowej jest bardzo miła i świetna pani która się zajmuje pieczeniem ciast i ciastek na wesela komunie itp.. co ważne jest to pani sprawdzona orientuje się ile trzeba ciast na ile osob itp.

Offline Misia82
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.09.2008
Odp: Króra cukiernia najlepsza w Rzeszowie???
« Odpowiedź #2 dnia: 5 Marca 2008, 20:17 »
Irinko a mogłabys podac jakis namiar na tą Panią?
Z góry bardzo dziękuję :)

Offline kamilusia87
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Lutego 2009, 12:45 »
tez poszuuje kogos kto w miare tanio piecze placki na wesele z rzeszowa prosze o pomoc

Offline ania1988
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 9 Marca 2009, 14:13 »
Witam wiesz co ja zamawiałam placki na wesele u Kobiety na Budach Głogowskich za jednego placka bierze 40 zł i ciastka tez pieczę;) Bo jeśli chodzi o cukiernie to jets taka jedna fajna tam zamawiam torta:D Zaczernie koło rzeszowa, Radosław Rak, kupuję tez tam chlebek i opakowania do szyszek bo sa takie fajne i ten torcik a do krojenia tortu mam gratis Pana z firmy króry to ładnei pokroi:) Więc polecam;)

Offline kasia5
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Marca 2009, 13:24 »
Mogę polecić wszystkim "babkę" która, piecze naprawdę dobre ciasta na różne imprezy także na wesela,
cena za blaszkę to 40-45 zł.  ale ciasta naprawdę są "bogate".
Można zamówić jakieś ciasto na próbę i się przekonać samemu jak smakują  jej ciasta.
Zainteresowanym mogę podać jej nr
Piecze dla Rzeszowa i okolic.
« Ostatnia zmiana: 25 Listopada 2013, 14:00 wysłana przez Maja »

Offline ania1988
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Marca 2009, 15:16 »
A skąd ona jest?

Offline kasia5
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 10 Marca 2009, 16:21 »
Z tego co pamiętam to mieszka w Boguchwale, jakieś 5 km od Rzeszowa.

Offline anetcik
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.06.2013
« Odpowiedź #8 dnia: 7 Marca 2012, 15:47 »
witam wszystkich zainteresowanych  dobrą cukiernią z dobrymi wypiekami.  bardzo polecam cukiernie 3D w kraczkowej  miałam okazje już tam zamawiać torta z okazji chrztu oraz ciata i jestem bardzo zadowolona ciasto jest bardzo pyszne tort również wygląd bardzo pomysłowy smaki proponowane gustownie a również można  liczyć  na fachową dorade i cena również przystępna i oczywiście co dla mnie najważniejsze jest  to  z naturalnych produktów. .  polecam bo warto . . .  od tej pory ciągle tam zamawiam . . . .  

« Ostatnia zmiana: 25 Listopada 2013, 13:59 wysłana przez Maja »

Offline viloth
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 25 Listopada 2013, 13:59 »
Witam, nie wiem czy temat jeszcze aktualny, ale ja osobiście polecam nową cukiernie 'Paula' na ulicy Matejki 16.
« Ostatnia zmiana: 25 Listopada 2013, 13:59 wysłana przez Maja »

Offline Sylwa1988
  • nowicjusz
  • *
  • Ślub w: Rzeszów
« Odpowiedź #10 dnia: 20 Maja 2016, 09:41 »
Ostatnio mój narzeczony na urodziny zamówił mi tort w Cukierni Krakowskie Wypieki, mają stoisko w Galerii Rzeszów na pewno ale podobno jeszcze dwie inne lokalizacje,  w każdym razie tort był PYSZNY!!! Już zamówiliśmy u nich próbki smaków weselnych i na pewno u nich zamówimy tort i ciasta :D a dla gości może zamiast ciasta makaroniki francuskie? Co myślicie?

Offline monika9196
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 4 Czerwca 2016, 19:01 »
Osobiście polecam Maffinkarnię Rzeszowskę. Mają prawdopodobnie najlepsze torty w Rzeszowie bez sztucznych składników więc smak jest nieziemski taki domowy :) Ceny chyba najlepsze w Rzeszowie. Oprócz zwykłych tortów w dowolnym kształcie przygotowują także torty muffinkowe. Świetna opcja jako na zastąpienie klasycznego tortu. Mają duży wybór, szybką realizację zamówienia, dostosowują się pod klienta. Przygotowują także ciasta- mają bardzo duży wybór, słodkie upominki dla gości i ciasteczka. Polecam!
« Ostatnia zmiana: 4 Czerwca 2016, 19:03 wysłana przez monika9196 »

Offline monika9196
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 4 Czerwca 2016, 19:04 »
Osobiście polecam Maffinkarnię Rzeszowskę. Mają prawdopodobnie najlepsze torty w Rzeszowie bez sztucznych składników więc smak jest nieziemski taki domowy :) Ceny chyba najlepsze w Rzeszowie. Oprócz zwykłych tortów w dowolnym kształcie przygotowują także torty muffinkowe. Świetna opcja jako na zastąpienie klasycznego tortu. Mają duży wybór, szybką realizację zamówienia, dostosowują się pod klienta. Przygotowują także ciasta- mają bardzo duży wybór, słodkie upominki dla gości i ciasteczka. A i co najważniejsze przygotowują darmową degustacje :) Polecam!